Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg Zambrotta meg Crespo meg Mancini meg Leonardo meg Ronaldotheoriginal meg Emerson estébé, estébéab1daL írta:Ugye Ibrára gondoltál?Sanama írta:Olasz foci amugy elég vicces. Ott aztán nincs nagy klubhűség, persze tisztelet a kivételnek...![]()
Ugye Ibrára gondoltál?Sanama írta:Olasz foci amugy elég vicces. Ott aztán nincs nagy klubhűség, persze tisztelet a kivételnek...
Perotti. A másik kettő fix maradó, de Perottiban se vagyok annyira biztos, miután Capel lépett a törökökhöz. Igaz a Sevilla meg vitte Trochowskit, de akkor is...L.Messi 10 írta:Közben kiderült, hogy előre hozták, és megneveztek 3alternatívát Bastos mellett a bal futó posztra: Nani, Diego Perotti és Afellay.LG írta:Akkor a Juve azért alább adta most a szintet.albicelesteX írta:Stekelenburg hivatalos.
Vucinic is 99% 15 millió euro az ára amit részletekbe fizetnek a pupuk.
Rossi nem megy Torinóba mivel olyan hírek járnak,hogy Cazorla eligazolása egyben Rossi maradását is jelentette.Ezért néztek másik támadó után és jutottak egészen Mirko-ig.Sztem nem jelent komoly erősítést.
Közben kiderült, hogy előre hozták, és megneveztek 3alternatívát Bastos mellett a bal futó posztra: Nani, Diego Perotti és Afellay.LG írta:Akkor a Juve azért alább adta most a szintet.albicelesteX írta:Stekelenburg hivatalos.
Rossi nem megy Torinóba mivel olyan hírek járnak,hogy Cazorla eligazolása egyben Rossi maradását is jelentette.Ezért néztek másik támadó után és jutottak egészen Mirko-ig.Sztem nem jelent komoly erősítést.
Akkor a Juve azért alább adta most a szintet.albicelesteX írta:Stekelenburg hivatalos.
Rossi nem megy Torinóba mivel olyan hírek járnak,hogy Cazorla eligazolása egyben Rossi maradását is jelentette.Ezért néztek másik támadó után és jutottak egészen Mirko-ig.
ab1daL írta:Juventusba szerződik Vucinic?http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ju ... ir-2088329
Én nem igazán tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy sem. Majd kiderül, de ha bal futónak hozta Marotta, esküszöm kimegyek Torinoba és Vareseig rugdosom....ab1daL írta:Juventusba szerződik Vucinic?http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ju ... ir-2088329
45perces meccsről hallottál már?FCB_gábor írta:csak barátságos? azt hittem már a bl csoportkörL.Messi 10 írta:Sima barátságos meccs volt.![]()
a kérdésem arra vonatkozott volna, hogy miért csak 1 félidőt játszottak és utána miért más volt az ellenfél
csak barátságos? azt hittem már a bl csoportkörL.Messi 10 írta:Sima barátságos meccs volt.
Sima barátságos meccs volt.FCB_gábor írta:Mit játszottak tegnap Luchoék?
1 félidőt láttam, 0:3-ra álltak a psg(?) ellen
szünet után is belenéztem, de akkor már más volt az ellenfél és 1:0-ra mentek amikor otthagytam
mi volt ez, ki ellen és mit játszottak?