LG írta:lluisllach89 írta:
De nem is kell mibe kapaszkodni, egy gentlemannek nincs rá szüksége.
A bírói ítéleteket nekem kivesézhetnéd szigorúan pü-ben, mert végig lettek rágva illetve itt off lenne, minden stimmelt a 0-2-es meccsen, a visszavágón meg 1 kapuralövésük volt, az is gól lett.
Aki észre akarja venni, az észre is fogja venni a MU-Madrid közti különbséget, részemről befejezve.
Hogyne, Sir Alex gentleman

Ezek szerint nem nagyon ismered sz öreget. Az a baj, nem érted, mit magyarázunk. Fergussonnak is nem egy meccs után verte már ki a balhét úgy, ahogy most pl. Mourinhoék is tették. Azt, h most a döntő után nem tette meg(nem is volt mire), ezen még nem változtat, attól még nem lesz szent ember belőle, és MU-ból sem szimpatikus csapat.
Kinek mi ugye...

Hozzám például közelebb áll a Manchester,sőt a pool is mint az Arsenal. Úgy gondolom lluisllach89 csak arra gondolt,hogy a Mu viselkedése sokkal szimpatikusabb volt mint Real Madridé!
De ez fakadhat abból hogy a két klub 100 éve rivalizál,+ egy olyan edzőjük van akit a hátam közepére sem kívánok sok társammal együtt!
LG neked viszont abban igazad van,hogy SAF sem egy ma született bárány,ám számomra sokkal szimpatikusabb mint a 'numberúnó'.
De abban is biztos vagyok,hogy közre játszik a véleményedben az is,hogy az Arsenal felé húz a szíved!Ez természetes és nem is várható el hogy szeresd az ellenfél edzőjét,de tisztelni lehet.
Fergusson meg is kapta a maga büntetéseit!Mondjuk nem hiszem,hogy Mourinhora és Alexre kiszabott büntetések arányosak lennének de ez már más téma...
Azt hiszem kezdünk egy kicsit offonli,inkább az angol topicban folytassátok/folytassuk.