Én sem értem hogy mi a problémátok azzal, hogy Eto'o elfogadta ezt az ajánlatot

Nem ő könyörögte ki magának, hanem jött az Anzsi, azt mondta hogy kapsz 20 milliót. Tegye fel a kezét az, aki azt monta volna, hogy ó köszi, nekem elég 10 is...Úgy tesztek, mintha kihisztizte volna magának ezt a 20 milliót. De ha ki is hisztizte, akkor mi van? A harmadik X-ben van, gondolnia kell arra, hogy mit fog csinálni 35 éves korán túl, amikor már nem fog focizni. Azért ha él mondjuk 70 éves koráig, akkor az mégegyszer 35 év...az sok idő, és attól még, hogy mi nem élünk olyan színvonalon, nekünk ez a 20 millió euró elég lenne forintban is, attól még az ő életszínvonalához igenis kell a lóvé. Mert aki egyszer belekóstolt a jóba, az utána nem szívesen adja alább. Azon a szinten, ahol Ő él, igencsak kell a pénz, hogy ne fogyjon el. Úgyhogy nekem egyáltalán nincs bajom azzal, hogy ennyit keres. Ha Kerimovnak ennyi pénze van, akkor hát tegye. A saját vagyonából finanszírozza Eto'o-t, hát akkor azt csinál amit akar.
És egyébként engem se érdekelt, mikor azt mondta hogy Ő csak egy zsoldos...mit vártok egy afrikaitól, de bármelyik másik országból érkező légióstól? Hogy dögöljön meg a Barcáért? Lehetetlen elvárás. Nekem az volt a fontos, hogy tegye ki a szívét-lelkét a pályára, és lássam rajta azt, hogy mindent megtesz a csapat érdekében. És ez Eto'o-nál elvitathatatlan volt. Amikor már Pep-pel is rossz volt a viszonya, érezte hogy a góré nem szívesen látja a csapatnál, akkor is küzdött, hajtott, gólokat rúgott. Más ilyenkor már belesz.rt volna az egészbe, hiszen jövőre úgyis elmegyek, a pénzemet így is megkapom, akkor meg minek szakadjak szét?
Az hogy valaki idegenlégiós, de szereti a Barcát, átérzi ezt a közösséget, ezt a légkört, az már csak egy plusz. Nem lehet elvárni egy idegenlégióstól, hogy barcás pizsamában aludjon...