86.12.09én láttam meg a napvilágot, Bp-n, Angyalföld

Van egy nővérem ő most jelenleg Németországban dolgozik, Stuttgart mellett!Alapvetően elmondható, hogy nemzetközi család vagyunk, fater mikor kicsi voltam kiment Spanyolországba dolgozni, s ott ragadt egy fiatalabb cafka miatt, 10 éve nem láttam

Már azért sokat megismerhettetek belőlem, nem vagyok alapvetően egy barátságos emberke, ezt magánéletben is szokták mondani

Most jelenleg a MÁV-nál (igen MÁV

Sport terén imádom a kosarat a foci mellett, akik járnak az USA topikba tudják, hogy Celtics forever

Foci terén:Barca, Ajax, Fradi, mindegyiknek van egy kis története, röviden leírva, Fradiban fociztam 11 évig, mint söprögető, majd belső középpályás, ezért is figyelem jobban a védekezéseket a meccseken

Pep volt az egyik kedvencem, meg talán meglepő módon Bakero, imádtam az oroszlánsörényest!
Persze igazán akkor értesültem minden rezdülésről mikor megjelent a Sport TV illetve az internet, addig maradt a DSF-s összefoglaló, meg a TVE-n pár meccs!
Zenében szeretem a régi 80as 90es évek zenéit, illetve magyar underground, rap/hip-hop!
Hát így nagyjából ennyi, a keresztnevem Balázs, de én úgy vagyok vele, akit nem ismerek személyesen, fórumnevén szólítok!Számomra idegen az, hogy rendes néven szólítsak teljesen ismeretlen embereket,valószínű a nagyváros miatt, itt mindenki megy faarccal, ha rám köszönnek az utcán én is megijedek

Ez lennék én
Hirtelen ezt a képet találtam, kicsit kopaszodom, de ha valaki megemlíti, kinyírom