2005.11.05.(szombat), csepeli edzés:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. Silvanus
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Tudomásom szerint a munkanap ellenére LESZ FOCI, mert szerencsére a társaság nagy része nem dolgozik holnap, én sem...deffent írta:Úgy néz ki, holnap fél 6 körül tud odaérni a kapus a csepeli focira. Persze felelősséget nem vállalok érte, de szerintem megéri megnézni, mit tud.
Erről jut eszembe, lesz foci holnap? Merthogy munkanap van.
1. Ne izgulj Silva nem fogok minden hsz-t bemásolniSilvanus írta:Bercy, ha Norbinhoval való társalgásodat úgy folytatod, hogy beidézed az eddigi összes hsz-eteket (ahogy eddig...), akkor holnap szétrugom a másik kezedet is!!!![]()
![]()
Egyébként drága barátaim - Norbinho és Bercy, ti is fogtok focizni kedden, vagy ti addig felugrotok Bercyhez...???
Köszönöm Bercy a kedves szavakat!Bercy írta:Kedves Norbinho! (szegény Ronaldinho forog otthon az ágyában, hogy egy "ilyen"ember használja félig-meddig a nevét)
Én nem azt mondtam, hogy Roma-BArca meccs lesz csak azt közöltem, hogy abban a csapatban "játszotok"!
A 2x20 perces játékidő sztem tökéletesen megfelel mind az időpont mind a komoly játék szempontjából, úgyanis mikor az emberek elfáradnak hajlamosak felesleges sérüléseket okozni másoknak.( Úgye ezt Te is tudod Professzor)
Mint említettem Cassano 18 "barátodnak" nekem mindenhol nagy az arcom és ezt Te nagyon jól tudod, ugyanis régebben ismersz mint az itt fórumozok nagy többsége!
DE hozzád képest én is csak kis csikó vagyok, mivel Téged ebben sem lehet lekörözni!(mint másban sem)
Na elég volt a nyilatkozatháborúból-nem kell az ellenségeskedés az ellennel!![]()
![]()
![]()
Utállak!!!
Köszi Norbi, most már tiszta, sejtettem is, hogy ők azok, csak nem tudtam biztosan! Örülök ezen erősítéseknek!gnorbert írta:Kedves Silvanus!
Leendő kapusunkról infót majd Melkor ill. Marci adhat Neked.
Söri tiszteletét tette már 1-2 alkalommal szombaton, Zolival pedig az utolsó Szurkolói Tornán játszottunk együtt!
Köszönöm a jelentkezéseket.Gábor írta:Kedd 21:30 Csepel
1. Gnorbert
2. Silvanus
3. Zsolti
4. Gábor
5. Gábor 2
6.
7. Bercy
Ha nem gond...
Kedves Norbinho! (szegény Ronaldinho forog otthon az ágyában, hogy egy "ilyen"Norbinho írta:Köszönöm Börcy!![]()
Egy kis módosítás az álltalad írtakhoz.....
2 játékos kivételével NEM tartoznak a ROMA szurkolói csapathoz, tehát ismétlem NEM Barca-Roma meccs lesz!
A ti kérésetekre a játék időtartama 2x20 perc lesz(nehogy elfáradjatok)
Börcy uraság kérésére lesz ennyi a játékidő, de azt mondta, hogy utána lehet játszani még buliból, persze ha nem megy el a kedvetek tulságosan
Szóval ez nem egy szintfelmérés, csak játék!
Amúgy egy picit kiváncsi vagyok ám, mert amíg a BB nálunk rúgta a bőrt(levegőt)addig nem volt ekkora arca
![]()
![]()
Remélem meg lesz nálatok a létszám és kaphattok egy kis oktatást a Decemberi tórna elött(csak vicc volt)
Tessék Bercy legalább tudsz mire reagálni![]()
![]()
A 9-es számot direkt kihagytad? Én legyek az a: "ki nem játszott kártya", a titkos favorit?Bercy írta: 1. Gnorbert
2.
3.
4.
5.
6.
7. Bercy