Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Llegenda del Barça
Ma kaptam e-mailt, hogy új pm em érkezett, de az aktiváló link nem működött, nem kattintással ment, hanem ki kellett volna másolnom és a keresőbe beillesztenem.
Gondoltam szólok, ha tudjátok légyszi javítsátok ki
Gondoltam szólok, ha tudjátok légyszi javítsátok ki

Kedves Eurobarca csapata!
Arra szeretnélek kérni, hogy gondoljátok át, tudnátok-e és megérné-e ha a Juvenil A csapatunk "BL" sorozatáról is írnátok! Szerintem nem csak engem, mások rajongókat is lázba hozna!
További jó munkát és köszönjük a fáradságotokat!
Üdv!
Arra szeretnélek kérni, hogy gondoljátok át, tudnátok-e és megérné-e ha a Juvenil A csapatunk "BL" sorozatáról is írnátok! Szerintem nem csak engem, mások rajongókat is lázba hozna!
További jó munkát és köszönjük a fáradságotokat!
Üdv!
-
- Director del Fútbol
Senki. De nem mindegy? Te vágod a linket, meg tudod nézni. Ha meg megakarod osztani, akkor a megfelelő topicjába tedd be.
Szerintem. De semmi közöm hozzá
Szerintem. De semmi közöm hozzá

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Deus
- Boixos Nois
senki?Ilúvatar írta:Az eurobarca videóajánlót nem ártana frissíteni!
Nos, hoztam egy ajánlatot:
http://www.youtube.com/watch?v=fvIpyyU-lhA
Az új La Masia megnyitó ünnepsége

Köszi szépen, jólesik. Igyekszem/igyekszünk.lluisllach89 írta:A Sevilla elleni preview az egyik legjobb amit itt valaha is olvastam, komplex, mindent érint, szóval grat hozzá.
Fullra

.
-
- Director del Fútbol
A Sevilla elleni preview az egyik legjobb amit itt valaha is olvastam, komplex, mindent érint, szóval grat hozzá.
Fullra
Fullra

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Deus
- Boixos Nois
Az eurobarca videóajánlót nem ártana frissíteni! 

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nem bonyolult, de nagyon időigényes, mert az oldal kódja egy nagy gány, és mire megtalálom, hogy melyik fájlban melyik változónál kell átírni a dolgokat...MichaaBee írta:Nem tudom Slither, hogy Neked van-e hozzáférésed a forráskódhoz, de ha igen, akkor szerintem nem túl komplikált a megoldás. Adjatok meg fix értéket a cellának, ami annyi pixel, mint a leghosszabb meccskiírás. Akkor nem fog ugrálni, csak a kisebbeknél lesz egy kb 10 pixeles hely a cella alján. Nem hiszem, hogy zavaró lenne.
Nem tudom Slither, hogy Neked van-e hozzáférésed a forráskódhoz, de ha igen, akkor szerintem nem túl komplikált a megoldás. Adjatok meg fix értéket a cellának, ami annyi pixel, mint a leghosszabb meccskiírás. Akkor nem fog ugrálni, csak a kisebbeknél lesz egy kb 10 pixeles hely a cella alján. Nem hiszem, hogy zavaró lenne. 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Az sajnos nagyon széthúzná a dobozt, és eltolná a többit.sziryboy írta:
Kedves Slither!
Csak javaslatként említem meg, hogy a váltás helyett talán jobb lenne, ha egymás alatt lennének, időpont szerint növekvő sorrendben. (szaggatott vonallal v. valahogy elválasztva egymástól, hogy ne folyjon össze)
Szép napot!
Kedves Slither!Slither írta: Beállítottam 5 másodpercre az váltási gyakoriságot. Ha még így is túl gyors ugrálás, akkor írjatok.
Csak javaslatként említem meg, hogy a váltás helyett talán jobb lenne, ha egymás alatt lennének, időpont szerint növekvő sorrendben. (szaggatott vonallal v. valahogy elválasztva egymástól, hogy ne folyjon össze)
Szép napot!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Beállítottam 5 másodpercre az váltási gyakoriságot. Ha még így is túl gyors ugrálás, akkor írjatok.vargazoli írta:Kedves honlap készítők
Lehet, hogy csak engem zavar, vagy lassú a felfogásom, de a "következő meccsek " rész borzalmasan gyorsan ugrál.Mivel innen tudom a következő hetek műsorát, illetve a felvenni szánt meccsek adásidejét, és tv csatornáját belőni, elég körülményes kiírkálni az időpontopkat.
Nem lehetne lelassítaniaz ugrálást???
údvözlezzel
vargazoli

Köszönöm szépen a gyors választ, működik csak kicsit körülményes:))))
vargazoli
vargazoli
üdv!vargazoli írta:Kedves honlap készítők
Lehet, hogy csak engem zavar, vagy lassú a felfogásom, de a "következő meccsek " rész borzalmasan gyorsan ugrál.Mivel innen tudom a következő hetek műsorát, illetve a felvenni szánt meccsek adásidejét, és tv csatornáját belőni, elég körülményes kiírkálni az időpontopkat.
údvözlezzel
vargazoli
nyomd meg a print screen-t, aztán paint

így az összes meccs időpontját meg tudod nézni

Kedves honlap készítők
údvözlezzel
vargazoli
údvözlezzel
vargazoli
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Akkor értem. Már azt hittem vki feltörte az e-mail címet...Slither írta:Ha ma kaptok egy levelet az admin@eurobarca.hu-tól, akkor azt ne vegyétek figyelembe, egy félre sikerült teszt eredménye volt.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- zengogabor
- Barça C
SziasztokSlither írta:Ha ma kaptok egy levelet az admin@eurobarca.hu-tól, akkor azt ne vegyétek figyelembe, egy félre sikerült teszt eredménye volt.
Miért nem láthatóak a hozzászólások amiket nekem írtak?
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ha ma kaptok egy levelet az admin@eurobarca.hu-tól, akkor azt ne vegyétek figyelembe, egy félre sikerült teszt eredménye volt. 

-
- Llegenda del Barça
Azt szeretném kérdezni, hogy mostanában hogyhogy nincs kiválasztva a "meccs embere" cím? 

- zengogabor
- Barça C
Sziasztok!
Én úgy tudom Kubala László 196-nál hagyta abba a gólgyártást tétmeccseken 194 ellenében ami a honlapon szerepel. Több oldal is a 196-ot kommunikálja. Bármelyik is igaz, véleményem szerint egy ekkora csapat, ekkora játékosának (aki ráadásul magyat) statját kötelessége helyesen feltüntetni a magyar szurkolói oldalnak.
üdv
G
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FC ... statistics
http://en.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1szl%C3%B3_Kubala
Én úgy tudom Kubala László 196-nál hagyta abba a gólgyártást tétmeccseken 194 ellenében ami a honlapon szerepel. Több oldal is a 196-ot kommunikálja. Bármelyik is igaz, véleményem szerint egy ekkora csapat, ekkora játékosának (aki ráadásul magyat) statját kötelessége helyesen feltüntetni a magyar szurkolói oldalnak.
üdv
G
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FC ... statistics
http://en.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1szl%C3%B3_Kubala
-
- Barça C
Jaja erdelyi...
Na lehet rendelni romaniaba is az aurohazrol ??? Mert rendelnek 1 jo lasztit meg 1-2 polot is!

-
- Capitá del Barça
Erdélyi.Nem?Sztem nem ROMÁN!thebrutalman írta:Sziasztok en romaniai vagyok es el szeretnek menni 1 otelu galati bl meccsre hol lehet galati meccsekre jegyeket vasarolni aki tudja irja le mert fontos lenne

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!