Fecooo írta:egy arab vette meg a PSG-t, és Leonardo szabad kezet kapott...
eddig leigazolta a következőket: Sissoko, Gameiro, Menez, Sirigu (tehetséges kapus), Matuidi
ami kezdődött Cé 90 millájával, az semmi se volt, ez a mostani nyár viszont tömény hányinger
az arabok FM-et játszanak és előbb-utóbb a spanyol csapatok többségét is meg fogják szerezni
eddig is gyűlöltem a "jó helyre született" mocskokat, de már tényleg undorító, h milliárdokat költenek saját szórakozásukra, mikor az országukban is vannak éhezők...
Igen, ebből baj lehet. Mert egyre több csapat fogja keresni a gazdag befektetőket, h tudják tartani a lépést azokkal a csapatokkal, melyeknek már van. Rengeteg pénzt pumpálnak majd bele a fociba, az eddig is elvetemülten magas játékosárak és fizetések még tovább nőnek. Nem csoda, h már nekünk és a Bilbaonak is van mezszponzora, hisz vhogy tartani kell a lépést.
Lépéseket kell tenni a megfékezésükben. Nagyon jó ötletnek tartom, pl. meghúzni a határt, h mennyi pénzt lehet max elkölteni egy átigazolási szezonban.
Illetve pl. a spanyoloknál van ugye kivásárlási ár. Ez jó ötlet, sztem kéne mindenhova, de úgy, h az Uefa határozná meg. Szóval nem ilyen 1000 milliók lennének, mint C. Ronaldónál. A legdrágább játokosáknál, mint pl. Messi lenne mondjuk 100 millió. Ugyanennyi lenne a maximum összeg, amit elkölthet egy csapat, szóval ha vki venne egy igazán nagy nevet, másra már nem jutna. Drasztikusnak tűnik, de sztem így igazságosabb lenne.