2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagyon kis mosolygós az biztos.Rivaldo11 írta:Már a riporter hölgyért érdemes volt nézni ezt a bemutatást
Hűséget fogadott nem vakságotFirefox írta:Ha ezt az asszony megtudja ...Rivaldo11 írta:Már a riporter hölgyért érdemes volt nézni ezt a bemutatást
Ha ezt az asszony megtudja ...Rivaldo11 írta:Már a riporter hölgyért érdemes volt nézni ezt a bemutatást
előbb írták 13:30ra várható a stadionba a fotozás 13:00tól pedig a benti fotozáschonggy írta:With all due respect,de én Cescet szeretném látni,nem a szurkolókat...Mikor jönnek ki?
Én is ebben reménykedek, ha tudsz valamit legyél szíves közöld!Labdázgatás is persze jó dolog, de az interjú érdekelne legfőképpen!Előre is köszi, majd én is keresgélek!Stalkyard írta: Youtube-on tuti hogy fönt lesz nemsokára. Én is ott fogom nézni, mert a stream eléggé szarakodik.
http://www.freefootball.org/events/2011 ... elona.htmlNEOX írta:Csak nekem akadozik?
Csak nekem akadozik?
Youtube-on tuti hogy fönt lesz nemsokára. Én is ott fogom nézni, mert a stream eléggé szarakodik.Bob_Marley írta:Előre kérdezem, hogy valahonnan szerintetek le lehet majd tölteni?
Vagy esetleg valaki feltudja venni, s majd megosztani?
Mert jelenleg flash player miatt ilyet itt a melóhelyen nem tudok nézni, de azért kíváncsi lennék, mit nyilatkozik, ő illetve Rossell!
Torghelle "Air" Sanyi bemutatásán biztosan tele lenne a stadion...lui1698 írta:Elég gyér.gerzsakov írta:Kevés ember van a bemutatásán!!!![]()
Riporternéni. (szivecske)![]()