Egyéb Barça meccsek
Damiao brazil ugye? 

Robben úgy nézett ki Afellay mellett, mint valami 40éves

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
akkor egyetértesz?barca99 írta: Az elsőt miért nem próbálta kézzel? Az ötösön belül miért nem megy a beívelt labdáért?
Én is azt hiszem, egyikük sincs itt fejben. Csak az a baj, hogy tizilövő emberünk sincs nagyon fent márbarca99 írta:Az elsőt miért nem próbálta kézzel? Az ötösön belül miért nem megy a beívelt labdáért?Fecooo írta:őőő, csak sztem Pintoé mindkét kapott gól?
Büntetőknél szerintem Pedro és Jeffren is hibázni fog. Elnézve a mai koncentrációjukat...

Az elsőt miért nem próbálta kézzel? Az ötösön belül miért nem megy a beívelt labdáért?Fecooo írta:őőő, csak sztem Pintoé mindkét kapott gól?
Büntetőknél szerintem Pedro és Jeffren is hibázni fog. Elnézve a mai koncentrációjukat...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az a mákunk, hogy nincsen brazil a csapatunkban. XDronaldinho89 írta:Pep jó ideges volt mikor bekaptuk. földhözb.szta az ásványvizes palackot. azér jussunk már tovább tizikkel ^^
Azért csúnya két gólt kaptunk, Pinto nem volt egyiknél sem a helyzet magaslatán. Pedro harmatgyenge.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Pinto ugyanezt csinálta tavaly a felkészülési meccseinken. Szerencse hogy tétmeccsen ebből nem látunk sokat.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Elintézi a showt a nézőknek. Meg hát csak 45kor jön a másik meccs, addig ne unatkozzanak már 

Most jönnek a tizik?
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Pep jó ideges volt mikor bekaptuk. földhözb.szta az ásványvizes palackot. azér jussunk már tovább tizikkel ^^
Ott a pont.Pavel írta:Csak akkor bocsátok meg, ha a tiziknél kifog vagy kettőt.
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Lényeg, hogy nem tétmeccsen csinálja. De a péklapáttal hátba verném párszor, hogy kapjon már észhez 

őőő, csak sztem Pintoé mindkét kapott gól? 

-
- Director del Fútbol
Pinto nagyon nagy bohóc ma, de azok közül akik pályán vannak most van 1-2 akik nem Barca szint, 0 játékkal meg soha nem szabad játszani, mert semmit se tettünk most az égvilágon, semmit.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Pinto azért csinálja ezt, hogy utána megint királykodhasson a tizenegyeseknél... 

Your village called. Their idiot is missing.
már rögtön megérdemeltük volna a gólt, csak hát van egy Abidalunk...
Pinto meg ...
Pinto meg ...

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
PINTOOOO

Jön a hosszabbítás, vagy rögtön tizik??

Jön a hosszabbítás, vagy rögtön tizik??

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Firefox 2011.07.26. 20:04:09-kor.
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Abidal nagyot mentett az előbb
Pinto meg nem semmi figura...

Pinto meg nem semmi figura...

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"