Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Charlie írta:Melyik a legjobb gyógyszer?
A tizenkettő.
Mert az kétszer 6.
(Én kérek elnézést)
C.
Igen?! haverom mondta nekem azt hittem ekkora baromságot csak ő tud kitalálni ezek szerint tévedtemFernando írta:ezt én is olvastam már! A flashgame.hu/fárasztó viccek között, DE JÓEnrique írta:Ezt most találtad ki??Drigo írta:Kokó és Erdei sétálnak az utcán, Erdei tösszent egyet mire Kokó:
-Mi van madár, influenzás vagy?
![]()
![]()
![]()
![]()
Áááá!!!![]()
![]()
ezt én is olvastam már! A flashgame.hu/fárasztó viccek között, DE JÓEnrique írta:Ezt most találtad ki??Drigo írta:Kokó és Erdei sétálnak az utcán, Erdei tösszent egyet mire Kokó:
-Mi van madár, influenzás vagy?
![]()
![]()
![]()
![]()
Áááá!!!![]()
![]()
Gondolom tavaly év vége felé matekra csak azér mentünk h ilyen hülye vicceket találjunk ki meg mostanában is ez megy csakBadi írta:Drigo írta:Nem, haverom ezt éppen, de órákon mindig ilyeneket nyomatunk némelyik annyira [auto_cenzúra] h már jó de vannak naon állatok is
Hát akkor el tudod képzelni, mi megy nálunk az órán...mi csak ilyeneket mondunk![]()
Drigo írta:Nem, haverom ezt éppen, de órákon mindig ilyeneket nyomatunk némelyik annyira [auto_cenzúra] h már jó de vannak naon állatok is
Egyből 2 viccet csináltam.Badi írta:az inkább a gerontofilBarcaforever írta:Mit vesz a pedofil a barátnőjének?![]()
Járókeretet.![]()
az inkább a gerontofilBarcaforever írta:Mit vesz a pedofil a barátnőjének?![]()
Járókeretet.