Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rosell 3-asban játszott még Splitben, meg rövidebb haja van.Tocy írta:Ő nem a kis Rosell?Fecooo írta:ki az a hirtelenszőke harcos Pedro környékén?
előbb mutatták a srácot egy pillanatra
Balliu. Thiago mit csinált megint...Fecooo írta:ki az a hirtelenszőke harcos Pedro környékén?
Ő nem a kis Rosell?Fecooo írta:ki az a hirtelenszőke harcos Pedro környékén?
úgy van...kezeljük helyénTocy írta:Én is bírom Thiagot, és nagy jövőt jósolok neki, de azért na. Az első 5 percben két csúnyán elszórt labdája volt, és azóta is volt még egy. Kezeljük helyén a dolgokat...Soriano játéka nekem tetszik, érzi hova kell helyezkedni stb. Afellay viszont csalódásVolt egy szép kapufája, de a múltkori okádék játéka után most sem jobb mint a túloldalon Cuenca...Busquets-Fontás viszont jók! Most elvileg Riverola a jobbhátvéd? Avagy próbálgatjuk a 3-4-3-at?
Mert Maxwell többet volt hátul a túloldalon...és most klasszikus szűrő nélkül toljuk, Keita nem is igazán jó.
Sajna eddig csak néha pillanthattam rá a meccsre, de meglepne ha Cuenca jobboldali védő lenne. Ma tényleg az?Firefox írta:Valdés - Cuenca, Fontás, Maxwell - Busquets, Keita, Thiago, Riverola - Afellay, Iniesta, Sorianoshutterisland írta:meghívom egy virtuális heinekenre, aki leírja a kezdőnket a felállással együtt...mert nekem elég sok poszt nem volt kristály tiszta![]()
bár amilyen streamen nézem, kb 3 percenként említette a labdás játékos nevét, végig másról szövegelt.
--------------Valdés--------shutterisland írta:meghívom egy virtuális heinekenre, aki leírja a kezdőnket a felállással együtt...mert nekem elég sok poszt nem volt kristály tiszta![]()
bár amilyen streamen nézem, kb 3 percenként említette a labdás játékos nevét, végig másról szövegelt.
Valdés - Cuenca, Fontás, Maxwell - Busquets, Keita, Thiago, Riverola - Afellay, Iniesta, Sorianoshutterisland írta:meghívom egy virtuális heinekenre, aki leírja a kezdőnket a felállással együtt...mert nekem elég sok poszt nem volt kristály tiszta![]()
Afellay bődületes kapufája.ab1daL írta:35 .perctől csatlakoztam be a meccsbe, történt Thiago gólján kívűl valami említésre méltó?