Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Megműtötték a nyár folyamán és még a rehabilitációját "élvezi". Tényleg kellene, de inkább legyen teljesen fitt a kapitánó.thebrutalman írta:1 kérdésem lenne nem tudjatok, hogy puyol miert nem jatszik??Mi van vele ?? Azert a visszavagora nem artana ha ott lenne a hatvedsorba!

Nagy szükség lesz rá, és Busquetsre is. Szerintem Pep abszolút nem várta, hogy ilyen eredményt érünk elEnjoy írta:Remélhetőleg Piqué végig tudja játszani majd a visszavágót.
Ha Pep evégett tartalékolta őt és Xavit, akkor nagyon jó húzás volt, még ha szerencse kellett az eredményhez.
Remélhetőleg szerdán a mi kezdő 11-ünk fittebb lesz szerdán, mint a Madridi megfelelőik.
Csak-csak jobban elfáradtam szellemileg is, mint mi
Szerintem pontosan ez volt a cél.Enjoy írta:Remélhetőleg Piqué végig tudja játszani majd a visszavágót.
Ha Pep evégett tartalékolta őt és Xavit, akkor nagyon jó húzás volt, még ha szerencse kellett az eredményhez.
Remélhetőleg szerdán a mi kezdő 11-ünk fittebb lesz szerdán, mint a Madridi megfelelőik.
Csak-csak jobban elfáradtam szellemileg is, mint mi

Enjoy írta:Abidalhoz sem értek hozzá, csak megjátszotta.Capon írta:Ó jól van megy a bírózásmadridi részről. Megnyugtató, jó tudni hogy valami nem változik.
Büntetőkért sírnak közben a henteléseikről nagyvonalúan megfeledkeznek.
Jönnek a statisztikákkal mert most az 1szer tudnak rá hivatkozni, ellenkező esetben meg hogy lehurrogják az embert mondván, hogy a focit gólra játsszák.
Össze vissza magyaráznak mint ha 5-0val küldtek volna minket haza és most ők állnának jobban 2 idegenben lőtt góllal.Lassítva látszik, hogy nem ért hozzá Khedira
Meg ilyeneket irogatnak, szóval csak a szokásos ..
Abidalhoz sem értek hozzá, csak megjátszotta.Capon írta:Ó jól van megy a bírózásmadridi részről. Megnyugtató, jó tudni hogy valami nem változik.
Büntetőkért sírnak közben a henteléseikről nagyvonalúan megfeledkeznek.
Jönnek a statisztikákkal mert most az 1szer tudnak rá hivatkozni, ellenkező esetben meg hogy lehurrogják az embert mondván, hogy a focit gólra játsszák.
Össze vissza magyaráznak mint ha 5-0val küldtek volna minket haza és most ők állnának jobban 2 idegenben lőtt góllal.