Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egyáltalán nem támogattam azt,hogy leigazolja a csapat, főleg ilyen drágán,de nem hiába jött most már látom.krampusz írta:huu hirtelen menni Alexis drukker lett itt.![]()
![]()
majd meglátjuk.....
Vicceltem nem kell megsértődni! Arra próbáltam utalni, hogy ne hamarkodj el ilyen kijelentéseket. Egyenlőre három tétmecs zajlott le. Vannak tanulságok belőle, de azis lehet, hogy Kiko kijátsza Messit.Sanama írta:Ha ilyet valahol írtam,kérlek idézz....
Nem azzal van bajom,hogy nem lő gólt! Hanem,hogy mezőnyben is nulla. Belebotlik a saját lábába, a védőjét EGYSZER SEM tudta átjátszani...Alexis legalább a belét kifutotta a Madrid ellen és rendre verte Marcelot.
Egy szóval sem mondom,hogy Alexis több gólt fog lőni,de Villa nulla, annál meg nem nehéz jobbnak lenni
Ha ilyet valahol írtam,kérlek idézz....Varatrix írta:Így van, de leglább Sánchez stabilan lövi a gólokat.Sanama írta:Ez a srác októbertől stabil kezdő lesz... Ilyen David Villa mellett remélem ő lesz a Joker, mert Villa még a 0 szintet sem közelíti meg (ma sem)
Nekem nincs bajom Villával, sajnálom, hogy nem lövi be a helyzeteit, de igazad van! Ha nem találja meg a gól cipőjét, akkor tényleg Alexis hamar kezdő emberré válhat..de még egyelőre ő sem lőtt gólt szvsz még várjunk azért ezzel a stabil kezdő 11el!:)Sanama írta:Ez a srác októbertől stabil kezdő lesz... Ilyen David Villa mellett remélem ő lesz a Joker, mert Villa még a 0 szintet sem közelíti meg (ma sem)
Így van, de leglább Sánchez stabilan lövi a gólokat.Sanama írta:Ez a srác októbertől stabil kezdő lesz... Ilyen David Villa mellett remélem ő lesz a Joker, mert Villa még a 0 szintet sem közelíti meg (ma sem)
Én innen veszem az infót, hogy nem játszik:SuperMessi írta:Ma már edzett. Nincs benne a keretben? Szerintem még nem biztos hogy nem játszik este. A nagyobb kérdés ugyanakkor hogy Pénteken fog -e játszani. Remélem igen.
erröl tudna linkelni valaki videót?Bobberto írta:Láttátok, mikor Sáncheznél volt a kupa és Adriano mondhatta neki: Pajti, emeld fel ez a tiéd iselég megszeppent és szerény, de tökéletesen passzol ide legalább.
ha jól értesültem, akkor kb 1 hetet kell kihagyniamaki írta:Kiderült közben, hogy Sánchez összeszedett egy kisebb sérülést tegnap bemelegítés közben, ezért sem játszott.
Az biztos is, de nagyon aranyos voltFirefox írta:Nem sok ilyet látott még ...Bobberto írta:Láttátok, mikor Sáncheznél volt a kupa és Adriano mondhatta neki: Pajti, emeld fel ez a tiéd iselég megszeppent és szerény, de tökéletesen passzol ide legalább.
Nem sok ilyet látott még ...Bobberto írta:Láttátok, mikor Sáncheznél volt a kupa és Adriano mondhatta neki: Pajti, emeld fel ez a tiéd iselég megszeppent és szerény, de tökéletesen passzol ide legalább.
Én elégedett vagyok Alexis bemutatkozásával, és én a kezdőben várom a ma esti meccsen is...SuperMessi írta:Sanchez a Real ellen:
http://www.youtube.com/watch?v=cJapX00i ... re=related
Na igen, ez pont egy olyan helyzet, hogy homemade kitalálsz egy taktikát, ami biztos bejönne, de érzed, hogy az Edző Úr soha nem fogja megkockáztatni. Pedig én komolyan úgy érzem, hogy ezzel nagyot lehetne húzniFernando írta:Az de brutál lenne, és rohadt nagy húzás, ha Messi nem kezdene. Pedro Sánchez a két szélen, Villa középen. Annyira meglepődne a Real, hogy Pepe lerúgja Ramost, és ijedtében leüti Mourinhot is.
Viccet félretéve: Ha beállna a 2. félidőben, egy fáradt Real ellen Messi, vége lenne. Eldőlt, kész!