TT írta:majd ha valakinek meg lesz az a kép, amikor tátott szájjal nézett a kapufás események után, akkor kérem szépen belinkelni!!!![]()

Kicsit lefagyott a 3 kapufától

TT írta:majd ha valakinek meg lesz az a kép, amikor tátott szájjal nézett a kapufás események után, akkor kérem szépen belinkelni!!!![]()
Marcan beérés vanTocy írta:Megelőzte! Cruyffnak 10 címe van a csapattal edzőként, Pep most előzte megBob_Marley írta:Pep megszerezte a csapattal a 11ik címét, ezzel beérte Johant!Nem kis teljesítmény egy "újonc" edzőtől!
Grat hozzá, s persze köszönjük Mister!A Porto ellen tovább növelheti az előnyét
Megelőzte! Cruyffnak 10 címe van a csapattal edzőként, Pep most előzte megBob_Marley írta:Pep megszerezte a csapattal a 11ik címét, ezzel beérte Johant!Nem kis teljesítmény egy "újonc" edzőtől!
Grat hozzá, s persze köszönjük Mister!
Kobe: itt van a Barça-szíved?Enjoy írta:Pep&Kobe![]()
Kobe barátunk elég sokat reklámozta a csapatunkat idén is.
![]()
Íme egy videó is róluk
még mielőtt elkezdünk hinni a feltétlen szerelemben:Enjoy írta:Pep&Kobe![]()
![]()
Íme egy videó is róluk
És Kobe Bryant mellett meg kell említeni Mia Hammot, az amerikai válogatott női játékosát. Ő sem kisebb név a maga sportjában, őt is gyorsan leigazoltuk egy fotó és egy mez erejéig.Enjoy írta:Íme egy videó is róluk
Messi is szerzett már kézzel érvényes gólt....MessiFan írta:Azt hiszem nem a kosárlabdacsapatba igazolnák, hanem a focicsapatba
Kell egy jól fejelő játékos. Szögleteknél csak felugrik és belebólint, csak nehéz lesz hiszen mindig majd zsákolni akar
Én csak annyit írtam, hogy "gondolom nem véletlenül választotta ezt a számot", és lám igazam lettfcbarca0827 írta:Asszem egy csöppet túlgondoljátok a dolgot.![]()
Amúgy nem kéne érte fizetni semmit sem, mert ő "kivásárolta" magát az LA-ből, s szabadon igazolhat oda, ahova akar...Fecooo írta:ez off lesz, de nem értem, h miért nem lehetett megpróbálni leigazolni Kobe-t
a Besiktasnak több pénze van? a spanyol bajnokság ráadásul tudtommal sokkal erősebb is...
ez off lesz, de nem értem, h miért nem lehetett megpróbálni leigazolni Kobe-tEnjoy írta:Pep&Kobe![]()
![]()
Íme egy videó is róluk
Asszem egy csöppet túlgondoljátok a dolgot.S.Agüero írta: yaya touré mezszáma volt...