Erika, azért lassan,vagy nem, üldözési mánia látszik kialakulóbán nálad Hamival kapcsban

Lassan kiderül,h -bár Gyulát én sem bírom sok ok miatt-, bárkit is dicsérjen Gyula ,az mind nevetséges, kivéve ha Hamit dicséri.
Vetteles részhez csak annyit,h hibázott valóban, ahogy Alonso is párszor,és Hamilton is,de legalább ebben mindenki egyetért.
Meg hogy innentől véletlenül sem az dönti el a futamot,h jobb lett picit a Meki,hanem versenyzői kvalitások, jah. Szal ha Vettel nyer,akkor gépi kvalitások miatt teszi, ha Hamilton,akkor meg versenyzői, miközben a gépe ugye nem jó (:D:D) (mert kb erre akarsz célozni). Picit sincs kettős mérce.
Bobnak,Scoobynak pedig respekt a hszekért, azért emelem ki őket,mert mindkettő Meki fan,és Hami fan, még sem próbálják mindenből azt kihozni,h Vettel így rossz meg úgy rossz, meg így versenyzői kvalitások,meg úgy, hanem csak leírják ami történik.
míg el nem felejtem: Buttonnak grt, bár ha nem lesz még nagyobb éghajlat ingadozás a futamok időpontjaiban,akkor ezek a részsikerek csak részsikerek maradnak,és hosszú távon arra jók,amire: elmondható,h eme körülmények bármi is történjen, Button győzelmét jelentik

szóval a hidegfejűségéért is grt!
Többiek nem hoztak semmi kiemelkedőt, Vettel hibája utána, jó taktikával behozta szépen 2.helyre a vasat, (nagyon okosan

), Alo is hibázgatott, de számára sem volt több ebben a versenyben, Webber ingadozó volt,és elkövették azt a hibát, amit Hamiltonnal.
Schumi rajtja megint nagyon jó volt, ahogy Rosbergé is,de a verseny már semmi extra,sőt ismét 0pont.
Jah és,hogy ismét (

) csatlakozzak a Bob és Scooby féle vonulathoz:
Hamilton megérdemelte volna a győzelmet, elég kemény volt,ahogy szuperlágyon nyomta az eleredő esőben, hibák ilyenkor benne vannak, + ugye futam elejétől olyan tempót diktált amire többiek nem voltak képesek. Visszaforgatós manővere viszont nálam ismét kiverte a biztosítékot, ezeket a megoldásokat elhagyhatná,és akkor ennyi szálka sem lenne a szememben mint ami ezek miatt megvan benne. Ezeken kívül taktikailag most csúnyán megbukott (mebuktak, attól függően,h kié volt a döntés, közös-e, vagy csak a csapaté,vagy csak Hamié) és így nem mentek sokra a jó tempóval. Már ami a gyorsabb csomagot illeti (Hamis Meki), mert azért Button korrigált.