Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na még csak az kéne, hogy egy korrupt és vaskalapos szervezet kezébe adjunk egy ilyen szubjektív döntési feladatot. Már előre látom, ahogy az olajsejkek csúsztatják Platini zsebébe a pénzt, hogy Thiago kivásárlási ára legyen csak 5 millióLG írta: Illetve pl. a spanyoloknál van ugye kivásárlási ár. Ez jó ötlet, sztem kéne mindenhova, de úgy, h az Uefa határozná meg.
Igen, ebből baj lehet. Mert egyre több csapat fogja keresni a gazdag befektetőket, h tudják tartani a lépést azokkal a csapatokkal, melyeknek már van. Rengeteg pénzt pumpálnak majd bele a fociba, az eddig is elvetemülten magas játékosárak és fizetések még tovább nőnek. Nem csoda, h már nekünk és a Bilbaonak is van mezszponzora, hisz vhogy tartani kell a lépést.Fecooo írta:egy arab vette meg a PSG-t, és Leonardo szabad kezet kapott...
eddig leigazolta a következőket: Sissoko, Gameiro, Menez, Sirigu (tehetséges kapus), Matuidi
ami kezdődött Cé 90 millájával, az semmi se volt, ez a mostani nyár viszont tömény hányinger
az arabok FM-et játszanak és előbb-utóbb a spanyol csapatok többségét is meg fogják szerezni
eddig is gyűlöltem a "jó helyre született" mocskokat, de már tényleg undorító, h milliárdokat költenek saját szórakozásukra, mikor az országukban is vannak éhezők...
De miééért...inkább tényleg ment volna Málagára, vagy vhova, de a PSG...sjd írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... toret.html
Ez komoly?![]()
![]()
ManCity, Malaga, PSG, mi jöhet még?
Qatar Investment Authority (wikipédia szerint)LG írta: A párizsiaknál is van vmi új befektető?
Valamelyik német csapat, mert olyan még nincssjd írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... toret.html
Ez komoly?![]()
![]()
Huhh...43 millió??? Ez tényleg nagyon durva. A párizsiaknál is van vmi új befektető? Gondolom igen, mert eddig úgy emlékszem nem nagyon voltak ilyen drága igazolásaik.sjd írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... toret.html
Ez komoly?![]()
![]()
Pérez meggyőzi a pártoló tagokat, h engedélyezzék, h részesedést vegyen egy olajsejksjd írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... toret.html
Ez komoly?![]()
![]()
DE!!!!L.Messi 10 írta:Fogsz annyit keresni életedben, mint Ő egy hónap alatt? Nem.xavee6 írta:
Na ne túlozz ennyire! Tudsz egy haviból venni Bugatti Veyront? Nem! "Kun" Agüero tud venni egy haviból Bugatti Veyront? Nem! Van még kérdés?
L.Messi 10 írta: Fogsz annyit keresni életedben, mint Ő egy hónap alatt?
Fogsz annyit keresni életedben, mint Ő egy hónap alatt? Nem.xavee6 írta:
Na ne túlozz ennyire! Tudsz egy haviból venni Bugatti Veyront? Nem! "Kun" Agüero tud venni egy haviból Bugatti Veyront? Nem! Van még kérdés?
Na ne túlozz ennyire! Tudsz egy haviból venni Bugatti Veyront? Nem! "Kun" Agüero tud venni egy haviból Bugatti Veyront? Nem! Van még kérdés?westerngom írta:El fanático írta:German Lux - MallorcaDeportivo La Coruña
Maxi Moralez - Velez SarsfieldAtalanta
Lautaro Acosta - SevillaRacing Santander / kölcsönbe /
Guillermo Burdisso - AS RomaArsenal Sarandi / Arg. - kölcsönbe /
Segio "Kun" Agüero a saját Twitter oldalán megerősítette, hogy immár a Man.City játékosa. 43 millió Eurót kapott az ATMA - a játékos fizetése 225 ezer euró hetente!
225 ezer euró hetente! = 61.875.000 Ft![]()
azt hiszem mégis csak pályát tévesztettem.....
Pont, h nálunk vannak a legmagasabb fizetések. Messi úgy tudom 10 millió euró körül/fölött keres, szóval sztem neki is megkell ezek alapján kb. ennyit kapnia.visca el barca írta:
vicc...
ekkora összegek amugy sztrem sehol nincsennek, max céronaldo kap még ekkora lóvét... ha jol tudom, nálunk olyan 130-140 a plafon, annyit kap messi, xavi, ini, vv...
vicc...westerngom írta:El fanático írta:German Lux - MallorcaDeportivo La Coruña
Segio "Kun" Agüero a saját Twitter oldalán megerősítette, hogy immár a Man.City játékosa. 43 millió Eurót kapott az ATMA - a játékos fizetése 225 ezer euró hetente!
225 ezer euró hetente! = 61.875.000 Ft![]()
azt hiszem mégis csak pályát tévesztettem.....
El fanático írta:German Lux - MallorcaDeportivo La Coruña