Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, én is úgy érzem, hogy még nem vagyunk sehol a felkészülésben. És a Manchesterrel is játszunk majd Amerikában. Nem lesznek könnyű meccsek, de ezzel a kerettel, nem lehet nagy következtetéseket levonni.barca99 írta:Érdekes lesz a holnapi meccs, a Bayernnél ez presztízskérdés, előrébb is járnak a felkészülésben, és ők az 'A' kerettel tolják. Az meg kiderült, hogy velük nem érdemes büntetőkre játszani, nagyon jól rúgják.![]()
Pato és Thiago Silva egyébként pályára lépett a másik meccsen. Mind a kettőjüknek addig tartott az olasz bajnokság, mint Sancheznek, a Copán is pont annyit játszottak, így felmerül a kérdés, hogy vajon Allegri ekkora hülye, vagy Pep túl óvatos.
Első félidő: http://www.youtube.com/watch?v=mCyQsKa8K0Elevproff írta:Valaki nem tudna megdobni egy videó összefoglalóval a meccsről?
Lemaradtam mindenről, mert most értem haza..előre is köszi!
Nem mindegy ha már tudod?bence0514 írta:Skacok holnap játszuk a döntőt.
De mért nincs kiírva ide Eurobarcára a Következő meccsek című menüpont alatt hogy holnap döntö???
shutterisland írta:ehhez annyit, hogy azért nem lenne rossz villa középen, ha messi kinn lenne a jobboson (újra összeállna a messi-avles jobbszél...Messi-Ini írta:Elöl Villa játszon végre ismét a bal szélen,mert a bajnokságban úgyis ott fog játszani,akkor most minek húzzuk be középre???) illetve alexis a baloson...azt sem tudnák az ellenfél védői, hogy hol vannak
ehhez annyit, hogy azért nem lenne rossz villa középen, ha messi kinn lenne a jobboson (újra összeállna a messi-avles jobbszél...Messi-Ini írta:Elöl Villa játszon végre ismét a bal szélen,mert a bajnokságban úgyis ott fog játszani,akkor most minek húzzuk be középre???
Azt vágom hogy azt szeretnéd hogy feketében toljuk,mert ezzel én is így vagyok,de miért a Bayern ellen???Én szivesebben játszanék a Milannal,már csak Zlatan miatt is,na meg azért,mert elvlieg a Bayernek formában kéne lennie,mert nekik jövőhéten már tétmeccs jön,meg lassan Bl selejtező,míg a Milan nemrég kezdte a felkészülést!fanbarca írta:Jeffrén és Soriano várakozásaimon alul teljesített. Továbbá Villa, Pinto és Pedro is jócskán formán alul játszott. Remélem ez csak a vakáció utáni formahanyatlás, sőt, biztos, hogy az. Holnap remélem magabiztosabb játékkal ( és remélhetőleg a Bayern ellen fekete mezben ) elhódítjuk az Audi Kupát.
20:45bence0514 írta:És hánykor játszuk a döntőt holnap skacok?