Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor így korrekt, ha nem ért hozzá roncika...mert viszont akkor tényleg les lett volna, ahogy gondoltuk...mindegy.socio66 írta:én is ezt nézem,nem értem miért nem kockázzák ki jobban.Rivaldo11 írta:Ramos beleért Ronaldo előtt még? Ha igen, akk. les, azt hiszem, bár meg kéne nézni...
nekem aki nagyon tetszik az abidal,olyan elegánsan veszi le dimariát hogy öröm nézni.
Ezt szinte már megszokhattuk, rengeteg olyan meccs van, ahol az első 10-15 percben lerohannak, aztán szép lassan átvesszük az irányítást. Ma ez kicsit a szokottnál is lassabban ment, de a félidő végére egyértelműen mi uraltuk a játékot. Nagyjából ezt várom a második félidőben is, bár a "feléledést" egy kicsit időzítsük előbbre, ha lehet.bali 15 írta:
És a következő elején is a Real kezd nyomni. De nagyon kifáradnak 10 perc után. De ez a 10 perc rohadtul veszélyes.
Focinak hívják...Blade írta:Villa-Sánchez cserét akartam irni, de elmondanád, hogy mit csinált Pedro ebben a felidőben?9Dave írta:
Mi a jó ....![]()
PEDRO NEM CSINÁLT SEMMIT?
A MÚLTKORI MECCSET NÉZED?
hát ez nem nagy szó.gerzsakov írta:Utóbbi idők magasan legjobb classicoja!
És a következő elején is a Real kezd nyomni. De nagyon kifáradnak 10 perc után. De ez a 10 perc rohadtul veszélyesVeszélyes ez a 2-1. A Madridban benne van mindig egy gól és azzal már hosszabbítás.
Az elején ismét a Real kezdett jobban, de a félidő közepétől kezdve átvették a srácok az irányítást.
Villa-Sánchez cserét akartam irni, de elmondanád, hogy mit csinált Pedro ebben a felidőben?9Dave írta:Mi a jó ....Blade írta:Féidő. hát ez valami hihetetlen 1. félidő volt, nem bánnám ha 2. is hasonló lenne, de mindenképp kell egy Pedro-Sánchez csere, Pedrito 1 félidő alatt semmit nem produkált...![]()
Én is ezt írtamMi a jó .... Shocked
Pedro jól nyomja, sokat fut, és mindig megjátszható. Villa enervált, helyette kéne Sánchez.Blade írta:Féidő. hát ez valami hihetetlen 1. félidő volt, nem bánnám ha 2. is hasonló lenne, de mindenképp kell egy Villa-Sánchez csere, de Pedrito sem produkált semmit 1 félidő alatt...
én is ezt nézem,nem értem miért nem kockázzák ki jobban.Rivaldo11 írta:Ramos beleért Ronaldo előtt még? Ha igen, akk. les, azt hiszem, bár meg kéne nézni...
Mi a jó ....Blade írta:Féidő. hát ez valami hihetetlen 1. félidő volt, nem bánnám ha 2. is hasonló lenne, de mindenképp kell egy Pedro-Sánchez csere, Pedrito 1 félidő alatt semmit nem produkált...
ugyanez megvolt vasárnap isnoname írta:Látszik h Messi mögött már 2x annyi edzés van: gól+gólpassz.