Carles Puyol
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nem egyszer mondta, hogy nem csak a játékosa, hanem a legnagyobb szurkolója is a Barcának. Ez így is van. Elég megnézni, hogy mit csinál a lelátón meccs közben, ha valami miatt nem lehet a pályán...
- lui1698
- Llegenda del Barça
http://barca.blog.nepsport.hu/archives/ ... csokigyar/
13 évesen történt vele a következő sztori: egy kispályás tornán szerepeltek, ahol Puyol egy ütközést követően fájlalni kezdte a karját. Nem szólt azonban semmit, hiszen a focihoz elég két jó láb, végigjátszotta a meccset, majd az edző csodamasszázsa után a hátralevő partikat is. Másnap a doki megállapította, hogy az a kéz bizony eltört. Annak rendje-módja szerint Puyí gipszet kapott, és másfél hónapra parkolópályára került. Igen ám, de három hét múlva újabb torna következett, ezért hősünk 9 nappal a baleset után levágta magáról a rögzítőkötést, és megkezdte a felkészülést a csapattal. Ez egy 15 évesekből álló korosztály volt, ahova meglehetősen nehéz volt beférkőzni egy két évvel fiatalabbnak, így történt, hogy Puyol lett a kapus… A félig még törött karral végigvédett torna után – surprise, surprise - csak sajgott a sérült testrész, így orvosi javaslatra a kis Carles végleg felhagyott a háló őrzésével.
13 évesen történt vele a következő sztori: egy kispályás tornán szerepeltek, ahol Puyol egy ütközést követően fájlalni kezdte a karját. Nem szólt azonban semmit, hiszen a focihoz elég két jó láb, végigjátszotta a meccset, majd az edző csodamasszázsa után a hátralevő partikat is. Másnap a doki megállapította, hogy az a kéz bizony eltört. Annak rendje-módja szerint Puyí gipszet kapott, és másfél hónapra parkolópályára került. Igen ám, de három hét múlva újabb torna következett, ezért hősünk 9 nappal a baleset után levágta magáról a rögzítőkötést, és megkezdte a felkészülést a csapattal. Ez egy 15 évesekből álló korosztály volt, ahova meglehetősen nehéz volt beférkőzni egy két évvel fiatalabbnak, így történt, hogy Puyol lett a kapus… A félig még törött karral végigvédett torna után – surprise, surprise - csak sajgott a sérült testrész, így orvosi javaslatra a kis Carles végleg felhagyott a háló őrzésével.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
A kapitány újra a fedélzeten!!!!
Remélem, hogy már a hétvégén végig tudja játszani a meccset...
Remélem, hogy már a hétvégén végig tudja játszani a meccset...
Azt olvastam, hogy a Milan ellen már játszhat 

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Üdv!
Van esetleg újabb információ arról, hogy a kapitány mikor játszhat megint?
Van esetleg újabb információ arról, hogy a kapitány mikor játszhat megint?
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Remélem azért ha arra kerül a sor, mezt hajlandó lesz felhúzni, és nem ebben a sárgában akar meccset is játszani. 

- Capon
- Llegenda del Barça

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
http://www.youtube.com/watch?v=1NA3JrfDMlE
!!!

Ilyen póló és gatya kell nekem is. Abban fogok menni valamilyen ünnepségre
:D:D:D
!!!

Ilyen póló és gatya kell nekem is. Abban fogok menni valamilyen ünnepségre

Puyol szerintem komolyan Barcelonaban hagyott minden ruhát. 3napja ebben van

Vedd be a cimut s alvás.cunos írta:Milyen fogadás te idióta??
Mourinho tán fogadásból nyomta ki a segédedző szemét?(NEM,de ilyen föl sem merült)
Jajj...
Ez Puyol....
Nincs itt semmi fogadás....
Jaaaaaa és ha Ronaldo,vagy Mou csinálja,akkor ő a nagykirály igaz? Ezt nem szeretem...
Kicsit illetlen volt,de jó poén.
Ha pepe csinálja akkor is nevetek.
Abi & Tito
Az a baj, hogy már rég köpött a maci az m2-n...cunos írta:Nagyképű barom!!!!!
Bezzeg ha ezt Cé vagy akárki csinálná...
Most is csak vigyorogtok..semmi negatívum...

Egyébként talán azokat a szurkolókat kéne lehúzni, akik CR-t ellenkező esetben szidnák. Mert ez nem nagyképű baromság, hanem max illetlenség.
De örülök, hogy Puyol öltözéke az, amiben mostanában a legjobban bele lehet kötni a Barca háza táján.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- MatyiG
- Adminisztrátor
2. sorban.poli írta:http://kepfeltoltes.hu/110825/puyol_www ... es.hu_.png
aki először megtalálja Puyolt hogy melyik sorban ül kap egy ötöst![]()
![]()

elsőőő vagyok.

http://kepfeltoltes.hu/110825/puyol_www ... es.hu_.png
aki először megtalálja Puyolt hogy melyik sorban ül kap egy ötöst

aki először megtalálja Puyolt hogy melyik sorban ül kap egy ötöst

- Capon
- Llegenda del Barça
Én arra tudok gondolni, hogy más feladat lett volna bevinni a kupát, vagy valami váratlan történt és ezért volt rövid naciban. De különben is vagány volt és kész
legalább volt min röhögni a riporternek is 
cunoska mi van veled hü..e gyerek? Ez életet problémája?

cunoska mi van veled hü..e gyerek? Ez életet problémája?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Azon veszekedtek, hogy Puyol milyen ruhában jelent meg? Nekem kb fel se tűnt, mivel ez 1 Bl sorsolás, ami tudtommal a focihoz kapcsolódik és Puyol a csapat egyik garnitúrájában jelent meg. Ez probléma? Ha félmeztelenül lép be 1 strandpapucsba és 1 Hawaii-i nadrágban azt mondom bunkó, de így mi a gond?
Ilyen gyerekes embereket. Vagy csak irigykedtek? Ja igen, így már más. Felesleges visszaszólogatni ilyen írásokra, csak a viszály kerekedik ki belőle, ha nem reagáltok rá abbahagyja, majd a moderátorok kitiltják, ennyi...
On: Puyol épülj fel, kellesz a csapatnak, hajrá Barcelona...
(ui: ha Ronaldo vag Pepe jön be ugyanígy Real felszerelésbe, akkor se vettem volna észre és nem háborodtam volna fel, csak, hogy ezzel ne tudjatok támadni)
Ilyen gyerekes embereket. Vagy csak irigykedtek? Ja igen, így már más. Felesleges visszaszólogatni ilyen írásokra, csak a viszály kerekedik ki belőle, ha nem reagáltok rá abbahagyja, majd a moderátorok kitiltják, ennyi...
On: Puyol épülj fel, kellesz a csapatnak, hajrá Barcelona...
(ui: ha Ronaldo vag Pepe jön be ugyanígy Real felszerelésbe, akkor se vettem volna észre és nem háborodtam volna fel, csak, hogy ezzel ne tudjatok támadni)
ő egy FÉRFI, csupa nagybetűvel. Félelmet nem ismerve hátulról belenyúl a másik szemébe.Rivaldo11 írta: "vagány, meg nagy arc...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
megmondjam mit nem illik: kinyomni egy edző szemét, beszólni az UNICEF-nek, lenézni Pellegrini munkáját, tönkretenni és életveszélybe sodorni egy nagyszerű dán sporit, sötöbö, sötöbö...cunos írta:
Segítek....:nem illik..ennyi nem kell ezt túlragozni...
inkább feküdj le, csicsika idő van már, jövőhéten már úgyis suli, vissza kell szoknod a korán lefekvéshez...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.08.25. 21:22:26-kor.
Szerinted érdekel valakit is az hogy hogy jelent meg az átadón? Sorra nyeri a kupákat a csapatával... ha a jövőben azt mondják: Puyol...akkor mindenkinek az jut eszébe ahogy játszott, az hogy mindent megnyert, az hogy hányszor emelte magasba a különböző kupákat, nem pedig az hogy ma tréningruhában megjelent a sorsolás-díjátadó ceremónián...cunos írta:Mellélőttem??
Mondj már egy olyan játékost Puyol mellett aki egy ilyen neves átadón edzőpólóban ,rövidnadrágban,sportcipőben jelenik meg.
Értem én ,hogy véditek...
Na ,de objektívan ha lehet..
Segítek....:nem illik..ennyi nem kell ezt túlragozni...

Bár neked szerintem igen, de csak az értelmi szinted miatt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VillaFCB 2011.08.25. 21:21:38-kor.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça

Szakadok ezen a fotón...Nagyon nagy figura Puyí...

amúgy nem értem, egy madridista miért akad ki ezen...nálatok zsozé a szemkinyomásért volt "vagány, meg nagy arc...
Ne okoskodj itt, sepregess odahaza, van ott elég hányadék.
Rivaldo-A Legnagyobb.