Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A védelem tényleg siralmas volt, kb 3 értelmes támadás/kontra volt a Santander részéről, abból 2 gól lett.noname írta:Valencia-Racing 4-3
Soldado kicsit aktív volt. 4 gól, igaz csak 3 a saját kapujába.
Csak félórát láttam, de ezalapján: a Vale támadóereje túlzottan nem szenvedte meg Mata hiányát, Canales egész jó volt. Sajna a védelem nem az igazi, ezt bizonyítja a 3 bekapott gól.Idővel azért Rami összeszedheti a védelmet. Mellesleg 3-1ről jöttek fel, úgy, hogy még egy raklap helyzetet ki is hagytak. A 3. hely szerintem simán meglesz nekik.
Szerintem szimplán gyenge a védelem, és inkább fiatalokat próbálgat, nem a régi arcokat erőlteti. Különben amit írtál kezdőt, ahhoz még annyit, hogy Villa kivételével mint saját nevelés isTaibi írta:Lassan kiadjuk a komplett kezdőt is akár:lluisllach89 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ba-2091984
Montoya kapott meghívót, ez azért nem semmi.![]()
Botíat kellett volna visszahozni, illetve Piqué és Puyol felépülhetne még... Nem semmi hogy mennyire függ tőlünk a válogatott.
Valdes - Montoya, Piqué, Busquets, Puyol - Xavi, Fabregas, Thiago - Iniesta, Villa, Pedro
Mondjuk őszíntén szólva nem értem Montoya meghívását..., ennyire jól tolná mostanában?
Lassan kiadjuk a komplett kezdőt is akár:lluisllach89 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ba-2091984
Montoya kapott meghívót, ez azért nem semmi.![]()
Botíat kellett volna visszahozni, illetve Piqué és Puyol felépülhetne még... Nem semmi hogy mennyire függ tőlünk a válogatott.
Úgy tudom, hogy akkor a kupa második játszik a Barcával!mekkora írta:Sziasztok
Lenne egy kérdésem, amin régóta filózok. Ugye a spanyol szuperkupáért az a 2 csapat, aki a spanyol bajnokságot és a spanyol kupát nyeri. Mi történik akkor, ha ez a 2 csapat egy és ugyanaz, tehát a spanyol bajnokságot és a kupát is ugyanaz a csapat nyeri meg ? akkor nemrendzik meg ?
Ha találnak valakit a piacon akkor 27 millából már lehet minőségi játékos venni,am a Valenciát nem tartom nagy halásznak a piacon ugyhogy szerintem házon belül pótolják,amugy sajnálom hogy gyengítik a denevéreket... és a bajnokságot mögöttünk..noname írta:Mata úgy néz ki megy a Cselzibe. 30 millió jó ár érte. Sajnos ezzel a Valencia már egyáltalán nem erősebb mint tavaly, de még van idő. Tudnának még venni valakit a helyére. Remélem fognak!
Nem tudom te milyen meccseket néztél, de a Villareal a kiesés ellenére abszolút partiban volt a Portoval, időnként totálisan lefocizták őket a pályáról, a befejezéseknél viszont elképesztően balszerencsések voltak. Tény, hogy semmilyen kupát nem nyertek, viszont az utóbbi években azért ott voltak a tűz közelében. Ezen a szinten már a rutin és a szerencse is sokat számít. 2006-ban csak hajszálnyira (vagy fűszálnyira?) voltak a BL-döntőtől.LG írta:Miért is volt sikeres a Villarreal nemzetközi szinten? Egy BL elődöntőjük volt, még 2006-ban, de azóta igencsak semmi. Jó, meg az Uefa kupában volt, h néha eljutottak kicsit tovább, de pl. tavaly a Porto is megmutatta, h nem kell komolyan venni őket.Lionel85 írta:Ha jó csapattá érik össze a Málaga, akkor az utóbbi években nemzetközileg is sikeres Villarreal szerepét vehetik át. Most a sárgák ideje leáldozóban van, a Málaga pedig ezzel, vagy még erősebb kerettel egy idő után BL-résztvevő is lehet. Sajnálom Rossiékat.noname írta:A Villarreal sajnos könnyen nagyot bukhat Cazorla kiválásával, továbbá ha a Rossi/Nilmar duó valamelyike távozik-ami jó az esély-akkor gyakorlatilag kiszálltak a BL-ért folytatott küzdelemből. A Sevilla is kérdőjeles. A keretük szerintem kevés.
A Malaga meg jó lehet, de ahhoz sztem 1 év még nem lesz elég nekik.
Miért is volt sikeres a Villarreal nemzetközi szinten? Egy BL elődöntőjük volt, még 2006-ban, de azóta igencsak semmi. Jó, meg az Uefa kupában volt, h néha eljutottak kicsit tovább, de pl. tavaly a Porto is megmutatta, h nem kell komolyan venni őket.Lionel85 írta:Ha jó csapattá érik össze a Málaga, akkor az utóbbi években nemzetközileg is sikeres Villarreal szerepét vehetik át. Most a sárgák ideje leáldozóban van, a Málaga pedig ezzel, vagy még erősebb kerettel egy idő után BL-résztvevő is lehet. Sajnálom Rossiékat.noname írta:A Villarreal sajnos könnyen nagyot bukhat Cazorla kiválásával, továbbá ha a Rossi/Nilmar duó valamelyike távozik-ami jó az esély-akkor gyakorlatilag kiszálltak a BL-ért folytatott küzdelemből. A Sevilla is kérdőjeles. A keretük szerintem kevés.
Ha jó csapattá érik össze a Málaga, akkor az utóbbi években nemzetközileg is sikeres Villarreal szerepét vehetik át. Most a sárgák ideje leáldozóban van, a Málaga pedig ezzel, vagy még erősebb kerettel egy idő után BL-résztvevő is lehet. Sajnálom Rossiékat.noname írta:A Villarreal sajnos könnyen nagyot bukhat Cazorla kiválásával, továbbá ha a Rossi/Nilmar duó valamelyike távozik-ami jó az esély-akkor gyakorlatilag kiszálltak a BL-ért folytatott küzdelemből. A Sevilla is kérdőjeles. A keretük szerintem kevés.