La Liga / Copa del Rey
- noname
- Llegenda del Barça
A Villarreal is mindent megtesz h kiessen a BLből. Eddig nem sokat mutatnak a dánok ellen. Kb 2 nagyobb helyzet, amúgy töketlenkedés. Garrido pedig valami meg nem értett taktikai zseni lehet, mert a magas védők közt tengődő Rossinak és Nilamrnak ívelgetnek folyamatosan a fejére, ahelyett h próbálnák lent tartani a labdát vagy távolról lőni.
A Fifa egy szégyen
Ha találnak valakit a piacon akkor 27 millából már lehet minőségi játékos venni,am a Valenciát nem tartom nagy halásznak a piacon ugyhogy szerintem házon belül pótolják,amugy sajnálom hogy gyengítik a denevéreket... és a bajnokságot mögöttünk..noname írta:Mata úgy néz ki megy a Cselzibe. 30 millió jó ár érte. Sajnos ezzel a Valencia már egyáltalán nem erősebb mint tavaly, de még van idő. Tudnának még venni valakit a helyére. Remélem fognak!

- noname
- Llegenda del Barça
Mata úgy néz ki megy a Cselzibe. 30 millió jó ár érte. Sajnos ezzel a Valencia már egyáltalán nem erősebb mint tavaly, de még van idő. Tudnának még venni valakit a helyére. Remélem fognak!
A Fifa egy szégyen
Nem tudom te milyen meccseket néztél, de a Villareal a kiesés ellenére abszolút partiban volt a Portoval, időnként totálisan lefocizták őket a pályáról, a befejezéseknél viszont elképesztően balszerencsések voltak. Tény, hogy semmilyen kupát nem nyertek, viszont az utóbbi években azért ott voltak a tűz közelében. Ezen a szinten már a rutin és a szerencse is sokat számít. 2006-ban csak hajszálnyira (vagy fűszálnyira?) voltak a BL-döntőtől.LG írta:Miért is volt sikeres a Villarreal nemzetközi szinten? Egy BL elődöntőjük volt, még 2006-ban, de azóta igencsak semmi. Jó, meg az Uefa kupában volt, h néha eljutottak kicsit tovább, de pl. tavaly a Porto is megmutatta, h nem kell komolyan venni őket.Lionel85 írta:Ha jó csapattá érik össze a Málaga, akkor az utóbbi években nemzetközileg is sikeres Villarreal szerepét vehetik át. Most a sárgák ideje leáldozóban van, a Málaga pedig ezzel, vagy még erősebb kerettel egy idő után BL-résztvevő is lehet. Sajnálom Rossiékat.noname írta:A Villarreal sajnos könnyen nagyot bukhat Cazorla kiválásával, továbbá ha a Rossi/Nilmar duó valamelyike távozik-ami jó az esély-akkor gyakorlatilag kiszálltak a BL-ért folytatott küzdelemből. A Sevilla is kérdőjeles. A keretük szerintem kevés.
A Malaga meg jó lehet, de ahhoz sztem 1 év még nem lesz elég nekik.
Miért is volt sikeres a Villarreal nemzetközi szinten? Egy BL elődöntőjük volt, még 2006-ban, de azóta igencsak semmi. Jó, meg az Uefa kupában volt, h néha eljutottak kicsit tovább, de pl. tavaly a Porto is megmutatta, h nem kell komolyan venni őket.Lionel85 írta:Ha jó csapattá érik össze a Málaga, akkor az utóbbi években nemzetközileg is sikeres Villarreal szerepét vehetik át. Most a sárgák ideje leáldozóban van, a Málaga pedig ezzel, vagy még erősebb kerettel egy idő után BL-résztvevő is lehet. Sajnálom Rossiékat.noname írta:A Villarreal sajnos könnyen nagyot bukhat Cazorla kiválásával, továbbá ha a Rossi/Nilmar duó valamelyike távozik-ami jó az esély-akkor gyakorlatilag kiszálltak a BL-ért folytatott küzdelemből. A Sevilla is kérdőjeles. A keretük szerintem kevés.
A Malaga meg jó lehet, de ahhoz sztem 1 év még nem lesz elég nekik.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha jó csapattá érik össze a Málaga, akkor az utóbbi években nemzetközileg is sikeres Villarreal szerepét vehetik át. Most a sárgák ideje leáldozóban van, a Málaga pedig ezzel, vagy még erősebb kerettel egy idő után BL-résztvevő is lehet. Sajnálom Rossiékat.noname írta:A Villarreal sajnos könnyen nagyot bukhat Cazorla kiválásával, továbbá ha a Rossi/Nilmar duó valamelyike távozik-ami jó az esély-akkor gyakorlatilag kiszálltak a BL-ért folytatott küzdelemből. A Sevilla is kérdőjeles. A keretük szerintem kevés.

- noname
- Llegenda del Barça
Az Atma látom megint lecserélte a fél keretet.
Tény h a jelenlegi már nem igazán működött. Agüero nyilván elvágyott(bár nem hinném h a Cityvel sikeresebb lesz). De Gea eligazolása is várható volt. Ujfalusi már nem számított.
Az érkezők nem rosszak:
Falcao nagyon jó lehet.
Turan kissé kérdőjeles, de sztem beválik, ha nem is váltja meg a világot, jó lesz.
Micael úgy látom kiegészítőember volt a Portonál, annak itt is jó lesz.
Silvio, Salvio-nem ismerem őket, bár a transzfermarkt elég jónak tartja őket.
Mit mondjak?! Szokás szerint megvan a potenciál a keretükben, nem is kicsi, talán most bejön. Kellett volna hozzanak egy neves edzőt, mondjuk Benitezt, az sokat segítene. A Malag alighanem jól fog működni, mert Pellegrini már bizonyított magas szinten, az Atletico vagy beválik, vagy nem, mindenesetre kíváncsian várom.
A Vale-ról mostanában nem írtam.
Nagyon okosan, következetesen erősítenek. A 3. helyre megint abszolút favoritok. A távozól már nem számítottak annyira: Joaquin rég túl van a csúcson,Dominguez, Navarro, stb már nem votlak alapemberek.
Az érkezők viszont szinte mint fiatalok és biztatóak.
Diego Alves remek reflexekkel rendelkezik, kiderül stabil is-e. Ha nem válik be
Guaitára is lehet számítani
Adil Rami rendbeszedheti a leggyengébb csapatrészt-a védelmet.
Parejo is folyamatos fejlődést mutat.
Piattinak már egy ideje nagy csapatban a helye, a Liga egyik nagy meglepetése lehet.
Canales pedig végre kipróbálhatja magát.
A Valencia abszolút favorit a 3. helyért folyó harcban. A keret bősége és minősége is megfelelő. Ha Rami beválik, akkor a BL-ben is tovább juthatnak, mint tavaly. A Schalke ellen a szerencsétlenkedő védelem miatt estek ki. A 4. hely abszolút nyitott, hiszen az Atletico is okozhat meglepetést, bár a Malagától többet várok. A Villarreal sajnos könnyen nagyot bukhat Cazorla kiválásával, továbbá ha a Rossi/Nilmar duó valamelyike távozik-ami jó az esély-akkor gyakorlatilag kiszálltak a BL-ért folytatott küzdelemből. A Sevilla is kérdőjeles. A keretük szerintem kevés.

Az érkezők nem rosszak:
Falcao nagyon jó lehet.
Turan kissé kérdőjeles, de sztem beválik, ha nem is váltja meg a világot, jó lesz.
Micael úgy látom kiegészítőember volt a Portonál, annak itt is jó lesz.
Silvio, Salvio-nem ismerem őket, bár a transzfermarkt elég jónak tartja őket.
Mit mondjak?! Szokás szerint megvan a potenciál a keretükben, nem is kicsi, talán most bejön. Kellett volna hozzanak egy neves edzőt, mondjuk Benitezt, az sokat segítene. A Malag alighanem jól fog működni, mert Pellegrini már bizonyított magas szinten, az Atletico vagy beválik, vagy nem, mindenesetre kíváncsian várom.
A Vale-ról mostanában nem írtam.
Nagyon okosan, következetesen erősítenek. A 3. helyre megint abszolút favoritok. A távozól már nem számítottak annyira: Joaquin rég túl van a csúcson,Dominguez, Navarro, stb már nem votlak alapemberek.
Az érkezők viszont szinte mint fiatalok és biztatóak.
Diego Alves remek reflexekkel rendelkezik, kiderül stabil is-e. Ha nem válik be

Adil Rami rendbeszedheti a leggyengébb csapatrészt-a védelmet.
Parejo is folyamatos fejlődést mutat.
Piattinak már egy ideje nagy csapatban a helye, a Liga egyik nagy meglepetése lehet.
Canales pedig végre kipróbálhatja magát.
A Valencia abszolút favorit a 3. helyért folyó harcban. A keret bősége és minősége is megfelelő. Ha Rami beválik, akkor a BL-ben is tovább juthatnak, mint tavaly. A Schalke ellen a szerencsétlenkedő védelem miatt estek ki. A 4. hely abszolút nyitott, hiszen az Atletico is okozhat meglepetést, bár a Malagától többet várok. A Villarreal sajnos könnyen nagyot bukhat Cazorla kiválásával, továbbá ha a Rossi/Nilmar duó valamelyike távozik-ami jó az esély-akkor gyakorlatilag kiszálltak a BL-ért folytatott küzdelemből. A Sevilla is kérdőjeles. A keretük szerintem kevés.
A Fifa egy szégyen
- ab1daL
- Director del Fútbol
Güiza visszatér a Ligába, a Getafeban folytatja.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szinte biztos, hogy elmarad az első forduló
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ok-2090916
Hát ennek nem örülünk, de talán ezzel nyomást tudnak helyezni a játékosok a szövetségre.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ok-2090916
Hát ennek nem örülünk, de talán ezzel nyomást tudnak helyezni a játékosok a szövetségre.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Fernando Meira
Zenit
Real Zaragoza
Zenit

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem betesznek két hétközi fordulót, ha más nem megy. Még ami elképzelhető, hogy az EB után fejezik be, bár erre sok esélyt nem adok.pety27 írta:De most ez mit akar pontosabban jelenteni ?? minden meccs 2 héttel elcsúszik???-vagy az első két fordulót majd pótolják valamikor a szezonban?Lionel85 írta:Sztrájk miatt csúszhat az első forduló
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2090140
Valahol megértem, a két nagy nagyon más szinten van, mint a többi csapat, jó lenne, ha apró lépésekkel, de kicsit szorosabbá tenni a spanyol bajnokságot.![]()
![]()
nagyon remélem h nem csúszik mert már a repjegy meg van az Osasuna elleni meccsre.

- pety27
- Capitá del Barça
De most ez mit akar pontosabban jelenteni ?? minden meccs 2 héttel elcsúszik???-vagy az első két fordulót majd pótolják valamikor a szezonban?Lionel85 írta:Sztrájk miatt csúszhat az első forduló
Valahol megértem, a két nagy nagyon más szinten van, mint a többi csapat, jó lenne, ha apró lépésekkel, de kicsit szorosabbá tenni a spanyol bajnokságot.

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Sztrájk miatt csúszhat az első forduló
Valahol megértem, a két nagy nagyon más szinten van, mint a többi csapat, jó lenne, ha apró lépésekkel, de kicsit szorosabbá tenni a spanyol bajnokságot.

ennek akkor lenne értelme, ha a Sport TV legalább 6-7 meccset leadna... amíg sok bajnokságot közvetíttek, addig a szombat-vasárnap az focimaraton volt állandóan, a "mezeket fel"-t vártam minden hétenLionel85 írta:Kilenc kezdési időpont lehet a spanyol meccseken
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/ ... noksagban/
A déli órákban nyáron nem a legkellemesebb játszani, de ez jó abból a szempontból, hogy nem is kell este tízig várni...

most, h alig közvetítenek vmit, akár lehetne spanyol maraton is, de a csodálatos enbéegy miatt ez sajnos nem fog megvalósulni

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Kilenc kezdési időpont lehet a spanyol meccseken
A déli órákban nyáron nem a legkellemesebb játszani, de ez jó abból a szempontból, hogy nem is kell este tízig várni...

válassz!Lacika79 írta:Sziasztok!
Vki tud majd linket az esti Spanyol meccsre, nincs Raiono-m, meg utálom a a digókat!!
Sziasztok!
Vki tud majd linket az esti Spanyol meccsre, nincs Raiono-m, meg utálom a a digókat!!

Nagyon ügyes játékos a török. Az EB-n tényleg ügyes volt, viszont az is igaz, h azóta semmivel sem hívta fel magára a figyelmet. A spanyol foci fekszik neki, az Atletico nem éppen egy győztes típusú csapat, de ha tényleg megvan benne minden, h klasszis legyen, akkor a matracosoknál megmutathatja mire is képes.ab1daL írta:Az Atlético Madrid leigazolta a Galatasaraytól Arda Turant 12 millió euróért. Pénteken esik át az orvosi vizsgálatokon.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Én is így vagyok vele. Meg hát Atléticó...sose lesz belőlük csapat...LG írta:Nekem a 2008-s EB-n nagyon tetszett a játéka, de aztán azóta nem is nagyon hallottam róla mostanáig. Majd meglátjuk.ab1daL írta:Az Atlético Madrid leigazolta a Galatasaraytól Arda Turant 12 millió euróért. Pénteken esik át az orvosi vizsgálatokon.
Nekem a 2008-s EB-n nagyon tetszett a játéka, de aztán azóta nem is nagyon hallottam róla mostanáig. Majd meglátjuk.ab1daL írta:Az Atlético Madrid leigazolta a Galatasaraytól Arda Turant 12 millió euróért. Pénteken esik át az orvosi vizsgálatokon.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Az Atlético Madrid leigazolta a Galatasaraytól Arda Turant 12 millió euróért. Pénteken esik át az orvosi vizsgálatokon.
Ez is jogos, remélem hasonlóan kezdünk mint tavalyLG írta:Viszont mi meg hagyományosan gyengén szoktuk kezdeni. Az elmúlt években jó párszor vesztettünk pontot/pontokat a nyitányon.Tocy írta:Aug. 21-én 20:00kor játszunk Málagán a bajnoki nyitányon. Hát, piszok mázlink lehet, hogy az első meccsre még elég valószínű, hogy nem áll össze a Málaga, mert később pokoli erősek lehetnek.

Viszont mi meg hagyományosan gyengén szoktuk kezdeni. Az elmúlt években jó párszor vesztettünk pontot/pontokat a nyitányon.Tocy írta:Aug. 21-én 20:00kor játszunk Málagán a bajnoki nyitányon. Hát, piszok mázlink lehet, hogy az első meccsre még elég valószínű, hogy nem áll össze a Málaga, mert később pokoli erősek lehetnek.