Egyáltalán nem gond. Tényleg nem volt a legjobb minőségre, így sokkal jobban néz ki.fanbarca írta:
Engedelmetekkel kicsit próbáltam a minőségen javítani, ha nem gond :

Egyáltalán nem gond. Tényleg nem volt a legjobb minőségre, így sokkal jobban néz ki.fanbarca írta:
Engedelmetekkel kicsit próbáltam a minőségen javítani, ha nem gond :
Engedelmetekkel kicsit próbáltam a minőségen javítani, ha nem gond :Stalkyard írta:A régi hozzászólást pedig töröld vagy szerkeszd légyszi, mert nagyon széthúzza a link a fórumot! Köszi!
Szerk: Tocy, itt van neked is egy aláíráskép:
Ha tetszik, használd nyugodtan, ha nem, az sem baj.
Pulp Fictionmessideco írta:lui1698: az avatarod egy filmből van vagy mi az? Nem jövök rá
Még mindig nem jó mert nagy a mérete!FtcSikiHun írta:Avatar kép belinkelése:kakasugynok007 írta: A kép nem lehet nagyobb mint 10 kByte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Most:10,63 KB (10 881 byte)
121 px × 180 px
Írd be az Avatar képének webcímét, amelyet be szeretnél linkelni (a kép nem lesz átmásolva erre az oldalra).
Ide másold be ezt:
http://kepfeltoltes.hu/110728/guardiola ... es.hu_.jpg
Hát ha visszaolvasol, hogy mennyien kérnek ilyen 3-5 emberes dolgokat, ami vicc számba megy, na én pont ezeket akartam kicsit kifiguráznironaldinho89 írta:Akkor én nem éreztem az ironiát
Gracias Senor! Egyszerűen le vagyok nyűgözveMessiFan írta:Megpróbáltam:ElBartimaeus írta:Erre valaki?
Avatar kép belinkelése:kakasugynok007 írta: A kép nem lehet nagyobb mint 10 kByte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Most:10,63 KB (10 881 byte)
121 px × 180 px
A kép nem lehet nagyobb mint 10 kByteFtcSikiHun írta:kakasugynok007 írta:
Valaki átméretezné úgy hogy Avának jó legyen?
kummajó lettMessiFan írta:Megpróbáltam:ElBartimaeus írta:Erre valaki?
[img]http://img191.imageshack.us/img191/7306/vaughan.jpg
Megpróbáltam:ElBartimaeus írta:Erre valaki?
kakasugynok007 írta:
Valaki átméretezné úgy hogy Avának jó legyen?
Erre valaki?ElBartimaeus írta:Valamilyen eszméletlenül ügyes (itt van jónéhány olyan) tudna nekem egy Stevie Ray Vaughan-os siget csinálni valamelyik képből?
első
második
hamradik
Örülnék, ha valahogy meg tudnád esetleg úgy csinálni, hogy egész hosszú legyen. Illetve írásként meg ilyen blues-ra, gitárosra, névre utaló dolgokat tehetnél rá,a ha úgy érzed, hogy jól néz ki rajta. A többit már rád bízom
Köszönöm, illik is a sigemhez színbenStalkyard írta:A régi hozzászólást pedig töröld vagy szerkeszd légyszi, mert nagyon széthúzza a link a fórumot! Köszi!
Szerk: Tocy, itt van neked is egy aláíráskép:
Ha tetszik, használd nyugodtan, ha nem, az sem baj.
Az enyém lesz az, azt hiszem.Bob_Marley írta:Ahelyett, hogy magyarázol megcsinálhatnád a kéréseketPl nem sokkal lejjebb lévő thiagos-messis siget is!
Bemásolod a kép URL-jét, kijelölöd, és a szerkesztőben megnyomod az Img gombot. Ennyi.kakasugynok007 írta: És egy kérdés!Hogy kell beilleszteni egy képet?
Lopom!Stalkyard írta:Köszönöm! Nagyon klasszMessiFan írta:
Itt van egy Guardiolás sig, ami minden kritériumnak megfelel!![]()
Nem én csináltam, de gondoltam beteszem. Aki kapja marja.