Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szívemből beszéltél. Ennél sokkal jobban meg kellett volna újítani a klubot, ha sikereket is akarnak elérni. De ez engem egyáltalán nem zavar, sőtRobcsyy írta:itt most kire gondolsz ?![]()
![]()
ha egy heinze erősítést jelent, ott már régen nagy a baj. ezen kívűl még jött bojan, osvaldo, lamela, josé ángel...
szerintem sehol sem lesz idén a roma, LE-nek nem lesz könnyű dolga, remélem hagyják majd dolgozni.
A FIGC egy szánalmas bagázs... Tőlük csak az MLSZ rosszabb.sjd írta: Az igen![]()
![]()
![]()
a FIGC-nél is okos emberek ülnek úgy néz ki, kár, hogy olyan dolgokat még nem sikerült kitalálniuk, hogy pl. hogyan lehetne bundázás nélkül végigcsinálni egy szezont
Az igenL.Messi 10 írta: FIGC azt akarta, hogy a játékosok akaratuk ellenére is eladhatóak legyenek, és ki lehessen zárni az edzésekről azokat a játékosokat, akikre nincs szükség a klubjában.
Hasonló okok miatt, mint a Primera División. A játékosok szerződése körül volt felfordulás. A FIGC azt akarta, hogy a játékosok akaratuk ellenére is eladhatóak legyenek, és ki lehessen zárni az edzésekről azokat a játékosokat, akikre nincs szükség a klubjában. Ezt ellenezte az AIC (olasz labdarúgók szakszervezete), és ebből lett a sztrájk.sjd írta:Miért lett ez a forduló elhalasztva?
itt most kire gondolsz ?ab1daL írta:Simon Kjaer nagyon közel áll hozzá, hogy az AS Roma-hoz szerződjön. Azért a Roma elég jól erősít, és ahogy olvastam, még terveznek további erősítéseket. Így, hogy nincs már EL, a bajnokságban valamit alkotniuk kell nekik.
Csak nem biztos, hogy a Roma vezetősége megvárja azt a 2-3 évet...VillaFCB írta:http://focitipp.hu/?content=hirek&id=13780
Abszolút egyetértek Luis Enriquevel, a 30 feletti játékosaik már korántsem olyanok mint 4-5 éve, igenis el kell kezdeni a fiatalítást, ebben az esetben minél korábban. Jó kis csapat lehet ebből a Romából 2-3 év múlva mire összeforrnak.
Most még nyugtalankodnak a Roma szimpatizánsok később majd dicsőítik a vezetést és az edzőt.
Ez csak a Juventusnak előnymessideco írta:A Milan Aquilanit? Szerintem Pirlo helyére... Érdekes lesz az idén a Serie A
Ezt majd csak akkor mondhatjuk,ha zsinórban kapnak ki bajnoki meccseken,bari meccsek,meg idegenbeli El-meccsből nem lehet kiindulni.Bár énse vagyok tőlük elájulva...FCB_gábor írta:LE nem sokáig fog a roma kispadján ülni. Botrányosan gyengék, minden csapat amelyikkel összefutnak(exc.vasas) oktatja őket. Most épp az el-ben állnak vesztésre a bratislava(?) ellen.
Igen!Mondom ezt úgy,hogy minden tiszteletem az övé,de mostanában fékezi a csapatot,lassult sokat,persze technikailag még ott van,de ebben a mai fociban a gyorsaság az egyik alap feltétel.Baldini azt nyilatkozta állítólag,hogy Tottinak még lehet 3-4 jó éve,ha nem lustálkodik,ez szerintem nem lustaság,hanem a kor.Minden esetre Respect Capitano!!!LG írta:Azért Totti fölött eljárt már az idő, nem hinném, h tartósan a kezdőben lenne.
Tudtaaaaam! Ezer százalékig biztos voltam benne hogy ezt csináljakanty írta:http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... sataratol/
Pato eléggé melléfogott, azt hiszem mindenki jobban jár, ha a focinál marad a viccelődés helyett.