altercore írta:
Innentől kezdve csak a Barcát fogom isteníteni... nem értem mit vártál, még jó hogy kiállok a játékosok, az edző, a módszerek, a Real mellett. Az az igazság, hogy sokan túlreagálják Mourinho eszközeit (és még 1xr mondom, nem a szemkikaparásról beszélek, az nem volt szép). Mi az ami megtiltja Mourinhonak h kritizálja a bíráskodást??? (nem mellesleg legtöbbször télleg elképesztő dolgokat fújnak) Vagy ne piszkálná a Barcát. Ha Ő úgy látja, hogy ezzel segíti a csapatát, akkor csinálja. Mintha Wenger vagy SAF nem csinálna ilyet... Pedig SAF sokkal nagyobb edző Pepnél és Mourinhonál, őt mégsem szídja senki.
És mégegyszer: Én teljes mértékben elismerem, hogy 1-2 Real Madrid játékos néha elborul (mondjuk az is érdekes, hogy 1-2 esetet leszámítva ezek az elborulások mindig a Barca ellen jönnek elő, és a Barca fetrengés, nézőkibikázás is a Real ellen történnek többségében). De én akkoris kiállok a Madrid mellett és a mindenkori edző mellett legyen felőlem az Bicskei Bertalan vagy Mourinho.
Legvégül pedig szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy azt hiszem ez a topic pont arra lett kitalálva, hogy ütközzenek a vélemények. Az, hogy másképp látjuk a dolgokat, teljesen normális. Nem is ugyanazt a csapatot szeretjük.
Innentől kezdve csak murinnyot fogom isteníteni...nem értem mit vártál,még jó hogy kiállok a játékosok,az edző,a módszerek,a BARCA mellett.Az az igazság,hogy sokan túlreagálják a BARCA eszközeit (nem a labdakirúgásról beszélek, az nem volt szép).Mi az ami megtiltja a játékosoknak a színészkedést???(nem mellesleg legtöbbször tényleg elképesztő,hogy befújják). Vagy ne piszkálják murinnyot?Ha ők úgy látják,hogy ezzel segítik a csapatukat,akkor csinálják.Mintha CR nem csinálna ilyet... Pedig CR sokkal nagyobbra tartot játékos Alvesnél és Busquetsnél,őt mégse szidja senki. [Direkt őt írtam,mert kábé annyira igaz,h őt nem szidja emiatt senki,mint Fergusont és Wengert a bírók elleni szövegei miatt...Lásd PL topic olyankor

]
Én teljes mértékben elismerem,hogy 1-2 BARCA játékos agya néha elborul (mondjuk az is érdekes,hogy 1-2 esetet leszámítva ezek az elborulások mindig a Reál ellen jönnek elő és a Real hentelés és szemkinyomogatás is a BARCA ellen történnek többségében.)De én akkor is kiállok a BARCA játékosok mellett legyen felőlem az Koplárovics Béla vagy Lionel Messi...
Tessék,a véleményed tükörképe.Ezek szerint ha mindenki úgy gondolkodna,mint te,akkor simán széttördelhetik egymást a srácok,dobálhatja magát és az ellenfeleket bárki,mehet a bunyó,a becsületsértés.Tök oké,ha csupa félszemű lesz egy csapat a meccsek végére,meg az ellenfelektől kiállíttatnak 3-4 embert a színjátszókörrel,a lényeg hogy ezt a csapatért tegye,mert akkor az teljesen elfogadható érv.
Az a vicc az egészben,hogy pont annak a csapatnak a részéről jön a sav a színészkedésről,akinél a műrepülő világbajnok Céroni nyomja a bugit.Gondolom egyikük sem köpködte le a TV-jét,amikor egy kamu esés utáni szabiból betalált a szépfiú....Nálunk meg olyan indulatokat vált ki belőlük,mintha a szemük láttára szexuálták volna meg az asszonyaikat a katalán fiúk...Meg az,hogy ez a színészkedés a legkedveltebb érv talán velünk szemben,ami asszem műbalhé mivoltából fakadóan egyértelműsíti,hogy nem okoz sérülést senkinek! (Maximum,ha túl nagyot bukfencezik a delikvens és belesérül a nagyhalálba...

) Ellenben a hajtóvadászattal,amit a hős,férfias habfehér gyerekek mutatnak be már néhány meccs óta,a klub nevében persze,mert az bocsánatos úgy.Azt olvastam,hogy murinnyo is a Madridért tette,amit a meccs végén,tehát ő cs védte a klubot.De mitől védte,amiért Tito szemébe kellett nyúlnia?Hogy ne tudja szemmel verni a blankókat,vagy mi?
Tehát a gyökér,alattomos,gerinctelen gusztustalanságoknak is lehet felmentést keresni,ha különböző eszmék,érvek cimkéit ragasztjuk rá,de attól még azoknak a megítélése az átlagos szemlélődő számára ugyanaz a trógerság marad.Ellenszurkolóként is szégyennek tartom azt,hogy A NAGY ÜGY oltárán beáldozzák magukat a rivális pártolói (a kivételé a tiszteletem) ,hogy végre a pofonok után sikerüljön valahogy,
bárhogy megelőzni végre a BARCÁT,akiről áradozik a világ és igen komoly fricskákat nyomott oda mostanában.
Kell a trófea az önbecslésüknek,muszáj a Blaugrana előtt végezni,hisz ez a valahányadik század csapata,hogy néz már ki,hogy nem ők a futball alfája és omegája? Játékkal nem ment,euroszázmilliókkal megtámogatva sem,jöhetnek a piszkos módszerek,hisz a klubért mindent.Valóban elfogadható lenne ez a gondolkodás!?Nekem a belem kifordul ettől,de mivel emberi mivoltunkból adódóan különbözünk,így elképzelhető,hogy odaát tapsikolnak zsozé módszereinek,hisz a céljuk ugyanaz.Legyen már végre egy
épkézláb (

) komoly trófea a vitrinben,hogy lehessen virítani újra és megszűnjön a klausztrofóbia,amit a BARCA okoz a fővárosban.És ráadásként még el is várják,hogy legyünk tisztelettel velük szemben,ismerjük el a nagyságukat,mert hát ők a Real Madrid,komoly és sikeres múlttal.Olyan múlttal,amit az elmúlt években minden erejükkel igyekeznek bemocskolni
(bár a Franco éra alapból sem frankó....de nem ez a lényege a mondandómnak...) és ezt egyre inkább nehezemre esik méltatni,elismerni,tisztelni...
Hogy a sajátjaimról is szóljak...Nem adok felmentést nekik a színészkedésért,egyáltalán nem tetszik a hattyúhalál előadás.Még azzal együtt sem,ha valahogy meg tudom érteni,hogy a saját testi épségük,pályafutásuk megóvásának érdekében szeretnék elősegíteni ezzel,hogy egyik-másik kannibál inkább a pálya mellől figyelgesse csak az eseményeket.
Viszont ezt nem kísérik a médián keresztüli lejáratókampányok,kicsinyes és szánalmas kísérletek a másik fél (és még megannyi szervezet) nimbuszának károsítására,sérülésokozásra való belépők...Ez azért más színezetet ad a dolgoknak,kívülállók számára egész biztosan.És ez lehet,hogy nem érdekli a madridista tömeget,de attól még bizony ők a többség,akiknek a szemében igen súlyos károkat okoznak azokkal a tettekkel,amikkel éppen a klubért cselekednek.Vagy ellen?