Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szted ez nem lenéző? Szted ez így korrekt? Költői kérdés, mert tudom, h szted az. De legyen úgy.Rivaldo11 írta:Figyelembe vettem, és sztem így 50-50. Majd meglátjuk később mi lesz. De sztem akik azt gondolják, h majd nagyon nagy formába jövünk, és mindenkit agyonverünk nagyot tévednek. De ezt nem alapozom semmire, csak megérzés.LG írta: Most akkor ez hogy??? Baj van az itélőképességgel, ugyanakkor Te vagy az, aki kihagyja az 50-50%-os számításából azt a nyilvánvaló tényt, hogy a csapatunk fizikailag korántsincs topközelben??? Meg az mi, hogy nem teljesen megérdemelt a győzelmünk? Most akkor kinek fals az itélőképessége?
Azért, mert szimpatikus Neked murinnyó, meg özil és társai, még nem kell átesni a ló túloldalára...
barca2010 nagyon is jól látja ezt a kb 60%-ot. Ettől még nem nézi le az ellent, és nem elfogult.
Nem teljesen megérdemelt győzelmünkA Madrid többet dominált, több helyzetük volt a két meccsen, ezen mit kell magyarázni?
![]()
még a strandról is megverünk egy ilyen Reált.
LG írta: ...Sztem ha elhatárolódunk a 2. meccs végén történt dolgoktól, akkor elmondhatjuk: sztem mindét meccs elég jó iramú, izgalmas, és színvonalas volt...
A bajnokság sorsa alapvetően nem csak az egymás ellen elért eredményeken múlik. Csinálnak undorító dolgokat, stb., de attól még egy erős csapat, amelyik simán végigmegy a többi spanyol csapaton. És ha a Barcát elkapja egy formahanyatlás szokás szerint, az elhullajtott pontok könnyen megbosszulhatják a dolgot...Rivaldo11 írta: Most akkor ez hogy??? Baj van az itélőképességgel, ugyanakkor Te vagy az, aki kihagyja az 50-50%-os számításából azt a nyilvánvaló tényt, hogy a csapatunk fizikailag korántsincs topközelben??? Meg az mi, hogy nem teljesen megérdemelt a győzelmünk? Most akkor kinek fals az itélőképessége?
Azért, mert szimpatikus Neked murinnyó, meg özil és társai, még nem kell átesni a ló túloldalára...
barca2010 nagyon is jól látja ezt a kb 60%-ot. Ettől még nem nézi le az ellent, és nem elfogult.
Férfias játék...műringyónál vmi nagyon nincs rendben...Na meg őt férfinak nevelték...azért ment oda Villanovához és nyúlt bele a szemébe úgy,hogy Villanova háttal állt az egésznek...ja és miután ezt megtette,szépen megpróbált elosonni onnan...ez ám a férfiasság....ab1daL írta:Lehet itt sarazni a Barcát, a Madridot, mindent, de a vége megint ugyanaz: A Barca győz, a Madrid veszít. Ameddig ez így van, addig azt mond, amit akar a drága José mester. Inkább ezt magyarázza meg, ne azt hogy milyen a "férfias" játék.
Most akkor ez hogy??? Baj van az itélőképességgel, ugyanakkor Te vagy az, aki kihagyja az 50-50%-os számításából azt a nyilvánvaló tényt, hogy a csapatunk fizikailag korántsincs topközelben??? Meg az mi, hogy nem teljesen megérdemelt a győzelmünk? Most akkor kinek fals az itélőképessége?LG írta:az ítélőképességél is baj van.barca2010 írta:Madrid drukkerek jól figyeljetek! El ne szálljatok ettől a produkciótól, mert egy 60 % os erőállapotú Barca ellen értétek el, ezt a tulajdonképpen semmit, mert a kupa ismét oda került ahol a helye van. Ti erre készült már 2 hónapja, nekünk meg jóformán volt két nap amikor együtt edzett mindenki. Magyarul még a strandról is megverünk egy ilyen Reált.
Sztem nagyon jó ez a Madrid, jelenleg a bajnoki címre 50-50 százalékot adnék a két csapatnak.
Komolyan, az ilyen emberek miatt érzem már egy jó ideje kellemetlenül magam Barca drukkerként. A beképzeltség, és ellenfél lenézése számomra nagyon ellenszenves dolog, ráadásul az ítélőképességél is baj van.barca2010 írta:Madrid drukkerek jól figyeljetek! El ne szálljatok ettől a produkciótól, mert egy 60 % os erőállapotú Barca ellen értétek el, ezt a tulajdonképpen semmit, mert a kupa ismét oda került ahol a helye van. Ti erre készült már 2 hónapja, nekünk meg jóformán volt két nap amikor együtt edzett mindenki. Magyarul még a strandról is megverünk egy ilyen Reált.
másként fogalmazva, én azt hiszem erre a kupára volt a legnagyobb esélye a madridnak, sőt én nagyobb esélyt adtam volna nekik előre mégis elbukták - bajnokságban szerintem nagyobb oddsot kap a barca, kupában egy rossz meccs betehet és itt is sanszosabbak vagyunk, bl-t meg sose lehet megjósolni, mert itt is egy rossz meccs dönthet, de a spanyol kupával ellentétben itt nagyágyúk rohangálnak a pályándaffy írta:azért ne röhögtesd ki magad teljesenbarca2010 írta:Madrid drukkerek jól figyeljetek! El ne szálljatok ettől a produkciótól, mert egy 60 % os erőállapotú Barca ellen értétek el, ezt a tulajdonképpen semmit, mert a kupa ismét oda került ahol a helye van. Ti erre készült már 2 hónapja, nekünk meg jóformán volt két nap amikor együtt edzett mindenki. Magyarul még a strandról is megverünk egy ilyen Reált.
Ő biztos nem változtatna a viselkedésén, de egy normális elnök úgy kirúgná, hogy egy életre elmenjen a kedve. Csak hát Madridban egy megalomán elnök van aki már annyi pénz elköltött, hogy abból Afrikát jól lehetne lakatni még sincs semmi eredménye és ez a paraszt az utolsó esélye, hogy ne bukjon meg megint mint elnök. Egyszer már elzavarták a francba és mindent hajlandó lenyelni amíg úgy érzi, hogy megnyerhet 1-2 értékesebb kupát.kanty írta:Szerinted, ha a szurkolóknak nem tetszene ez az egész, akkor változtatna a viselkedésén?Nem hiszem.Sanama írta:
Ameddig a legtöbb elvakult Real szurkoló nem veszi észre a helyzetet,addig sok javulásra nem számítok. Ameddig nekik ez vicces, meg "nagyarcság", addig ezt fogja csinálni.
jó kérdés, mindenesetre az tény, hogy azért mer egyre többet megengedni magának, mert maga mögött érzi azt a sok ökröt (szurkoló, vezetés...), akiket a demagógiájával meg tudott vezetni. mourinho nagyon jól tudja, hogy az emberek többsége (van kivétel) jobban szeret a másikra mutogatni mint magába nézni, ezt használja ki.kanty írta:Szerinted, ha a szurkolóknak nem tetszene ez az egész, akkor változtatna a viselkedésén?Nem hiszem.Sanama írta:
Ameddig a legtöbb elvakult Real szurkoló nem veszi észre a helyzetet,addig sok javulásra nem számítok. Ameddig nekik ez vicces, meg "nagyarcság", addig ezt fogja csinálni.
Miért is?daffy írta:azért ne röhögtesd ki magad teljesenbarca2010 írta:Madrid drukkerek jól figyeljetek! El ne szálljatok ettől a produkciótól, mert egy 60 % os erőállapotú Barca ellen értétek el, ezt a tulajdonképpen semmit, mert a kupa ismét oda került ahol a helye van. Ti erre készült már 2 hónapja, nekünk meg jóformán volt két nap amikor együtt edzett mindenki. Magyarul még a strandról is megverünk egy ilyen Reált.
azért ne röhögtesd ki magad teljesenbarca2010 írta:Madrid drukkerek jól figyeljetek! El ne szálljatok ettől a produkciótól, mert egy 60 % os erőállapotú Barca ellen értétek el, ezt a tulajdonképpen semmit, mert a kupa ismét oda került ahol a helye van. Ti erre készült már 2 hónapja, nekünk meg jóformán volt két nap amikor együtt edzett mindenki. Magyarul még a strandról is megverünk egy ilyen Reált.
Szerinted, ha a szurkolóknak nem tetszene ez az egész, akkor változtatna a viselkedésén?Nem hiszem.Sanama írta:
A probléma az,hogy a Realosok annyira vakok,hogy nem veszik észre azt,hogy ez egy suttyó féreg ember.Fecooo írta:a 4-1-nél nem emlékszem, h hasonló módon eldurrant volna a mieink agya...
egy dolgot kell megérteni: murinnyó ÁRTALMAS mind a Real Madridra, mint magára a labdarúgásra nézve, mert mióta 2004-ben bemutatkozott a Depor ellen(akkor még csak a pályán írta le magát előttem...), azóta akárhova megy, háborús övezetté változik a környezet...
amikor a chelsea-hez került, bekövetkezett az, ami se előtte, se utána: SAF és Wenger nem egymást püfölték verbálisan, hanem mindketten zso5ét...
Olaszországban egyenesen az ország közellensége lett, spanyolban meg nem is kell a Barcát említeni, elég visszaemlékezni a Pelle ellen tett undorító nyilatkozatára, vagy hogy Preciadot is mennyire ki tudta hozni a sodrából...
a labdarúgás világa sokkal jobban járt volna, ha murinnyónak nem lett volna iszonyatos mázlija a MU és a Depor ellen...
füst írta:
Szerintem a szurkolótársaim túlnyomó része az elmúlt években gond nélkül elismerte hogy jobb a Barcelona, amikor gálázott a katalán együttes, akkor pedig a játékot ismerték el. Most hogy nem volt különbség (a játék presszivitásában), mert nem volt, nem értem miért kellene elismerni azt hogy jobbak vagytok. Ki-ki meccsen több gólt szereztetek, így a kupát megérdemlitek, amihez gratulálni lehet csak.
Szerintem a szurkolótársaim túlnyomó része az elmúlt években gond nélkül elismerte hogy jobb a Barcelona, amikor gálázott a katalán együttes, akkor pedig a játékot ismerték el. Most hogy nem volt különbség (a játék presszivitásában), mert nem volt, nem értem miért kellene elismerni azt hogy jobbak vagytok. Ki-ki meccsen több gólt szereztetek, így a kupát megérdemlitek, amihez gratulálni lehet csak.Van egy mondás,vagy lehet csak az én agyamban állt össze,de "olyanok a szurkolók,amlyen a csapatuk,meg az edzőjük". ez a realosokra teljesen igaz. Felsőbbrendűséget éreznek magukban,nekik mindent szabad,csak nekik lehet igazuk.
Érdekes módon,itt majdnem mindenki elismerte,hogy a vasárnapi meccsen szerencsénk volt,mert 2-3 góllal jobb volt a madrid. Ők mikor mondanak ilyet? csak a kifogások.
Minden szavaddal egyetértek testvérem !Capon írta:Eddig is utáltam Műringyót, de a tegnapi hátulról kinyomom a szemedet akciója egy gerinctelen férget takar. Eddig ha nem is tetszett a munkája, de legalább el lehetett ismerni az eredményeit. Most az egész világot bejárja a videó, hogy milyen gerinctelen féreg. Meg lehet nézni a videón is oda megy hátulról mint egy "férfi" belenyúl a szemébe aztán mikor meglökik lehet látni milyen arcot vág, mind egy debil retardált. Tuti, hogy nem 100as ez az ember.
Amíg a real a játékkal foglalkozott addig csodálatos mérkőzést láthattunk egy csodálatosan játszó ellenféllel. Ha kikaptunk volna senkinek egy rossz szava nem lett volna rájuk, sőt szerintem a nagy többség elismerte volna a teljesítményüket. De így megint nyilatkozatok, videók, képek járják be a világot róluk és nem az első félidei teljesítményükről beszélnek hanem a pályára nem illő mentálisan gyenge barom játékosaikról és edzőjükről.
Ugye az első ellenérv a durvaságokkal szemben, hogy dobálják magukat a játékosaink. Ez meg már a tyúk és a tojás esete, hogy melyik volt előbb.
Pepe, Marcelo, Carvalho, Ramos, Xabi mind idegileg gyenge játékos, elgurul a gyógyszerük és nem bírnak magukkal. Ehhez hozzájön, hogy az edzőjük is ugyan ebben a cipőben jár csak ő emellett egy beképzelt, arrogáns, veszteni nem tudó f.sz aki fanatizálja ezeket az idegbeteg állatokat.