d írta:Aki most csalódott Eto'oban annak valamiféle rózsaszín álomképe maradt meg róla az itteni időkből.
A MOST-on van a hangsúly, én már több éve csalódtam benne, és nem tartozom azok közé,akiket beugrasztott ,h most így,meg úgy sajnáljuk szegény ártatlan Samuelt az eligazolásáért.
Pályán nem volt vele gond, elismerem,h küzdött mindig a csapatért, azon kívül, pedig nem megyek bele megint,h miért csalódtam, nem csak a követelések miatt, de az elvakultabbak úgyse hisznek el semmit,és Pep nyakába varrják a mai napig.
Én a mostani döntését se igen értem meg, mi van ha már megnyert mindent? Ez a követendő példa,hogy akkor már nem kell több? Ez profi felfogás? Senki se mesélje már be nekem,hogy nem lenne kihívás elmenni egy másik nagy Európai csapatba,hogy ott is eredményeket érjen el, mert megtehetné. Jah,h a pénz, aha. Mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet azért a pár 10db luxusverdájáért,amit eddig összekukázott a kis fizetéseiből, hogy most kibővülhet még pár darabbal,akár havonta.
Eto'o nagyon megosztó személyiség, pályán úgy,és azt csinálja ami miatt milliók kedvelik, viszont a gondolkodása,és azon kívüli némely tette,nyilatkozata sok embert csalogat az ellentáborba is.
Minden esetre sok pénzt kívánok neki, úgy is csak a szegények megsegítése miatt megy oda ugye. Bár ha eladna mondjuk csak 2-3 luxus verdát,már pár ezer emberen tudna segíteni csak abból:D esetleg országon. Igaz én sosem fogom átérezni,hogy milyen lehet kenyérért Bentleyvel, üdítőért meg 10perccel később Porsche Gemballa Mirage GT-vel elmenni. Gondolom ilyen szinten ez létszükséglet.