Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És Titi is addig volt kezdő,ameddig jöttek a gólok. Utolsó évében már javarészt padozott!AndrésGerardHernandez írta:Ok és nem kifogás. Utóbbit általában az alany hoz fel. Egyébként Henryval is ez volt nagyjából. Továbbra is tartom, hogy Villa szélsőként ennél többre nem igazán képes. Ne áltassuk magunkat.
Szerintem sem volt túl hasznos. Egyszerűen csak beáll a vonal mellé, és várja a labdát, ha megkapja akkor vagy hátrapasszolja vagy megindul vele és akkor sem tud újat mutatni. Ezt Bojan is meg tudná csinálni. Gondolom ezért vették Sánchezt, hogy hogyha ez van akkor ő tud valamit hozzáadni a csapat játékához.Fecooo írta:nem akarok vitát gerjeszteni, de Bojan kevesebb lehetőség után (szigorúan a most elkezdődött szezonra értem!!!) is azonnal kikerült a csapatból, Villa meg egyszerűen kerékkötő...
ha a gyerek csak fele időt megkapta volna DV bénázási időszaka alatt...
lehet, h hülye vagyok, de már a csapatjátékbeli hasznát se láttam tegnap...
Írtam, hogy nem kifogásként mondom!Sanama írta:Mióta itt van szélsőt játszik,mégis lőtt 21 gólt. Ez nem lehet kifogás.
Lehet, hogy már attól ilyen ideges, hogy érzi: ezen az oldalon nem tud többet nyújtani, annyit amennyit elvárnak tőle... (nem kifogásként!)AndrésGerardHernandez írta:... szerintem neki nem fekszik a szélső játék. Ő egy vérbeli csatár, nem hiszem, hogy kint ennél sokkal jobb teljesítményre lenne képes.
Azért addig még sok minden megváltozhat... reméljük, hogy a továbbiakban nem lesz tartós ez a forma.Talma írta:Családi ok? Ez indokolná azt, hogy immáron ~8 hónapja kalapsz*r? Remélem, hogy a 2012/2013-as keretnek nem lesz már tagja, s viszonylag jó összegért a klubvezetés eladja.
Te jó ég!!! Ezzel gyerekeket lehet ijesztgetni!!SuperMessi írta: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Miért, mi baj van Adolffal?SuperMessi írta:Valaki szóljon már Villának hogy az új fizimiskájával úgy néz ki mint Adolf...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theatermessibarca írta:kép? mert ezt nem tudom elképzelniSuperMessi írta:Valaki szóljon már Villának hogy az új fizimiskájával úgy néz ki mint Adolf...![]()
kép? mert ezt nem tudom elképzelniSuperMessi írta:Valaki szóljon már Villának hogy az új fizimiskájával úgy néz ki mint Adolf...
Ne is írd hogy elfele!Tisztában vagyok vele,hogy nagyon fontos meccseken lőtt gól(okat), ezért is nem írom,hogy menjen elfelé,stb. Mert tudom mit tett a csapatért és, hogy mire képes.
Ámen! Legyen úgy, ahogy mondod! Kell egy kis bizalom neki, meg már előttem is írták, hogy Pep-nek el kell beszélgetnie vele! Egyetértek! Szorítsunk neki, hogy a Porto ellen előtörjön az az igazi Maravilla!Sanama írta: Az viszont,ha megérzi Alexis "szelét"lehet, hogy jó hatással lesz rá,és összekapja magát. Én is ebben bízom, majd kiderül.
Nem elvakultan akarom védeni! Csak zavar, hogy azok, akik akkora Barca drukkernek vallják magukat nekiesnek a gyengélkedő láncszemeknek! Én is elismerem, hogy vannak buta hibái, és vannak meccsei, amikor nem tud sokat hozzáadni a játékhoz, vagy elidegeskedi, de nem firtatom oldalakon keresztül, és nem akarom azonnal a kispadra száműzni!Sanama írta:Ez a sablon szöveg nagyon jó,hogy nem bírálni kéne, nem fog minden meccsen jól játszani...
Na hagyjuk, ennyire elvakultan azért nem kéne védeni szerintem,de mindegy.