Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyjából igaz. Egy rendes letámadáshoz meg elvileg több kondi kéne, de ez általában nem szokott problémát okozni, ha mindenki formába jön, akkor több futással több megjátszható ember is lesz, több emberelőnyös passzolgatás.Rivaldo11 írta:Egyszerű ez: A letámadás kipasszolásához többet kell a játékosoknak mozogni üresbe. Ehhez viszont kondi kell. Meg amúgy is....az általunk játszott futball nagy erőnlétet kíván. Még mindig nincs kész a csapat, tán még érzik a munka fáradtságát. Bizonyára jönnek most a frissitő edzések, és kb 2 hét múlva robban majd a csapat.shutterisland írta: pepnek ki kell valamit találni, hogy a letámadás ellen is legyen ellenszerünk.
a madrid ellen is ez volt a baj, meg itt is.
Egyszerű ez: A letámadás kipasszolásához többet kell a játékosoknak mozogni üresbe. Ehhez viszont kondi kell. Meg amúgy is....az általunk játszott futball nagy erőnlétet kíván. Még mindig nincs kész a csapat, tán még érzik a munka fáradtságát. Bizonyára jönnek most a frissitő edzések, és kb 2 hét múlva robban majd a csapat.shutterisland írta: pepnek ki kell valamit találni, hogy a letámadás ellen is legyen ellenszerünk.
a madrid ellen is ez volt a baj, meg itt is.
első percekbe írtam...azt hittem végig ilyen lesz.eléggé rontotta a látási lehetőséget.Rewolution5 írta:Téged ez miért zavar?Tdavid írta:úgy imádom ezeket a rohadt füstöket.
Téged ez miért zavar?Tdavid írta:úgy imádom ezeket a rohadt füstöket.
Akkor nevezd ki élő topicnak mint az itt jelenlévők közül legtöbb hsz-el bíró egyénFecooo írta:gyanús, h a modik most éppen kocsmában ülneklluisllach89 írta:Élő topic?
Visca el Barca!!!
(ma van az EB találkozó
)
gyanús, h a modik most éppen kocsmában ülneklluisllach89 írta:Élő topic?
Visca el Barca!!!
mivel lehetősen gyengült a csapat Falcao és Villas-Boas távozásával így én nem várok tőlük annyira izmos kezdést.Pereira-t az új edzőt meg nem tartom olyan erősnek hogy valami iszonyat nagy taktikát kitaláljon...(Első igazán nagy meccse lesz és pont a Barca ellen.)Capon írta:Na akkor te mint Porto "szekértő" milyen ellenállásra számítasz a Porto részéről ill. milyen eredményre??Tdavid írta:Én azért óvatos lennék a Portoval szemben.Nagyon is jó csapat. (kedvenc a Barca mellet![]()
)
Na akkor te mint Porto "szekértő" milyen ellenállásra számítasz a Porto részéről ill. milyen eredményre??Tdavid írta:Én azért óvatos lennék a Portoval szemben.Nagyon is jó csapat. (kedvenc a Barca mellet![]()
)