Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mibe fogadunk, h föltörlik az olaszokkal a padlót? Vhogy az Arsenal erejét nem jól lövöd be, múltkor a Valencia, most meg ez. Még a szezonvégi Arsenal is pl. megtudta verni a MU-t. Szóval azért annyira gyengék nem lehettek. Az olasz csapatokat meg csak tessék a helyükön kezelni. Nézzük meg mit alkottak tavaly BL-ben. Egy kalap fos mind. A spanyolokra ugyanez igaz a 2. helytől lefelé(Schalke-Valencia, Villarreal-Porto.noname írta:Nem fogok ki könnyű ellenfelet az Arsenal. Az Udine jó csapat, a morál fantasztikus és elvesztették ugyan a legkiszámíthatatlanabb játékosukat, de alighanem vesznek még a helyére embert, továbbá nagyon összeszokott csapat. Amilyen pocsék lehet az ARsenalnál a csapatmorál, könnyen meglephetik őket. A szezonvégi Arsenalt elverte volna véleményem szerint az Udine. Azóta változtak a dolgok, de ez nem lefutott meccs. Ha jön a zárlat az Arsenalnál akár egyszer is, annak párja is lesz szokás szerint.
Ez nem a Fifa11, hogy barátságos meccseket lehessen játszanicsabooo írta:Game !
nem írnál egy pár sort a játékmenetről ? mert ha ez ilyen lassú lesz, mint a PL-ben akkor meg fogom unni, pedig tetszik.Nem lehet bari meccseket játszani vagy valami ilyesmi ?
Cesc sérült.MessiFan a Barca Igazolások topikban írta:Ha már a válogatottba is inkább Thiagot hívják, mint Fabregast
Bendtnert emberileg nem bírom, de ha fociról van szó, akkor inkább ő, mint Chamakh. De ő 100%, hogy menni fog, nyíltan megmondta, hogy el akar igazolni. Ebouét kedvelem, Sagna mögé tökéletes, így is szokott 30-35 mecccset játszani egy szezonban.messideco írta:Ha Bendter és Eboué távoznak, az már jó
Mi lesz a helyzet Vela-val? Balhátvéd posztra nem érkezik senki?
Igazad van, bocsi. De Off-ba nem akartam átvinni, ott a sok téma között elveszett volna, Online részt meg szerintem kevesen olvassák, talán még itt volt a legjobb helye.ozsimiki írta:Game Csabi!
Azért annyit írhattál volna ide pár napja,vagy amikor elburjánzott itt ez a sok OFF!, hogy vigyük át a témázást offba,esetleg gamez-be, míg megtudjátok lesz e topik vagy sem. Amúgy az ilyesmik nem túl hosszú életűek, így nem túl valószínű.
De azért azt Te is tudod,h ez itt marha nagy off, Forma 1hez is van elég sok játék, mégsem F1 topikban beszéljük ki
Ajánlom, hogy olvass vissza (max.a következő oldalig) és megtudsz sok dolgot. Többek között, hogy hol kell regisztrálni, ha érdekelne.csabooo írta:Game90 ez milyen játék is ? és mondanál róla egy-két dolgot ?
Külön topik tényleg jó lenne, mondjuk az Online részben egy Fantasy Premier League topik. Valamelyik modi mondhatna valamitmatador írta: Csak akkor nem értem, miért nem csináltok ennek külön topikot, mert így - mint az én példám is mutatja - követhetetlen lesz, hogy a topikban épp mi zajlik.
Nem.messideco írta:Pf, az nem jó...
Nem úgy van, mint a magic11-en, hogy fordulónként kell új csapatot csinálni? Ez lenne a logikus számomra...
Valóbankanty írta: Szerintem kicsit félreértetted.Levente kolléga a játékhoz keres csatárt és ott mindkét említett játékosnak az ára 8,5 millió.
Ha jól tudom, akkor szezon közben is lehet, fordulónként kicserélhetsz 1 játékost.levproff írta:Game!
Csak aug. 13.-áig lehet játékost venni/cserélgetni vagy szezon közbe is?
Amúgy mondjatok már egy jó csatárt 8.5 millióért Anelka helyett.
Szerintem kicsit félreértetted.matador írta:Mindkettő jóval az ár fölött van.kanty írta:Defoe, Dzeko.levproff írta:?
Mindkettő jóval az ár fölött van.kanty írta:Defoe, Dzeko.levproff írta:?
Defoe, Dzeko.levproff írta:?