Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
éppen pont ma voltam Hervisben, csak megerősíteni tudom az állításodatMessiFan írta:Hervisben minden sz.rt lehet kapni amin rajta van a Barca logó. Táskát, sapkát, mezt, pólót, nadrágot, sálat, bögrét, labdát sőt, én láttam papucsot is.
Szóval ha Barcás cuccot akarsz, oda menj
2000 alatt semmit sem kapsz.Messidona10 írta:Árak hogy vannak?MessiFan írta:Hervisben minden sz.rt lehet kapni amin rajta van a Barca logó. Táskát, sapkát, mezt, pólót, nadrágot, sálat, bögrét, labdát sőt, én láttam papucsot is.
Árak hogy vannak?MessiFan írta:Hervisben minden sz.rt lehet kapni amin rajta van a Barca logó. Táskát, sapkát, mezt, pólót, nadrágot, sálat, bögrét, labdát sőt, én láttam papucsot is.
Tapasztaltad már?S.Agüero írta:bármelyik plázában ahol van herviskakasugynok007 írta:Valaki nem tudja hol lehet nagy mentaszínű oldaltáskát venni?
Ha pesti vagy, akkor Westendben van egy Football fanshop nevű kisbolt, nekem onnan van egy Barca-s oldaltáskám, lehet ilyet is kapsz, ha nem ilyen formában de amikor én vettem a sajátomat volt ilyen színben is oldaltáska.kakasugynok007 írta:Valaki nem tudja hol lehet nagy mentaszínű oldaltáskát venni?
Mental_Theo írta:Eladó egy N98 tavalyi Barcelona piros pulóver 13000 Ft-ért
vadi új, nem használt.
Bemész egy Hervisbe, és veszel ami kell.Én is ott vettem a pamut pólót. Annyi a gond, hogy kék és feketén van "rárajzolva" egy olyan 10x10 cm-es Barca címer.Amúgy nagyon ütős.Messidona10 írta:2011-12-es mezt szeretnék venni. Nem kell, hogy eredeti legyen, a pipa sem fontos rajta, csak a többi részében úgy nézzen ki, mint az igazi.Ha valaki árul, vagy tud valami boltot, az kérem szóljon. Csak póló kellene, nadrág nem.
Idei idegenbeli mez, ugyanilyen összeállításban szintén érdekelne.
Valamint Barcás pamut póló, de ez már csak a hab a tortán.