Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem haragszom, csak Kurv*ra nem értem hogy miért kaptad fel a vizet, de nem is kell megmagyarázd, inkább ne is válaszolj, nem vagyok kiváncsi az okoskodásodra.Leomessi14 írta:e haragudj meg ,de felolem a kutyajanak is uzenhet es a segget is megmutathatja,ha ilyen mennyisegben termeli a golokat.Kash írta:Ez pont olyan, mint mikor volt az anyukájának a születésnapja, és erővel gólt akart rúgni, hogy a trikóján lévő feliratot el tudják olvasni, illetve az anyukája. Itt pedig erővel gólt akart rúgni, hogy megmutassa a bicepszét.
LeBron is megmutatta neki a bicepszét biztosTaibi írta:
e haragudj meg ,de felolem a kutyajanak is uzenhet es a segget is megmutathatja,ha ilyen mennyisegben termeli a golokat.Kash írta:Ez pont olyan, mint mikor volt az anyukájának a születésnapja, és erővel gólt akart rúgni, hogy a trikóján lévő feliratot el tudják olvasni, illetve az anyukája. Itt pedig erővel gólt akart rúgni, hogy megmutassa a bicepszét.
Ez pont olyan, mint mikor volt az anyukájának a születésnapja, és erővel gólt akart rúgni, hogy a trikóján lévő feliratot el tudják olvasni, illetve az anyukája. Itt pedig erővel gólt akart rúgni, hogy megmutassa a bicepszét.
Ez meg már majdnem hogy jóab1daL írta:Leo Messi rap szám: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _wEvGg9ZP8#!
Elképesztőozsimiki írta:1. César Rodríguez -> 235 gól
2. Kubala László -> 196 gól
3. Leo Messi -> 183 gól
elképesztő, 24éves volt épp hogy,és ebben az idényben már szinte biztosan a 2.legeredményesebb játékos lesz a Barca történelmében, ha pedig az előző szezont is megfejeli még (képes lehet rá),akkor akár már idén az első helyre felérDe jövő szezon közben az is szinte garantált.
És adja az ég,h ne legyen komoly sérülése, akkor pedig mennyi év és gól van még benneolyan rekordot állíthat fel,ami aztán tényleg szinte megdönthetetlen lesz.
Ez ütősre sikeredett.ab1daL írta:Leo Messi rap szám: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _wEvGg9ZP8#!
Az a nőknek van.Wolfy11 írta:Mesi
Azt én is néztem a videó-összefoglalón, hogy Messi lőtte a gólt, de ronika akarta a gólörömöt.Tdavid írta:Roni meg a brékót mutatta be a közönségnek.ab1daL írta:Casillas valakinek kiint a nézőtérre.
Hát igen. Azért nagy szerepe van Pepnek is abban hogy Messi folyamatosan világklasszis teljesítményt nyújt. Az elmúlt 3 év 11 trófeája, hűen tükrözi hogy mennyire tudja motiválni, kordában tartani a játékosokat Guardiola. Ezzel nem arra célzok hogy ha elmegy, Messi leereszt, és nem is azt mondom hogy Pep nélkül nem tartani itt. De nagy kérdés hogy mi lesz ha távozik? Mert nem úgy tűnik hogy az elkövetkezendő 10 évben itt marad, aztán ki tudja.Fecooo írta: a képességei adottak, innentől csak a pszichológiai tényezők akadályozhatják meg ebben![]()