Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
albicelesteX
A Vadász

2011.08.20. 12:35:10

Azt kérdezni akartam volna,hogy ki volt a madridi oldalról az a kis kocka?Tiszta Dexter Laborja csávó.Ha legközelebb korrekt nyilatkozatot akarnak a fehér oldal fiai akkor valaki mást küldjenek.
Kép
hady
Director del Fútbol

2011.08.20. 12:07:15

...ez a margiti szerelem...nagyon jó :) :

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... v1MDtFP5lU
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.20. 11:39:39

chrissjr írta:
Ugye elhiszed, hogy Puhl jobban ért a játékvezetéshez, mint Te? :roll:
Nédd má' egy celeb :!:

Nekem nem tetszik ez a hárítgatás, terelés, ennyi bajom van a madridiakkal csak. Cr mikor orrot tört, akkor Messi videó, most tömegbunyóban a Barca hibáit keresik.

És akkor most az értelmes szurkolóik azt mondják, ha mi nem tudunk veszíteni, akkor ti meg nem tudtok győzni.

A szennylapok, meg a szurkolók egyből sírnak, míg a mi játékosaink egy hosszabbítás után elveszített kupadöntőn is emelt fővel veszítettek, míg ment a fröcsögés a túloldalon. Most meg ha nem veszik észre hogy mi folyik ott akkor nincs is miről beszélni.

Persze a média is a Barca befolyásoltsága alatt van, mondják az nso-függők.
A normális emberek véleménye számít, és például a stúdió beszélgetés során kialakult kép is nekünk kedvezett, ennyi a lényeg.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
miihii
KHAL

2011.08.20. 11:20:46

Nazario írta: Én csupán szerettem volna látni valamit abból, amit bemutat az itteni cikkeiben a tökös megmondóemberetek, ennyi az egész.
Csakhogy valószínűleg ő nem "megmondani" ment oda,hanem kultúráltan kifejteni a véleményét a dolgokról.Nem sárdobálás meg a másikra mutogatás volt sztem a célja annak,h behívták őket.Bár ezt krisznek is meg kellett volna mondani talán.Akkor a kérdésre válaszolna és nem a másikra mutogatna.Mint pölö a Pepe durvaságairól szóló kérdésre elkezdett Alves-ezni meg Valdes-ezni,terelve a szót meg sározni a BARCÁt. De hát ugye az edzőtök is ezen a nyomvonalon közlekedik,mit is várhatnánk egy igencsak elborult,csőlátású bloggertől...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Charlie
Öreg Harcos

2011.08.20. 08:58:31

ab1daL írta:
Nazario írta:Marha sok sérülést okozott, valóban.
Nem rajta múlik. :) Már nekem ég a pofám, de a getafei eset a feledés homályába merült? Szerencsétlen srác háta fel lett szántva. (azóta nem értem, hogy lehet futball pálya közelében ez a bohóc)
Rokkanttá még nem tett senkit ez igaz, akkor pedig nyugodtan folytathatja, igaz?! Kabaré, hogy nem lehet észrevenni, hogy ez az ember egy barom és nem futballpályára való.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
mess2009
Director del Fútbol

2011.08.20. 08:52:44

sjd írta:
soadroli írta:http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9G ... r_embedded
Nem tudom volt-e már, de ez jó. Mou mintha fejbe rúgná Cesc-et, rá is világítanak(bár sztem nem), Meg Tito taslija félszemmel :D
Pont ezen a videón látszik, hogy nem rúgta fejbe, szóval kár 2 óránként beírnia ide valakinek, hogy Mourinho fejberúgta Fabregast, mert csak feleslegesen szítjátok a feszültséget

noname: azt még szerintem tegyük hozzá az MU és a Chelsea taktikájához, hogy mi azért nem tudtuk megtartani a labdát és törtünk össze részben a nyomás alatt, mert rövid passzos játékot nem tudtuk játszani, fejpárbajokat meg nem nyertünk. Viszont a Chelsea-nek Drogbával, Lukakuval, Torresszel nem gond egy-egy előre ívelt labda, ráadásul a fenti két csapat alapvetően sokkal gólra törőbben játszik, tehát ott nem fog működni az, hogy ha nem engedik 200 passzal feljátszani a labdát, akkor meg van oldva a védekezés. Meglepődnék, ha ellenük is ezt a játékot alkalmazná a special5, szerintem inkább bunkerfoci lesz ott.
Viszont azt nem igazán értem, hogy miért előny, ha hozzá vannak szokva a gyors szélsőkhöz, szvsz ez nem hozzászokás kérdése, hanem hogy egy védő tud-e gyorsan futni, vagy nem ;)
Az meg külön élmény lenne számomra nézni, hogy Rooney mit művel majd Pepével az első könyökös bodicsek után
ehez csak annyit, hogy ha én látom?! hogy a szoros emberfogás és a letámadás az amivel a Barcát meg lehet fogni, nyilván látja Guardiola is! sőt, valószínű van is elképzelése a tennivalókról! csakhogy: nem könnyű és főleg nem megy azonnal hatásosan alkalmazni egy nyilvánvalóan új (vagy speciális) taktikai elemet még az olyn képzett játékosoknak sem mint a mieink!
ezt láthattuk a második kupa meccsen itthon:
-kissebb területen (a kapunk előtt!) kelett a labdakihozatalt megoldani
-megpróbálták átlőni a középpályát
-gyors kontrák(értelemszerűen kevés húzásból)
nos egyik sem sikerült hibátlanul, és még csak azt sem mondhatom hogy mindég a mi hibánkból, hiszen egy "habzószájú"Madriddal kellett mindezt bemutatni!
azért is örülök (többek között) Fabregasnak, mert ő kiváló a pontos,hosszú,emelt passzokban is hiszen az Angoloknál ez iskola.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.20. 07:10:28

Nazario írta:Marha sok sérülést okozott, valóban.
Nem rajta múlik. :) Már nekem ég a pofám, de a getafei eset a feledés homályába merült? Szerencsétlen srác háta fel lett szántva. (azóta nem értem, hogy lehet futball pálya közelében ez a bohóc)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Nazario
Jugador del Barça

2011.08.20. 01:20:58

Nekem nincsenek ilyen irányú ambícióim.
Én csupán szerettem volna látni valamit abból, amit bemutat az itteni cikkeiben a tökös megmondóemberetek, ennyi az egész.
El fanático
Entrenador del Barça

2011.08.20. 01:14:39

Nazario írta:Szerintem többen röhögtek a fejben kissé lassú "katalán" kollégán, de sebaj.
Nagyon szívesen megnézném, hogy Te ugyan milyen produkcióval tudnál előrukkolni életed első televíziós élő felvételén, lehet szeptembertől te vezethetnél valami celebalázó-mocskot a TV2-ön, olyan meggyőző lennél...
A másik viszont az, hogy a blogger Crisjr. már nem ismeretlen fazon előttünk és az oldal szerkesztői vannak annyira kultúremberek és intelligensek, hogy nem ülnek fel nyilvánosan a provokációknak, mivel ezzel - mint már fentebb említetettem - élő, egyenes tv-adásban nem csak saját magukat minősítették volna, hanem az Eurobarca-t is és azon keresztül a magyar Barça-szurkolókat...
Crisjr. pedig ott és azt csinál a saját, a blogja és az általa képviselt rajongói kör presztizsével, ami csak jólesik - nem felénk tartozik elszámolni vele.
Kép
Nazario
Jugador del Barça

2011.08.20. 01:05:10

Szerintem többen röhögtek a fejben kissé lassú "katalán" kollégán, de sebaj.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.20. 00:59:53

chrissjr írta:
csókoltatunk! te megmondtad, h Messi nem lesz jobb, vmint fantasztikus választ adtál egy kérdésre...(dehátalvésisszokottdurvulni)
várjuk a további zseniális kommentárjaid és várjuk az újabb tv-s bejelentkezést, legalább lesz kin röhögni :D
bohóc :lol:

(bocs modik, nem szokásom ennyire durván fogalmazni, de sztem "ez" megérdemelte most...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.08.20. 01:26:54-kor.
Nazario
Jugador del Barça

2011.08.20. 00:59:48

Marha sok sérülést okozott, valóban.
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.08.20. 00:50:25

Boixos írta:
Balinho írta: Kár, mert a bárki bármit mond, a Madrid a világ futballjának egyik (ha nem a) legnagyobb csapata, úriemberek klubja. A Barca dettó. Ideje lenne úgy is viselkedni...
ez max múltidőben igaz, a jelenlegi madridra már nem.
de egy ilyen megalomán fallosszal a vezetésükben, aki vett egy ilyen bohócot a brigád élére, nem is várhatunk mást.
és igaz amit írsz, nagyon nagy kár, h ebbe a játékba olyan zsugások is belemennek, akik eddig rohadtul nem erről voltak híresek. a zombik meg tündökölnek...
nem tudom, h megéri-e úgy általában a spanyol foci egészére nézve, h murinnyót erőltessék vmilyen komolyabb cím leakasztásáért, ami egyébként kummára nem is biztos, ahogy a mellékelt ábra mutatja, mivel egy centiméterrel sem kerültek közelebb hozzánk sem, h a nemzetközileg komolyabb brigádokat már ne is említsük.

az egyik zombi munkássága nagy vonalakban
Van rá gyógyszer. Ahogy anno Wéber Gyurit is elintézték egy lerúgással. Ketté is tört a karrierje, mint focista.
De az is megoldás lenne, hogy hazafelé menet elkapnák, és egy fa testápolóval megsuhintanák a térdét párszor.
Megérdemelné, amennyi sérülést okozott ő már másoknak.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Boixos
Llegenda del Barça

2011.08.20. 00:39:49

G.Gabe írta:
Cali írta:A konfliktus egy másik pontja, amelyet feltárt a Madrid, Messi Mourinhoval szembeni magatartására utal. A királyiak kispadján jelenlévő több szemtanú szerint „Messi tekintetét és gesztusait többször is a Mester felé irányította". Amikor belőtte a Barcelona 3. gólját, Mourinhóhoz közeledett egy kézmozdulattal, mely azt jelezte: „most beszélj, most beszélj..." Percekkel a kirobbanó botrány előtt szintén a pálya széléhez sétálva a kispad előtt kiköpött a földre.

Madridban kitartanak amellett, hogy „a Bernabéuban játszott meccsen is Messi Mouhoz fordult, amikor szabadrúgást végzett és azt kiáltotta: 'Ha akarod, rúgd te!'. Messi minden selejtezőn „megkereste" a portugál edzőt."

Forrás: Madridista.hu

Ez most mi lenne? Igaz? Vagy már megint túlmagyaráznak valamit, amivel a szurkolóikat megvezethetik és elterelhetik magukról a figyelmet?
A kézmozdulat megvolt, az igaz.
Köpködni mindenki köpköd a pályán mindenfele, épp ahol rájön.
A kiabálást meg érdekes, hogy csak a madridi kispad hallotta, senki más.
Messi egy nagyon béketűrő kis emberke. De ezen a meccsen nála is elpattan egy picit a húr, miután előbb marcello oldalba rúgta (szándékosan, látszik ahogy kikalimpál oldalra a lábával), aztán ahogy pepe felöklelte őt. Akkor ott volt egy kis verbális csata.
Aztán még műringyó is ott legyezgette az orrát, mintha Messi büdös lenne.

Aztán meg még itt van a forrás is:
Madridista.hu
az etoo samu meg minden bernabeus góljánál felintegetett az aktuális madridi elnöknek, totti feri meg kimutatott egy négyest a juve-kispadnak.
de nehogy már ezek ugyanolyanok legyenek, mint egy edző és a játékosai szemkinyomós-rúgdosódós ámokfutásai bakker!
PUYOL-XAVI-INIESTA
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2011.08.20. 00:31:09

G.Gabe írta:
@@Laguna@@ írta:
mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
Megpattant a lábán, miután Ramos kapura irányította...

Egyébként rohadtul nem értettem Puhlt sem hogy miért mondta, hogy nem volt les.
1. Ha megpattant a lábán, akkor egyértelmű.
2. Ha nem pattant meg, csak -ahogy Puhl is mondta, és látszik is- bele akart rúgni, akkor is les, mert a szabályok szerint ugyebár meg akarta játszani a labdát.
A szabályok szerint elvileg az is lesnek számit, ha lesen állsz a rúgás pillanatában, és mondjuk szétteszed a lábad, hogy elmenjen közötte a labda, mert zavarod a kapust.

Akárhogyis nézzük: lesgól volt.
RMCF BLOG
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.08.20. 00:25:43

Cali írta:A konfliktus egy másik pontja, amelyet feltárt a Madrid, Messi Mourinhoval szembeni magatartására utal. A királyiak kispadján jelenlévő több szemtanú szerint „Messi tekintetét és gesztusait többször is a Mester felé irányította". Amikor belőtte a Barcelona 3. gólját, Mourinhóhoz közeledett egy kézmozdulattal, mely azt jelezte: „most beszélj, most beszélj..." Percekkel a kirobbanó botrány előtt szintén a pálya széléhez sétálva a kispad előtt kiköpött a földre.

Madridban kitartanak amellett, hogy „a Bernabéuban játszott meccsen is Messi Mouhoz fordult, amikor szabadrúgást végzett és azt kiáltotta: 'Ha akarod, rúgd te!'. Messi minden selejtezőn „megkereste" a portugál edzőt."

Forrás: Madridista.hu

Ez most mi lenne? Igaz? Vagy már megint túlmagyaráznak valamit, amivel a szurkolóikat megvezethetik és elterelhetik magukról a figyelmet?
A kézmozdulat megvolt, az igaz.
Köpködni mindenki köpköd a pályán mindenfele, épp ahol rájön.
A kiabálást meg érdekes, hogy csak a madridi kispad hallotta, senki más.
Messi egy nagyon béketűrő kis emberke. De ezen a meccsen nála is elpattan egy picit a húr, miután előbb marcello oldalba rúgta (szándékosan, látszik ahogy kikalimpál oldalra a lábával), aztán ahogy pepe felöklelte őt. Akkor ott volt egy kis verbális csata.
Aztán még műringyó is ott legyezgette az orrát, mintha Messi büdös lenne.

Aztán meg még itt van a forrás is:
Madridista.hu
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.08.20. 00:09:24

@@Laguna@@ írta:
mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
Megpattant a lábán, miután Ramos kapura irányította...

Egyébként rohadtul nem értettem Puhlt sem hogy miért mondta, hogy nem volt les.
1. Ha megpattant a lábán, akkor egyértelmű.
2. Ha nem pattant meg, csak -ahogy Puhl is mondta, és látszik is- bele akart rúgni, akkor is les, mert a szabályok szerint ugyebár meg akarta játszani a labdát.
A szabályok szerint elvileg az is lesnek számit, ha lesen állsz a rúgás pillanatában, és mondjuk szétteszed a lábad, hogy elmenjen közötte a labda, mert zavarod a kapust.

Akárhogyis nézzük: lesgól volt.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.08.20. 00:01:28

ezek egyelőre csak "költői" felvetések, a frankót akkor fogjuk megtudni, ha összekerülnek egy-egy meccsen. spanyolországban rajtunk kívűl nincs ellenfelük ez egyértelmű, euban meg majd kiderül.
aztán ha az edzőjük ebben a jelenlegi irányban folytatja, lehet, h kipukkad a lufi.
ha netán ez lesz, jót fogok röhögni. kb haccázmilliomod magammal együtt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.19. 23:40:43

albicelesteX írta:
Boixos írta:a többi nagycsapattal pedig nem találkoztak azóta, amióta ez a gyökér edzi őket.
Ez a lényeg,tavaly sikerült továbbjutni nekik ami ugye évek óta nem ment,de hát ki ellen?Én úgy gondolom és azokkal értek egyet akik azt mondják,hogy a Chelsea,Man U kettős erősebb a madridnál jelenleg.Én remélem megkapják valamelyiket.
Én bármennyire is ki nem állhatom a Realt azért ez kicsit túlzás. Az tény, hogy egy Lyon meg egy Spurs messze nem nagycsapat, de a Real rendkívül erős volt és erős is. Természetesen az lenne értékmérő ha összekerülnének az angolokkal esetleg a Bayernnel (talán), de érzésem szerint a Real jobb csapat ezeknél. Nálam ez sok dologgal is összefügg. Nézzétek csak meg. A Realnak azért sikerült megszorongatnia minket, míg a Mu-nak egyáltalán nem. Mi a Reallal oda-vissza szétkaptuk pl. a Valenciát, míg a MU otthon 1-1-et, míg idegenben 0-1 játszott utolsó percben lőtt góllal a Valencia ellen. Aztán nézd meg az angol bajnokságot. Ha vhol láthatunk színvonalat esni akkor most az történik meg. A Mu szenved egy West Brom ellen, míg a Chelsea 1 épkézláb helyzetet nem tud kidolgozni egy Stoke ellen. Emellett még az is a Chelsea ellen szól, hogy a Kékek kezdője majdnem ugyanaz, mint amikor Mou ott volt. Pedig hát az már jó pár éve volt. Az erősítéseik csak kudarcot vallanak. Az Arsenal szintén hihetetlenül meggyengült, pedig tavaly ősszel nagyon erősek voltak, a Poolt nem is merem mondani. A Cityből meg kétlem, hogy bármikor egy szupercsapat lesz. Max. ha a kedves portugál odamegy és megcsinálja a frankót. Egyébként nem valószínű. Egy kicsit bővebben fejtettem ki, bocs ha hosszú lett.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.19. 23:36:36

Nem tudom volt-e már, de ez jó. Mou mintha fejbe rúgná Cesc-et, rá is világítanak(bár sztem nem), Meg Tito taslija félszemmel :D
Pont ezen a videón látszik, hogy nem rúgta fejbe, szóval kár 2 óránként beírnia ide valakinek, hogy Mourinho fejberúgta Fabregast, mert csak feleslegesen szítjátok a feszültséget

noname: azt még szerintem tegyük hozzá az MU és a Chelsea taktikájához, hogy mi azért nem tudtuk megtartani a labdát és törtünk össze részben a nyomás alatt, mert rövid passzos játékot nem tudtuk játszani, fejpárbajokat meg nem nyertünk. Viszont a Chelsea-nek Drogbával, Lukakuval, Torresszel nem gond egy-egy előre ívelt labda, ráadásul a fenti két csapat alapvetően sokkal gólra törőbben játszik, tehát ott nem fog működni az, hogy ha nem engedik 200 passzal feljátszani a labdát, akkor meg van oldva a védekezés. Meglepődnék, ha ellenük is ezt a játékot alkalmazná a special5, szerintem inkább bunkerfoci lesz ott.
Viszont azt nem igazán értem, hogy miért előny, ha hozzá vannak szokva a gyors szélsőkhöz, szvsz ez nem hozzászokás kérdése, hanem hogy egy védő tud-e gyorsan futni, vagy nem ;)
Az meg külön élmény lenne számomra nézni, hogy Rooney mit művel majd Pepével az első könyökös bodicsek után
albicelesteX
A Vadász

2011.08.19. 23:32:01

Boixos írta:a többi nagycsapattal pedig nem találkoztak azóta, amióta ez a gyökér edzi őket.
Ez a lényeg,tavaly sikerült továbbjutni nekik ami ugye évek óta nem ment,de hát ki ellen?Én úgy gondolom és azokkal értek egyet akik azt mondják,hogy a Chelsea,Man U kettős erősebb a madridnál jelenleg.Én remélem megkapják valamelyiket.
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.08.19. 22:41:22

szánalmas ahogy Karanka, meg a többi bohóc egyből ugrik, hogy hát úristen mit csinált Villanova...
ilyenkor sajnálom, hogy nincs egy Ibrahimovicunk ... :(
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.08.19. 22:20:48

http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9G ... r_embedded
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.19. 21:53:33

:lol:
Ennyi kellett. Ezt nem szabad összehasonlítzani a faragással, meg pályafutást veszélyeztető belépőkkel, sőt, még azzal a lélektani hadjárattal sem, amit murinnyó visel ellenünk hosszú idő óta...
Ez csak egy kis fricska volt, jól tette Leo :D
Persze az igazi tőrdöfést a gólok jelentették...:)
Rivaldo-A Legnagyobb.
noname
Llegenda del Barça

2011.08.19. 21:43:38

MItől léett sokak szemében a Real a világ 2. legjobb csapata.AKárhogy nézem, az utóbbi években mi domináltunk, így az első helyezett egyértelmű, azonban az MU és a Cselzi sokkal töbebt raktak le az asztalra, mint a Real, az Inter ugyebár már nem az igazi, de a Real-nak piszok szerencséje volt tavaly. Nem csaptak össze egyetlen kemény ellenféllel sem addig, amíg mi nem kerültünk az útjukba. A Tottenham az angolok közül a leggyengébb volt.A Lyon is gyengébb volt, mint valaha. A Milan most se erős. Akárhogy nézem, ezek igen gyenge csapatuk, míg mi például az utóbbi években vertük ki a Cselzit, az MU-t többször, az Arsenalt is többször, addig a Real még nem bizonyított angol csapat ellen. Mou a jelnlegi Realt arra képezte ki, hogy minket megverjenek és attól mert ezzel a játékkal meg tudnak minket szorongatni egy cseppet se biztos h érnek vele bármit az angolok ellen. Az a becsúszás, vagy lökés, ami hatékony Messi elen, nem biztos h ér bármit Rooney vagy Drogba ellen. A Real akkor lesz a világ 2. legjobb csapata, ha meg tudja verni a Cselzit és az MU-t. Jelenleg max a 4. helyen vannak, mivel az Arsenal igencsak legyengült.
Amit itt leírtam bizony probléma is lehet a Real számára. A labdatartásuk nem az igazi, a védelem se olyan erős, mint mondjuk az Interé volt. A jelenlegi játék arra van kifejlesztve, hogy minket legyőzzenek, ez egyértelmű. A rengeteg lökdösődés, a gyors játékosok, az agresszív letámadás :arrow: mind a mi játékunkat akadályozzák.
Azonban vegyük mondjuk az MU-t.
Az ő játékosaik masszívabbak, így a lökdösődés ellenük alighanem hatástalan, sőt, fordítva sülhet el, mert ha ők is belekezdenek, az erősebb győz.
A Realnál megfigyelhető h erőltetik a gyors szélsőket, hogy lefussák a technikás játékosainkat. Azonban Angliában is jellemző a gyors szélsők alkalmazása, így nem lesz szokatlan, csakúgy mint az agresszív letámadás. A Real ugyan az bizonyította, hogy meg tud szorongatni minket(azt nem, hgoy le is tud győzni, csak azt h a körülményektől függően lehet méltó ellenfél), de semmit e bizonyított az angolok ellen. Jelen pillanatban például meggyőződésem, hogy az MU,Cselzi duó ha jó napot fog ki megveri a Realt.
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése