Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van persie is buta (tavaly könyöklés harapás labdaelrúgás. ellenünk) ő meg holland..Fecooo írta:angol...albicelesteX írta:buta játékos ez a Caroll.
angol...albicelesteX írta:buta játékos ez a Caroll.
Remélem kikap az Arsenal otthon és akkor végre költeni fognak játékosra még időben lenne. A pool meg nagyon szimpatikus nekem évek óta nekik szurkolok, hogy visszatérjenek a Bl-be. Szívesebben nézném őket mint cselszkit vagy tottenhamet.Bobberto írta:Nah jól van, már kezdtem aggódni, hogy az Arsenalnak nem lesz több sérültje... ennyire egy peches brigádot. Lassan elfogy a a csapat.
Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Jenkinson, Frimpong, Ramsey, Nasri, Arshavin, Walcott, Van PersieS.Agüero írta:Tudsz teljes kezdőket mondani?
Amúgy ez szerintem nem jelentene semmit.
Tippek a mai meccsre?
Utóbbi években sem az eszéről volt híres.Tocy írta:Búcsúmeccssoadroli írta:Hoppá. Nasri kezd a Pool ellen. Mégse megy sehovaViccet félretéve engem is meglepett, szerintem eszetlenség Wengertől az utolsó 2 hétben elengedni a két legjobb játékosát, és senkit se hozni helyettük.
Tudsz teljes kezdőket mondani?soadroli írta:Hoppá. Nasri kezd a Pool ellen. Mégse megy sehova
Búcsúmeccssoadroli írta:Hoppá. Nasri kezd a Pool ellen. Mégse megy sehova
Én nem látok sokat Matába. Az Arsenálba, ahol ügye a győzelem századrangú, ott még csak csak elment volna, de olyan Chelseabe, ahol a győzelem számít, nem hiszem, h sok vizet zavarna.