2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ziipp írta:Ibra taekwondo tudása lehet jól jött volna a végjátékban!
ab1daL írta:Amúgy csak nekem szúrt szemet, hogy Pepe minden labdára nyújtott lábbal ment?
Bizony, Villa eléggé odamondhatott valamit, ráutaztak Özilék.El fanático írta:http://www.youtube.com/watch?v=-iFZdOnlCOE
Nem túl közeli felvétel, de úgy tűnik, hogy Higuaínt ketten vonszolják éppen odébb - Juanjo Brau és Mascherano és pont ott áll a bíró is, Villa meg szinte bele a bíró fülébe, megy és ugat tovább Higuaínra...
Gondolom ő is bokszolt, lehet őt akarta Özil megleckéztetni...LM10 írta:[Ha lesz az eseményekről felvétel, akkor légyszi linkelje már be valaki, nemértem Villát miért állították ki.
Legszívesebben szétvertem volna Özilt....de kajak. Nem értem mit képzel magáról, a töröknémet fiúcska...Mourinho is amit csinált....ki ő?? Undorító ez, nem a realnak való emberek ők!ab1daL írta:Láttátok José hogy megcsípte Tito nyakát, ő meg utána b*szott egyet?Özil mekkora kemény legény lett.
(nem áll jól neki...)
de mit képzel magáról?ab1daL írta:Láttátok José hogy megcsípte Tito nyakát, ő meg utána b*szott egyet?
Mindenkinek meg van a maga feladata, van aki focizik, van, aki csak a kupában focizik, mellette pedig kidobóvisca el barca írta:pinto a legnagyobb arc
mindig o van ott elsonek ha balhe van