2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Wenger múltkor elismerte,hogy Fabre nem sérült,csak külön edz,mert még nem tudják hogy milesz vele.LG írta:Én ezt nem tartom túl hihetőnek, mármint azt, h egyáltalán létezik ez a záradék.mekkora írta:Tocy írta:Daily Mail szerint Fabre 4,5 millióról mondana le, hogy idejöhessen. Tudom, Daily Mail, de most úgyis csend van róla
http://sportgeza.hu/futball/2011/08/08/ ... a_barcaba/
De amúgy Fabregas tényleg sérült? Mert ha nem, akkor jó lenne azért, ha csinálna vmi alapozást, nem?
Én ezt nem tartom túl hihetőnek, mármint azt, h egyáltalán létezik ez a záradék.mekkora írta:Tocy írta:Daily Mail szerint Fabre 4,5 millióról mondana le, hogy idejöhessen. Tudom, Daily Mail, de most úgyis csend van róla
http://sportgeza.hu/futball/2011/08/08/ ... a_barcaba/
Tocy írta:Daily Mail szerint Fabre 4,5 millióról mondana le, hogy idejöhessen. Tudom, Daily Mail, de most úgyis csend van róla
Jövőre viszont kell egy stabil középhátvéd. A kapitány már nem lesz igazán az álomtizenegy tagja, bár ne így legyen. Abidal sem fiatalodik, viszonylag jól teljesít ott középen, de maradjon inkább szélen. Sok függ Fontás-tól is, ha nem tudja elkapni a ritmust, vagy nem nagyon bízik benne Pep jövőre nagy sz...ban lehetünk. Egy Thiago Silvát elnézegetnék ott.Tocy írta:Szerintem sem érkezik már senki, hátul Alves/Adriano, Piqué/Puyol/Fontás/Abidal, Abidal/Maxwell/Adriano és még tud hátul játszani akár Masch is, meg még ott lehet Montoya.fanbarca írta:Milito távozott a csapatból. Szerintem így szükségünk lenne még egy védőre, aki bírja a padot, viszonylag tapasztalt. De Guardiola azt mondta, hogy csak egy valakire van szükség, mindenki tudja ki az. Tehát Cescen kívül senki más nem fog már érkezni? Ez biztos vajon?
Szerintem sem érkezik már senki, hátul Alves/Adriano, Piqué/Puyol/Fontás/Abidal, Abidal/Maxwell/Adriano és még tud hátul játszani akár Masch is, meg még ott lehet Montoya.fanbarca írta:Milito távozott a csapatból. Szerintem így szükségünk lenne még egy védőre, aki bírja a padot, viszonylag tapasztalt. De Guardiola azt mondta, hogy csak egy valakire van szükség, mindenki tudja ki az. Tehát Cescen kívül senki más nem fog már érkezni? Ez biztos vajon?
Nekem nem kéne, nagyképű, önző, túlsztárolt majom, fele annyit se ér, mint amennyi kérnek érte...Gránátvöröskékek írta:Bocsi srácok egy kis off a Cesc ügytől, most olvastam a Marca-n hogy elvileg jövőre elhoznánk Neymart, mert tanulok spanyolt de nem nagyon értettem, hogy a Real ajánlata vmiért nem volt jo, és elvileg Rosell nagyon szeretné leigazolni, és lehet jövőre ezt meg is tesszük.
Ti hogy ennétek vele?
Nekem tetszik a játéka főleg ugy hogy 19 éves, szerintem zseniális játékos már most de mi lesz belöle még késöbb:D
Csak kérdés hogy Alexis mellé kell e még egy ilyen stilusu csatár(bár Villa se lesz már fiatalabb)
Én bevallom örülnék ha jövöre elhoznánk
Azokat az információkat én komolyabban veszem, melyek az El Mundo-n vannak. A Marca sokat sarkít. Ez az állítás szerintem hamis. Neymarért ki kéne fizetni 40 millió eurót, legalább. Nem ez a mi szokásunk, hogy össze-vissza vásárolunk akit kell. Jobb szeretem én is, hogyha ifiakadémiáról hozunk játékost, nameg még ott van Bojan is. Neymar nem biztos, hogy igazodni tudna a csapathoz, persze sokan hasonlítják Ronaldinhóhoz, de azért mégsem ugyanaz. Önző lenne, valahogy nem örülnék neki. Inkább vigye a Real.Gránátvöröskékek írta:Bocsi srácok egy kis off a Cesc ügytől, most olvastam a Marca-n hogy elvileg jövőre elhoznánk Neymart, mert tanulok spanyolt de nem nagyon értettem, hogy a Real ajánlata vmiért nem volt jo, és elvileg Rosell nagyon szeretné leigazolni, és lehet jövőre ezt meg is tesszük.
Ti hogy ennétek vele?
Nekem tetszik a játéka főleg ugy hogy 19 éves, szerintem zseniális játékos már most de mi lesz belöle még késöbb:D
Csak kérdés hogy Alexis mellé kell e még egy ilyen stilusu csatár(bár Villa se lesz már fiatalabb)
Én bevallom örülnék ha jövöre elhoznánk
Van egy olyan sejtésem, hogy Rosell belemegy az üzletben olyan minőségben, hogy részletekben fizeti ki a 40-45 milliós vételárat. Ahogy Alexist is sikerült megvenni, úgy Cescnél is sikeres lehet sajnos. Azaz, van egy alap és eredményektől, szerepléstől függően ad további díjat a Barcelona az Arsenalnak. Ha ez lesz, akkor megint az angol térfélen lesz a labda, hogy elfogadják-e ezt az ajánlatot, vagy egyben akarják a pénzt. Ha utóbbi, akkor vélhetően Rosell nem veszi meg szerencsére.noname írta:Szerencsés h Rosellé az utolsó szó. Nem mutatta eddig jelét annak h képes nagy összegeket elpazarolni, tehát nem valószínű h kiad ennyit Cescért.
Remélem jól dönt és jegeli Fabregast még 1 évig. Ha Thiago nem válik be vagy Xavin nagyon látszik a kor, ugyanúgy neki lehet futni jövőre is a transzfernek, ráadásul valszeg kisebb összegek röpködnek majd pár millióval, mert egy újabb nyeretlen szezon nem javítja majd Cesc közérzetét.
sánchezen is miért szarakodtunk? simán odakellett volna adni az elnök ötven milliós bemondását, aztán legalább hamar meglett volna. igaz a csapathoz még nem jött volna, mert szabadségon van, dehát ne szarakodjunk, mert a szurkolók ugye türelmetlenek.Tocy írta:De. Ha kell nekünk a gyerek, akkor hozzuk már el, pénz van, mert eladtunk mindenkit akit lehetett, ne szarozzunk már pár millión tényleg...mindorokke_barca írta:a mundo szerint az ajánlatunk 29+6+3 volt, ami legrosszabb esetben is 7-re van az Arsenal által kért 45től, de egyelőre 16ra. Azért az nem mindegy. Egyáltalán nem csinálják hülyén Rosselék.
Off: http://www.youtube.com/watch?v=weMfQGVFEKQMessiFan írta:Ha már a válogatottba is inkább Thiagot hívják, mint Fabregast, akkor miért akarják ennyire? Ha 45-t kérnek, akkor mondjanak inkább nemet és erőltessék Alcantarát, hisz benne nagyon sok van!
Miért? WHY?!:D
11 nap múlva biztosan lezáródik a dolog (legalábbis erre az évre biztos, ha maradnaSanama írta:Azt írják,hogy a találkozó nem végződött egyezséggel, viszont Cesc marad Londonban,nem megy Portugáliába a Benfica elleni meccsre.
Ideje lenne már lezárni,mert már tényleg unalmas
Más:
Az Alexis szappanopera 27,660 cikket generáltszép!
volt annyi tipp,hogy az egyiknek bele kellett talalnia,viszont egyik sem erte el az arsenal koveteleset.d írta:Azért tegyük azt is hozzá, hogy ez az állítólagos ajánlat is ugyanúgy lehet valami túlbuzgó angol szennylapíró fantazmagóriája, mint az eddigi Fabregas-hírek 95%-a.
Persze az kétségtelen, hogy így vagy úgy, de le kellene zárni már ezt lassan.