2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pár éve vettük meg Braziliából 14 (lehet, hogy több) milláért ha minden igaz, mint egy csodagyerek s remélve, hogy nagy húzás ez részünkről, végül kölcsönadtuk (Fiorentina, Benfica, Corinthians,..), de sehol sem volt képes maradandót alkotni (csatár lévén 2nél több gólt alig rúgott valahol + kilátástalan játék), így ő is szép lassan távozhat.Barca96 írta:most nagyon hülyének érzem magam.
nem ismerem őt, soha nem láttam, nem is hallottam róla. valaki leirná nekem, hogy kicsoda ő?:D
miért, keirrison milyen volt a BARCÁBAN ?Intő jel legyen nektek a srác, Neymar ugyanilyen lesz.
Gondolom profi szerződést kapott 14 millióért, és mint tudjuk, ezzel az ifiben nem léphet pályára.shutterisland írta:én inkább azt nem értem, hogy miért nem nyomatták a barca b-ben.
én inkább azt nem értem, hogy miért nem nyomatták a barca b-ben.igazából azt nem értem csak hogy miért nem játszhatott egy nyomorult percet sem ha már megvettük tizenmillióért. veszteni nem vesztettünk volna vele ha bedobják egy csereként egy ilyen nyári haknimeccsen.
Nem meglepetés. Egyszerűen ugyanazt hozta amit minden játékosunk, aki kölcsönbe megy.salas9 írta:Ahogy Brazíliában és Argentínában minden második emberGareth Tello írta:Pedig ő is szupertehetségnek volt kikiáltva...Amúgy tényleg hihetetlen, hogy eltűnt ő is a süllyesztőben...
Hát,kár hogy így alakult. Én el tudnám képzelni Keirrisont a Barca B-ben. Át kéne nekik adni.Charlie írta:Baromira nem kellett Guardiolának, Villa üzlethez akarták hozzácsapni, de nem jött össze. Egy évvel később tudtuk csak elhozni Davidot, mint először akartuk.
C.
Hát, akkor tényleg nem valami nagy spíler... Nem tudom hogy Guardiola mit látott benne...visca el barca írta:
épp vmelyik nap néztem, 2014 nyarig kölcsönben van braziliaban, de ott se nagyon tolja
épp vmelyik nap néztem, 2014 nyarig kölcsönben van braziliaban, de ott se nagyon toljaDr.Dre írta:Izé... Mi van Keirrisonnal? Ő még a mi játékosunk?![]()
Elképesztő hogy mennyire mellétrafált vele Pep... Nem ártana túladni rajta már. Nem is tudom hogy hanyadik csapatban van már kölcsön...
Kétlem, hogy valaha pályára lép Barca mezben. Nem tudom, hogy hány évig fogjuk még kölcsönadni, de sok értelmét nem látom...ab1daL írta:Keirrison a Coritiba-ba kerül kölcsönbe 2 évre!
Forrás: http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... wo-seasons