Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Simán Deco!Enrique írta:Naná h nálam is!Zsolti írta:Nálam isredlions írta:Deco-é az Aranylabda!
Nálam!![]()
![]()
Bizony!!Bodi írta:Hát ha eredményességre adják,akkor tényleg Deconak kell adni.
Viszont a FIFA díjnak már a nevében is benne van,hogy év játékosa,szóval azt biztos Ronninak kell megkapnia.
Én Deco-t. Az aranylabdát eredményekre adják tudtommal, szal 1értelmű h Deconak kell kapnia...Bodi írta:Lényeg,hogy Barca játékos kapja,Ronnie és Deci is megérdemelné.
De ha már dönteni kellene én Eszti mellett vagyok,Deco több mindent elért idén,de Ronaldinho jobb játékos.
Ha nektek választani kellene Ronnie és Deco között kit választanátok?Én biztos Ronnie-t.
Én Decot.Ahogy már mondtam,Deconak nem lesz mégegyszer ekkora esélye megnyerni ezt a címet.Ronnie meg a világ legjobbja,tehát egy kis javulás után akár már jövőre az övé lehet.meg azután,meg azután,azután meg Etoo utána meg iniesta,azután meg Messi.Bodi írta:Lényeg,hogy Barca játékos kapja,Ronnie és Deci is megérdemelné.
De ha már dönteni kellene én Eszti mellett vagyok,Deco több mindent elért idén,de Ronaldinho jobb játékos.
Ha nektek választani kellene Ronnie és Deco között kit választanátok?Én biztos Ronnie-t.
Ha van igazság a földön,akkor Deco kapja majd meg!!!Szerintem simán megérdemelné.Tavaj ő vitte a hátán az egész Portót,meg meccsről meccsre hihetetlenül jól jáccik.Nameg a tegnapi gólja,sztem ahhoz nem kell kommentár.Oda neki az aranylabdát!!!Badi írta:inkább deconak kéne kapni sztem is de seva fogja:(Enrique írta:Nem is kellene mondanod, úgyis kitalálnánk...eszter21 írta: Akkor bocsi![]()
De én akkor is azt szeretném, h Ronnie kapja
Már csak 2 hét, ugyhogy lassan megtudjuk mi is a helyzet..
inkább deconak kéne kapni sztem is de seva fogja:(Enrique írta:Nem is kellene mondanod, úgyis kitalálnánk...eszter21 írta:Akkor bocsiEnrique írta: Az a Fifa díja.És itt véleményem szerint Deco a legfőbb esélyes...
![]()
Már csak 2 hét, ugyhogy lassan megtudjuk mi is a helyzet..
Nem is kellene mondanod, úgyis kitalálnánk...eszter21 írta:Akkor bocsiEnrique írta:Az a Fifa díja.eszter21 írta: Nem szeretlek...
De én úgy hallottam, hogy három játékosra szűkűlt a lista és Deco ebbe már nincs benne....És itt véleményem szerint Deco a legfőbb esélyes...
![]()
Akkor bocsiEnrique írta:Az a Fifa díja.eszter21 írta:Nem szeretlek...Charlie írta: Minkert meg ez nem érdekel....Deco kapja és kész.
C.
De én úgy hallottam, hogy három játékosra szűkűlt a lista és Deco ebbe már nincs benne....És itt véleményem szerint Deco a legfőbb esélyes...
Az a Fifa díja.eszter21 írta:Nem szeretlek...Charlie írta:Minkert meg ez nem érdekel....Deco kapja és kész.Nem, Ronaldinhonak kell megkapnia![]()
Bocsi, de most Deco nem nagyon tud érdekelni
C.
De én úgy hallottam, hogy három játékosra szűkűlt a lista és Deco ebbe már nincs benne....
Nem szeretlek...Charlie írta:Minkert meg ez nem érdekel....Deco kapja és kész.Nem, Ronaldinhonak kell megkapnia![]()
Bocsi, de most Deco nem nagyon tud érdekelni
C.