Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Young csodagól és De Gea védések.miihii írta:És ezt megfejeljük egy csodálatos Young találattal, 2:0 már![]()
Nem rossz meccs,főleg MU-s szemmel
XD Hát ide elfér majd még pár dél-koreai.maki írta:Azért ez már elég durva [auto_cenzúra]óág, a kispadra már szavak sincsenek: Fabianski, Miquel, Lansbury, Özyakup, Oxlade-Chamberlain, Sunu, Chamakh.
Azt olvasom Sagna valami vírust kapott el. Azért ez már elég durva [auto_cenzúra], a kispadra már szavak sincsenek: Fabianski, Miquel, Lansbury, Özyakup, Oxlade-Chamberlain, Sunu, Chamakh.ab1daL írta:Vermaelen? Sagna? Ne is mondd, kitalálom: sérültek?maki írta:Na jöhet a következő rangadó, lehet ez is hasonló eredménnyel fog végződni. Az Arsenal kezdője eléggé vicces: Szczesny; Jenkinson, Djourou, Koscielny, Traoré; Coquelin, Ramsey, Rosicky; Walcott, van Persie, Arshavin.
Vermaelen? Sagna? Ne is mondd, kitalálom: sérültek?maki írta:Na jöhet a következő rangadó, lehet ez is hasonló eredménnyel fog végződni. Az Arsenal kezdője eléggé vicces: Szczesny; Jenkinson, Djourou, Koscielny, Traoré; Coquelin, Ramsey, Rosicky; Walcott, van Persie, Arshavin.
Hát igen, ez is egy vélemény. Kíváncsi leszek az Arsenal elleni MU játékra. Viszont én úgy gondolom, hogy ez a City, ahol a padon is minőségi cserék vannak, megállíthatja a MU-t.ozsimiki írta:Robi!
Játékuk viszont még ennél a mai City játéknál is jobb!
De még csak most kezdődött az idény, M.U. tapasztaltabb a hosszú versenyfutásokban,meglátjuk majd hogy kezeli a City az első hullámvölgyet.
M.U. a fő esélyes szerintem, de eddig a City,Chelsea Pool 3as is szépen tapad (City esetében vezet) viszont Lampardék játéka nem vmi meggyőző. Poolnál szntem ismét jönnek majd a meglepetés pontvesztések.
Meglátjuk,de az bőven túlzás részedről,h a M.U. örülhet ha bajnok lesz, nyilván örülni fognak ha azok lesznek,de azért mert megdolgoztak érte, nem másért.
Teljesen egyetértek veled.ozsimiki írta:Robi!
Játékuk viszont még ennél a mai City játéknál is jobb!
De még csak most kezdődött az idény, M.U. tapasztaltabb a hosszú versenyfutásokban,meglátjuk majd hogy kezeli a City az első hullámvölgyet.
M.U. a fő esélyes szerintem, de eddig a City,Chelsea Pool 3as is szépen tapad (City esetében vezet) viszont Lampardék játéka nem vmi meggyőző. Poolnál szntem ismét jönnek majd a meglepetés pontvesztések.
Meglátjuk,de az bőven túlzás részedről,h a M.U. örülhet ha bajnok lesz, nyilván örülni fognak ha azok lesznek,de azért mert megdolgoztak érte, nem másért.
off:Corvy írta:valaki tudna adni egy myp2p-hez hasonló stream adatbázist adni? Sopcasten szerettem nézni a meccseket és most nembírom mert nincs ami összegezze
Ugye a 2. helyet viccnek szántad? A United kerete meg sem közelíti a City-ét. A United örülhet, ha idén bajnok lesz.Tdavid írta:5-1 a City-nek![]()
Dzeko mesternégyes, Nasri 3 gólpassz.
Dzeko végre elkezdte azt amiért megvették.Úgy gondolom hogy Nasri az aki hiányzott eddig a City-ből.Végre szép játékot láthattunk tőlük.![]()
Simán beérhetnek a 2. helyre.Plusz egy FA és/vagy Ligakupa le is eshet nekik.
Ha így játszanak, akkor sűrűn fogok City meccseket nézni.
pont ma akartam írni, csodálkozva látom,h vagyunk még így.FtcSikiHun írta:Pont úgy vagyok mint Tocy![]()
Nem tetszik az átigazoláspolitikájuk, nincsenek olyan szimpatikus játkékosok (csak Agüero, Touré) de mégis örülök, ha nyernek.
Szerintem még Agüero és Touré mellett még Dzeko is aránylag egy szimpatikus játékos!:) De am énis úgy vagyok vele mint ti, hogy örülök ha nyernek, de am meg Real Madrid 2 feeleeng:DFtcSikiHun írta:Pont úgy vagyok mint Tocy![]()
Nem tetszik az átigazoláspolitikájuk, nincsenek olyan szimpatikus játkékosok (csak Agüero, Touré) de mégis örülök, ha nyernek.
A Tottenham meg eddig nagyon gyenge, nem ezt vártam tőlük. Adebayor mikor fog játszani?
A másik kedvencem a Newcastle vezet Best góljával, remélem ezt már behúzzák a Fulham ellen. Remélem a Spurs talpra tud állni, és egy x-et esetleg kihoznak.
http://tv.stream.com.ru/Corvy írta:Valaki egy linket plz, nem működik a myp2p.eu