A második félidő nagyságrendekkel jobb volt, mint az első. A Milan megérdemelten nyert, a második félidőben az Inter szinte semmit sem csinált. Egy Seedorf és egy Pato villanás elég volt, ahhoz, h a piros-feketék nyerjenek.
Még 3 hét van a szezonkezdetig, ezért sok okosat nem tudtunk meg ebből a meccsből. A helyzet sem sokat változott, úgy néz ki, h a az olasz mezőnyből elég rendesen kiemelkedik ez a Milan. Az más kérdés, h ilyen játékkal a BL-ben sokra ismét nem fognak menni.
Úgy érzem, h ennek a szezonnak is a Milan a legnagyobb esélyese, és ha valami nagy változás nem történik, akkor más csapatnak nem nagyon lesz esélye a bajnoki címre.
Az Inter még viszonylag jó. BL-t érő helyre biztos, h jók lesznek, de ez az új edző szerintem kevés lesz komolyabb eredmények eléréséhez.
A két milánói klub után a sorban következik a Roma, Napoli és a Juventus. KB. egyforma játékerőt képvisel ez a három csapat. A Románál ott van L. Enrique szerintem nem lesz gond vele, a farkasoknak is megtippelek egy dobogót. Közvetlenül a Roma után következik az én rangsoromban a Napoli és utána az Öreg Hölgy. Úgy érzem, h a Juve indén is maximum egy EL-ás helyre lesz jó.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.