2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nédd má' egy celebchrissjr írta:
Ugye elhiszed, hogy Puhl jobban ért a játékvezetéshez, mint Te?
Csakhogy valószínűleg ő nem "megmondani" ment oda,hanem kultúráltan kifejteni a véleményét a dolgokról.Nem sárdobálás meg a másikra mutogatás volt sztem a célja annak,h behívták őket.Bár ezt krisznek is meg kellett volna mondani talán.Akkor a kérdésre válaszolna és nem a másikra mutogatna.Mint pölö a Pepe durvaságairól szóló kérdésre elkezdett Alves-ezni meg Valdes-ezni,terelve a szót meg sározni a BARCÁt. De hát ugye az edzőtök is ezen a nyomvonalon közlekedik,mit is várhatnánk egy igencsak elborult,csőlátású bloggertől...Nazario írta: Én csupán szerettem volna látni valamit abból, amit bemutat az itteni cikkeiben a tökös megmondóemberetek, ennyi az egész.
Rokkanttá még nem tett senkit ez igaz, akkor pedig nyugodtan folytathatja, igaz?! Kabaré, hogy nem lehet észrevenni, hogy ez az ember egy barom és nem futballpályára való.ab1daL írta:Nem rajta múlik.Nazario írta:Marha sok sérülést okozott, valóban.Már nekem ég a pofám, de a getafei eset a feledés homályába merült? Szerencsétlen srác háta fel lett szántva. (azóta nem értem, hogy lehet futball pálya közelében ez a bohóc)
ehez csak annyit, hogy ha én látom?! hogy a szoros emberfogás és a letámadás az amivel a Barcát meg lehet fogni, nyilván látja Guardiola is! sőt, valószínű van is elképzelése a tennivalókról! csakhogy: nem könnyű és főleg nem megy azonnal hatásosan alkalmazni egy nyilvánvalóan új (vagy speciális) taktikai elemet még az olyn képzett játékosoknak sem mint a mieink!sjd írta:Pont ezen a videón látszik, hogy nem rúgta fejbe, szóval kár 2 óránként beírnia ide valakinek, hogy Mourinho fejberúgta Fabregast, mert csak feleslegesen szítjátok a feszültségetsoadroli írta:http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9G ... r_embedded
Nem tudom volt-e már, de ez jó. Mou mintha fejbe rúgná Cesc-et, rá is világítanak(bár sztem nem), Meg Tito taslija félszemmel
noname: azt még szerintem tegyük hozzá az MU és a Chelsea taktikájához, hogy mi azért nem tudtuk megtartani a labdát és törtünk össze részben a nyomás alatt, mert rövid passzos játékot nem tudtuk játszani, fejpárbajokat meg nem nyertünk. Viszont a Chelsea-nek Drogbával, Lukakuval, Torresszel nem gond egy-egy előre ívelt labda, ráadásul a fenti két csapat alapvetően sokkal gólra törőbben játszik, tehát ott nem fog működni az, hogy ha nem engedik 200 passzal feljátszani a labdát, akkor meg van oldva a védekezés. Meglepődnék, ha ellenük is ezt a játékot alkalmazná a special5, szerintem inkább bunkerfoci lesz ott.
Viszont azt nem igazán értem, hogy miért előny, ha hozzá vannak szokva a gyors szélsőkhöz, szvsz ez nem hozzászokás kérdése, hanem hogy egy védő tud-e gyorsan futni, vagy nem
Az meg külön élmény lenne számomra nézni, hogy Rooney mit művel majd Pepével az első könyökös bodicsek után
Nem rajta múlik.Nazario írta:Marha sok sérülést okozott, valóban.
Nagyon szívesen megnézném, hogy Te ugyan milyen produkcióval tudnál előrukkolni életed első televíziós élő felvételén, lehet szeptembertől te vezethetnél valami celebalázó-mocskot a TV2-ön, olyan meggyőző lennél...Nazario írta:Szerintem többen röhögtek a fejben kissé lassú "katalán" kollégán, de sebaj.
csókoltatunk! te megmondtad, h Messi nem lesz jobb, vmint fantasztikus választ adtál egy kérdésre...(dehátalvésisszokottdurvulni)chrissjr írta:
Ugye elhiszed, hogy Puhl jobban ért a játékvezetéshez, mint Te?
Van rá gyógyszer. Ahogy anno Wéber Gyurit is elintézték egy lerúgással. Ketté is tört a karrierje, mint focista.Boixos írta:ez max múltidőben igaz, a jelenlegi madridra már nem.Balinho írta: Kár, mert a bárki bármit mond, a Madrid a világ futballjának egyik (ha nem a) legnagyobb csapata, úriemberek klubja. A Barca dettó. Ideje lenne úgy is viselkedni...
de egy ilyen megalomán fallosszal a vezetésükben, aki vett egy ilyen bohócot a brigád élére, nem is várhatunk mást.
és igaz amit írsz, nagyon nagy kár, h ebbe a játékba olyan zsugások is belemennek, akik eddig rohadtul nem erről voltak híresek. a zombik meg tündökölnek...
nem tudom, h megéri-e úgy általában a spanyol foci egészére nézve, h murinnyót erőltessék vmilyen komolyabb cím leakasztásáért, ami egyébként kummára nem is biztos, ahogy a mellékelt ábra mutatja, mivel egy centiméterrel sem kerültek közelebb hozzánk sem, h a nemzetközileg komolyabb brigádokat már ne is említsük.
az egyik zombi munkássága nagy vonalakban
az etoo samu meg minden bernabeus góljánál felintegetett az aktuális madridi elnöknek, totti feri meg kimutatott egy négyest a juve-kispadnak.G.Gabe írta:A kézmozdulat megvolt, az igaz.Cali írta:A konfliktus egy másik pontja, amelyet feltárt a Madrid, Messi Mourinhoval szembeni magatartására utal. A királyiak kispadján jelenlévő több szemtanú szerint „Messi tekintetét és gesztusait többször is a Mester felé irányította". Amikor belőtte a Barcelona 3. gólját, Mourinhóhoz közeledett egy kézmozdulattal, mely azt jelezte: „most beszélj, most beszélj..." Percekkel a kirobbanó botrány előtt szintén a pálya széléhez sétálva a kispad előtt kiköpött a földre.
Madridban kitartanak amellett, hogy „a Bernabéuban játszott meccsen is Messi Mouhoz fordult, amikor szabadrúgást végzett és azt kiáltotta: 'Ha akarod, rúgd te!'. Messi minden selejtezőn „megkereste" a portugál edzőt."
Forrás: Madridista.hu
Ez most mi lenne? Igaz? Vagy már megint túlmagyaráznak valamit, amivel a szurkolóikat megvezethetik és elterelhetik magukról a figyelmet?
Köpködni mindenki köpköd a pályán mindenfele, épp ahol rájön.
A kiabálást meg érdekes, hogy csak a madridi kispad hallotta, senki más.
Messi egy nagyon béketűrő kis emberke. De ezen a meccsen nála is elpattan egy picit a húr, miután előbb marcello oldalba rúgta (szándékosan, látszik ahogy kikalimpál oldalra a lábával), aztán ahogy pepe felöklelte őt. Akkor ott volt egy kis verbális csata.
Aztán még műringyó is ott legyezgette az orrát, mintha Messi büdös lenne.
Aztán meg még itt van a forrás is:
Madridista.hu
Ugye elhiszed, hogy Puhl jobban ért a játékvezetéshez, mint Te?G.Gabe írta:@@Laguna@@ írta:Megpattant a lábán, miután Ramos kapura irányította...mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
Egyébként rohadtul nem értettem Puhlt sem hogy miért mondta, hogy nem volt les.
1. Ha megpattant a lábán, akkor egyértelmű.
2. Ha nem pattant meg, csak -ahogy Puhl is mondta, és látszik is- bele akart rúgni, akkor is les, mert a szabályok szerint ugyebár meg akarta játszani a labdát.
A szabályok szerint elvileg az is lesnek számit, ha lesen állsz a rúgás pillanatában, és mondjuk szétteszed a lábad, hogy elmenjen közötte a labda, mert zavarod a kapust.
Akárhogyis nézzük: lesgól volt.
A kézmozdulat megvolt, az igaz.Cali írta:A konfliktus egy másik pontja, amelyet feltárt a Madrid, Messi Mourinhoval szembeni magatartására utal. A királyiak kispadján jelenlévő több szemtanú szerint „Messi tekintetét és gesztusait többször is a Mester felé irányította". Amikor belőtte a Barcelona 3. gólját, Mourinhóhoz közeledett egy kézmozdulattal, mely azt jelezte: „most beszélj, most beszélj..." Percekkel a kirobbanó botrány előtt szintén a pálya széléhez sétálva a kispad előtt kiköpött a földre.
Madridban kitartanak amellett, hogy „a Bernabéuban játszott meccsen is Messi Mouhoz fordult, amikor szabadrúgást végzett és azt kiáltotta: 'Ha akarod, rúgd te!'. Messi minden selejtezőn „megkereste" a portugál edzőt."
Forrás: Madridista.hu
Ez most mi lenne? Igaz? Vagy már megint túlmagyaráznak valamit, amivel a szurkolóikat megvezethetik és elterelhetik magukról a figyelmet?
@@Laguna@@ írta:Megpattant a lábán, miután Ramos kapura irányította...mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
Én bármennyire is ki nem állhatom a Realt azért ez kicsit túlzás. Az tény, hogy egy Lyon meg egy Spurs messze nem nagycsapat, de a Real rendkívül erős volt és erős is. Természetesen az lenne értékmérő ha összekerülnének az angolokkal esetleg a Bayernnel (talán), de érzésem szerint a Real jobb csapat ezeknél. Nálam ez sok dologgal is összefügg. Nézzétek csak meg. A Realnak azért sikerült megszorongatnia minket, míg a Mu-nak egyáltalán nem. Mi a Reallal oda-vissza szétkaptuk pl. a Valenciát, míg a MU otthon 1-1-et, míg idegenben 0-1 játszott utolsó percben lőtt góllal a Valencia ellen. Aztán nézd meg az angol bajnokságot. Ha vhol láthatunk színvonalat esni akkor most az történik meg. A Mu szenved egy West Brom ellen, míg a Chelsea 1 épkézláb helyzetet nem tud kidolgozni egy Stoke ellen. Emellett még az is a Chelsea ellen szól, hogy a Kékek kezdője majdnem ugyanaz, mint amikor Mou ott volt. Pedig hát az már jó pár éve volt. Az erősítéseik csak kudarcot vallanak. Az Arsenal szintén hihetetlenül meggyengült, pedig tavaly ősszel nagyon erősek voltak, a Poolt nem is merem mondani. A Cityből meg kétlem, hogy bármikor egy szupercsapat lesz. Max. ha a kedves portugál odamegy és megcsinálja a frankót. Egyébként nem valószínű. Egy kicsit bővebben fejtettem ki, bocs ha hosszú lett.albicelesteX írta:Ez a lényeg,tavaly sikerült továbbjutni nekik ami ugye évek óta nem ment,de hát ki ellen?Én úgy gondolom és azokkal értek egyet akik azt mondják,hogy a Chelsea,Man U kettős erősebb a madridnál jelenleg.Én remélem megkapják valamelyiket.Boixos írta:a többi nagycsapattal pedig nem találkoztak azóta, amióta ez a gyökér edzi őket.
Pont ezen a videón látszik, hogy nem rúgta fejbe, szóval kár 2 óránként beírnia ide valakinek, hogy Mourinho fejberúgta Fabregast, mert csak feleslegesen szítjátok a feszültségetsoadroli írta:http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9G ... r_embedded
Nem tudom volt-e már, de ez jó. Mou mintha fejbe rúgná Cesc-et, rá is világítanak(bár sztem nem), Meg Tito taslija félszemmel
Ez a lényeg,tavaly sikerült továbbjutni nekik ami ugye évek óta nem ment,de hát ki ellen?Én úgy gondolom és azokkal értek egyet akik azt mondják,hogy a Chelsea,Man U kettős erősebb a madridnál jelenleg.Én remélem megkapják valamelyiket.Boixos írta:a többi nagycsapattal pedig nem találkoztak azóta, amióta ez a gyökér edzi őket.
szánalmas ahogy Karanka, meg a többi bohóc egyből ugrik, hogy hát úristen mit csinált Villanova...soadroli írta:http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9G ... r_embedded