bowlinggolyo írta:
Nem feltétlenül neveli ő úgy a gyerekét mint amit te mondasz.Mondjuk nekem a szüleim is ezen körülmények között éltek és mégsem vagyok egy telepircingezett vagy meleg.Szóval lehetséges h ő is úgy neveli a gyerekeit h ne vesszen el és ne kerüljön rossz társaságba.Nem azért mondom h biztos h így van de neki is kijár az ártatlanság vélelme.
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Arra akartam célozni, hogy az ő kortársaival szemben minimum ekkora kritika kéne, mert ők nevelik ezt a mai korcsosuló fiatalokat. Természetesen a levél írója lehet kivétel, mert még szerencsére van kivétel! Kérdés hogy meddig.
egyébként világméretű pánik készülődik... (sőt ma már pánik van...)
igazából szerintem a 2008-2009es válságot meg se oldották igazán, csak hallogatták az elkerülhetetlent. Már akkor is mondtam, hogy az a bank, amelyik a Realnak adott akkor egy szép kis kölcsönt, kicsapta a biztosítékot arra fele, mert már akkor jelezték, hogy ez a bank csúnyán be fog dőlni. És már lehet is
olvasni, hogy CR, meg Kaka a biztosítéka a banknak... Normális dolog ez? Nem hinném. A svájci frank emelkedéséért, leginkább a görögök tehetnek, mert annyira lehúzzák az eurót, hogy más gazdasági óriások, nem euróba akarják tenni a pénzüket, hanem egy biztos frankba, de ha már sokan így gondolják, az ezzel jár, hogy erősödik.
Fecooo, az engem is érdekelne, nekem is vannak ilyen "ötleteim", de az pusztán laikus fejjel

- persze a következtetés részemről is ugyan az: nem valósulhat meg, mert van akiknek előnye származik ebből a helyzetből.