2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát jah VAGY jön a jó öreg páros láb... aztán meg a piri, Ronnie megússzaegy sérülés nélkül ha szerencséje van.Boixos írta:hát diogo és főleg salgado max annyit tudnak ronaldinho ellen csinálni, h elesnek és utána szépen felsegíti őket vki.![]()
![]()
szerintem azért at a meccs nem lesz olyan könnyű mert 3 hét múlva azért a játékosok többsége felépűl mjad bár én azt remélem,hogy ronaldo, baptista és zidane is ugye kihagy szinte 1 teljes hónapot!! és, ha visszatérnek a csapatba akkor nem fognak olyan jól játszanimint ahogy igazából tudnának. Amúgy szerintem e 3 játékos közűl vmelyik nem fog meggyógyúlni a meccsig és szerintem ő pedig zidane lesz ami ugye nem jönne russzúl!!! De ha mégis felépűlne mindegyik és a real a legjobb csapatával tud majd kiállni az se lesz baj ha mi ilyen formában leszünk akkor is! bár ugye előtte lesz a spanyol válogatott meccse és tőlünk Puyol és Xavi lesz ott a madridból ugye cassillas, ramos, helguera, raúl tehát ez megint nekünk kedvez,ha ugye szokás szerint(bár isten mentse meg Puyolt) nehogy megsérűljöm mert nála ez nem ritkaság(sajnos)! De vegyük hogy nem sérűl meg és ilyen formában leszünk, most gondoljátok el hogy diogó vagy salgado mit tesz majd dinyo ellen mi? eto'o ugye gólt lő tehát szinte már 1:0 ide. és Remélem viszajön a válogatott-tól Messi és remélem(mert Elton Rijkaard ugyis Giuly-t fogja kezdetni) játszik majd egy 25-30 percet mert akkor carlos-nak annyi ! és tartsa ezt a formáját OULEGER, Puyol, Sylvinho, Xavi, Bommel, Larrson... és akkor elnem tudom képzelni hogy ne nyerjünk és hogy egyáltalán KIKAPJUNK!!!!! Reszkess madrid mert jön a BAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visca El Barca!!! Hajrá LilákSilvanus írta:Nem akarok nagyképű, illetve túlságosan optimista lenni, de jelen pillanatban sokkal nagyobb különbséget látok a két csapat pillanatnyi teljesítménye között, mint tavaly, amikor 3:0-ra vertük a Real-t!!! Ebből adódóan nem sok jót látok a Realnak 3 hét múlva, hazai pálya ida vagy oda...Szerintem nem csak hogy nyerünk, DE SIMA GYŐZELEM LESZ!!!
Én is így látom!Silvanus írta:Nem akarok nagyképű, illetve túlságosan optimista lenni, de jelen pillanatban sokkal nagyobb különbséget látok a két csapat pillanatnyi teljesítménye között, mint tavaly, amikor 3:0-ra vertük a Real-t!!! Ebből adódóan nem sok jót látok a Realnak 3 hét múlva, hazai pálya ida vagy oda...Szerintem nem csak hogy nyerünk, DE SIMA GYŐZELEM LESZ!!!
Ha szombaton lesz,akkor meg tudjuk nézni,abban kell reménykedni,hogy tényleg akkor legyen!Xavi írta:Csak abból gondolom, hogy S1, mert szombaton van a spanyol nap...Én nagyon bízom benne...
Miből gondolod???Ronaldinho22 írta:Én úgy tom, hogy a Sport2 adja, de ne legyen igazam!!Xavi írta:Ha valaki játszik kedden, márpedig játszik, akkor szerintem tuti a szombat...Akkor pedig közvetíti a Sport1...remélem...mert 2 az nincs nekem...
Én úgy tom, hogy a Sport2 adja, de ne legyen igazam!!Xavi írta:Ha valaki játszik kedden, márpedig játszik, akkor szerintem tuti a szombat...Akkor pedig közvetíti a Sport1...remélem...mert 2 az nincs nekem...
Vito írta:Kedden(!) fogadjuk a Brémát 22-én, a Margó 23-án figadja a Lyon-t (UEFA.com).Badi írta:Szerdán lesz a BL meccs. mert most szerdán játszunk, 5. körben kedden, aztán megint szerda jön. De a madrid mindig a másik napon játszik, szóval szerintem is 19.-e lesz.
szal ez érdekes! -jó volna egy tuti infó, hogy valóban mikor lesz a mérkő.
Kedden(!) fogadjuk a Brémát 22-én, a Margó 23-án figadja a Lyon-t (UEFA.com).Badi írta:Szerdán lesz a BL meccs. mert most szerdán játszunk, 5. körben kedden, aztán megint szerda jön. De a madrid mindig a másik napon játszik, szóval szerintem is 19.-e lesz.
A Farkas Norbi hülyeséget mondott, 20-án lex a meccs!Vito írta:na most akkor mikor lesz a mérkő???
mert az LFP website-ján 20-a van írva, viszont a kib. jólértesült Farkas Norbi 19-ét mond, sőt utána kedden BL-meccs is lesz!
akkor most mi lesz az időpont???
Jah sztem is jó lett...Minden év meccséből 1-2jelenetet vesznek ki...Van benne pár parás jelenet pl:Enrique is kicsit "összetűzésbe"kerül vmelyik madridossal...Meg a Figos is jó...A legnagyobb Xavi gólja a végén...Morminho írta:láttátok már az előzetesét a meccsnek??? nagyon durvavisszanézés, az egész és úgy kezdődik, h van egy rajz amin egy Barca mezben lévő emberke dobja be figo mezét a kukába! nagyon kemény
Nov. 20-án lesz a Klasszikus! -nem 19-én.Mr. Master írta:miért Te 21-én nézed majd meg?Vito írta:apropó. Farkas Norbi már két meccs óta hajtogatja, hogy ő márpedig Nov.19-én nézi a az el Classico-t.![]()
azért furcsa, főleg olyantól, aki még Marquez testőrének a nevét is vágja...
miért Te 21-én nézed majd meg?Vito írta:apropó. Farkas Norbi már két meccs óta hajtogatja, hogy ő márpedig Nov.19-én nézi a az el Classico-t.![]()
azért furcsa, főleg olyantól, aki még Marquez testőrének a nevét is vágja...
Nemcsak azé kéne nyerniük!Richi írta:remélem hogy a getafe ellen nyernek a fiúk mert akkor lesz a szülinapom és jól jönne tőlük egy meggyőző fölényes győzelem az idei év meglepetéscsapata ellen