Azért még mindig a francia szuperkupáról beszélünkshutterisland írta:jajj, látom a digin...
amúgy ez szvsz sporttörténelmi utolsó 5 perc volt, amit még az unokáink is látni fognak![]()

Azért még mindig a francia szuperkupáról beszélünkshutterisland írta:jajj, látom a digin...
amúgy ez szvsz sporttörténelmi utolsó 5 perc volt, amit még az unokáink is látni fognak![]()
SZerintem majd csak később tudod leszedni, ma még biztos nemshutterisland írta:valaki tudja, honnan lehet leszedni ezt lille-marseille-t ?![]()
ezt LÁTNOM kell.
a digi biztos ismétli. ha meg nincs nálad akkor passz.shutterisland írta:valaki tudja, honnan lehet leszedni ezt lille-marseille-t ?![]()
ezt LÁTNOM kell.
Elsőnél A. Ayew lefordult a védőről, ő meg lerántotta, jogos.lluisllach89 írta:Jogos volt a két 11-es? Amúgy ezt pótolni kell, brutál meccs lehetettbence-barca írta:4-5!!!!
Nyert az OM!!!
Atyaég mekkora meccs vt!![]()
Az utolsó 5 perce odakapcsoltam és láttam 3 gólt![]()
Pedig 85. percben még 3-1 volt a Lillenek...
Jogos volt a két 11-es? Amúgy ezt pótolni kell, brutál meccs lehetettbence-barca írta:4-5!!!!
Nyert az OM!!!
Atyaég mekkora meccs vt!![]()
Az utolsó 5 perce odakapcsoltam és láttam 3 gólt![]()
Pedig 85. percben még 3-1 volt a Lillenek...
Erre nem gondoltamLionel85 írta:Azért egy nagynevű európai kapitányt meg is kell fizetni, nemcsak úgy idehívni és akkor csodát tesz. Amúgy Batistában is volt az utánpótlás csapatokban elképzelés, eddig csak a felnőttekkel fürdött be csúnyán. Egy európai edző tényleg jól esne, de kérdés, mennyire tudná állni a szövetség a bérét.
Annyi biztos, h van Gaal többet tett le az asztalra mint Batista, vagy Maradona edzőként. E mellett mélységesen a támadófutball híve, amire alkalmas is az argentin keret. Sztem jó választás lenne, de a Bob Marley által megemlített Hiddink még inkább. Jóval gyengébb keretekkel tett ő csodát, mint az argentinoké.Lionel85 írta:Azért egy nagynevű európai kapitányt meg is kell fizetni, nemcsak úgy idehívni és akkor csodát tesz. Amúgy Batistában is volt az utánpótlás csapatokban elképzelés, eddig csak a felnőttekkel fürdött be csúnyán. Egy európai edző tényleg jól esne, de kérdés, mennyire tudná állni a szövetség a bérét.Bob_Marley írta:Lehet nem egy szimpatikus figura, de ő aztán tényleg rendbe tehetné a flegma sztárokat!Kiváló szakember, s nála nem lennének olyanok, hogy kisírjuk a válogatottságot!Nagy tisztogatás kellene a gauchóknál, s egy keménykezű európai szakember, akár Hiddinket is eltudnám képzelni így hirtelen!Meglátjuk, az biztos, ez a tingli-tangli lesz valami nagyon kevés nemzetközi szinten!Taktikus szervezett játék kellene tőlük, s elsősorban a védekezést kellene rendbe rakni.....Anélkül lehet álmodozni csak felesleges!
Azért egy nagynevű európai kapitányt meg is kell fizetni, nemcsak úgy idehívni és akkor csodát tesz. Amúgy Batistában is volt az utánpótlás csapatokban elképzelés, eddig csak a felnőttekkel fürdött be csúnyán. Egy európai edző tényleg jól esne, de kérdés, mennyire tudná állni a szövetség a bérét.Bob_Marley írta:Lehet nem egy szimpatikus figura, de ő aztán tényleg rendbe tehetné a flegma sztárokat!Kiváló szakember, s nála nem lennének olyanok, hogy kisírjuk a válogatottságot!Nagy tisztogatás kellene a gauchóknál, s egy keménykezű európai szakember, akár Hiddinket is eltudnám képzelni így hirtelen!Meglátjuk, az biztos, ez a tingli-tangli lesz valami nagyon kevés nemzetközi szinten!Taktikus szervezett játék kellene tőlük, s elsősorban a védekezést kellene rendbe rakni.....Anélkül lehet álmodozni csak felesleges!
hát elég gyenge teljesitmény volt a Milan részéről...várom a mi meccsünketfcbarca0827 írta:Szörnyű, amit 2011 júliusában a futballisták leművelnek tizenegyesek alatt.Milan 4-ből semmi.
2:0-ra nyert az Internacional. Szörnyű.
Lehet nem egy szimpatikus figura, de ő aztán tényleg rendbe tehetné a flegma sztárokat!Kiváló szakember, s nála nem lennének olyanok, hogy kisírjuk a válogatottságot!Nagy tisztogatás kellene a gauchóknál, s egy keménykezű európai szakember, akár Hiddinket is eltudnám képzelni így hirtelen!Meglátjuk, az biztos, ez a tingli-tangli lesz valami nagyon kevés nemzetközi szinten!Taktikus szervezett játék kellene tőlük, s elsősorban a védekezést kellene rendbe rakni.....Anélkül lehet álmodozni csak felesleges!El fanático írta:Azt rebesgetik az argentin sajtóban - remélem, sőt akarom, hogy kacsa legyen - hogy van Gaal-t kérik föl a poszt betöltésére. Más nem is hiányozna, mint az a arrogáns, utálatos ......Lionel85 írta:Menesztették Batistát
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 06?nocache
Várható volt, gyenge teljesítményt nyújtott a Copán, rossz volt a taktikája, ennek ez lett az eredménye. Kíváncsian várom, ki lesz az új kapitány.![]()
Sajnálom, hogy végül mégsem kapott bizalmat Batista, bár ahogy a dolgok állnak, lehet a Copa-kudarc miatt lesz még kirúgás a fejesek közül is a szövetségben.
Azt rebesgetik az argentin sajtóban - remélem, sőt akarom, hogy kacsa legyen - hogy van Gaal-t kérik föl a poszt betöltésére. Más nem is hiányozna, mint az a arrogáns, utálatos ......Lionel85 írta:Menesztették Batistát
Várható volt, gyenge teljesítményt nyújtott a Copán, rossz volt a taktikája, ennek ez lett az eredménye. Kíváncsian várom, ki lesz az új kapitány.
Ennek csak akkor van értelme, ha végre egy hozzáértő edzőt neveznek ki, és nem ismét egy embert aki felküldi a sztárokat, aztán lesz valahogy.Lionel85 írta:Menesztették Batistát
Várható volt, gyenge teljesítményt nyújtott a Copán, rossz volt a taktikája, ennek ez lett az eredménye. Kíváncsian várom, ki lesz az új kapitány.
Xaviról megint kevés szó esikab1daL írta:Az újonnan létrehozott, Európa legjobb játékosa díjat, Messi, C.Ronaldo, avagy Xavi fogja megnyerni, ők a jelöltek.
Szerintem kiegyeznénk vele, ha C megkapná ezt, Leo meg az aranylasztit.
Pont most akartam linkelniab1daL írta:Az újonnan létrehozott, Európa legjobb játékosa díjat, Messi, C.Ronaldo, avagy Xavi fogja megnyerni, ők a jelöltek.
Szerintem kiegyeznénk vele, ha C megkapná ezt, Leo meg az aranylasztit.