2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Természetesen nem Dani Alves a mérce. A srác viszont nekem nagyon gyengének tűnt. A támadásokat nem segítette, védekezésben pedig rendre az ő oldalán voltak problémák. Én inkább egy U20-as válogatott Bartraban bíznék meg. De még inkább Sergioban és Fontás szélreFecooo írta:nem tudom, te mit néztél az előszezonban, meg nálad mi a mérce, de ha Dani Alvés, akkor sürgősen gondolkodj el... Dani NEM LEHET MÉRCE! én teljesen elégedett voltam Jonathan-nal, persze nem volt világklasszis, de védekezésben elfogadható, és mégiscsak több tapasztalattal rendelkezik, mint Bartra... logikus, h egy MU ellen, vagy madridék ellen nem bíznék benne, de sztem ha kapja a lehetőségeket, pár meccs alatt megbízható csere jh lehet belőle... annyit tud hozni, mint Maxi, és az sztem elég lesz a meccsek 70-80 %-án...
nem tudom, te mit néztél az előszezonban, meg nálad mi a mérce, de ha Dani Alvés, akkor sürgősen gondolkodj el... Dani NEM LEHET MÉRCE! én teljesen elégedett voltam Jonathan-nal, persze nem volt világklasszis, de védekezésben elfogadható, és mégiscsak több tapasztalattal rendelkezik, mint Bartra... logikus, h egy MU ellen, vagy madridék ellen nem bíznék benne, de sztem ha kapja a lehetőségeket, pár meccs alatt megbízható csere jh lehet belőle... annyit tud hozni, mint Maxi, és az sztem elég lesz a meccsek 70-80 %-án...Barcaman1993 írta:
Én Dos Santost semmiképp sem tenném be. A kp-n se nagy szám, de hátvédként egyszerűen pocsék. Az előszezonban is nagyon gyenge volt. Akkor inkább Bartra, vagy Fontás. Cesc-t is szívesen megnézném. Talán így:
Valdes-Fontás/Bartra, Mascherano, Sergio, Abdial-Xavi, Cesc, Iniesta-Pedro, Messi, Alexis/Villa
Én Dos Santost semmiképp sem tenném be. A kp-n se nagy szám, de hátvédként egyszerűen pocsék. Az előszezonban is nagyon gyenge volt. Akkor inkább Bartra, vagy Fontás. Cesc-t is szívesen megnézném. Talán így:S.Agüero írta:Mai kezdőm:
VV - JdS ; Sergio ; Masche ; Abidal - Keita ; Xavi ; Iniesta - Pedro(Alexis) ; Messi ; Alexis(Pedro)
Tipp: 2-1.
Rossi, Messi, Alexis
igazi szélső középpályásunk nincs is a keretben szerintem, csak szélső hátvéd és szélső támadók, akik megjátszák a kp.-t.Rivaldo11 írta:És a széleket kik zárják le ez esetben? Mert a 3-4-3-ban a középpályások feladata mindez...
Sokkal,de sokkal ütősebb.Hátul Bartra szerintem nem kezd,főleg nem a szélen.Jobb oldalra én Montoyát raktam volna,de Guardiola nem így van ezzel,ezért szerintem a védelem így fog kinézni: JDS-Mach-Fontas-AbiFirefox írta:Őszintén? Ez ütősebb, mint a két "csodacsatárral"visca el barca írta:a marca szerinti kezdonk estére
vv - bartra, masche, fontas, abi - xavi, busq, cesc - alexis, messi, iniesta
hát ez igy elég érdekes
De még 1 forduló sem voltFirefox írta:El van tiltvakakasugynok007 írta:Alvessel mi van?messideco írta:Montoya pedig szerintem lassan az első keret tagja tudott volna lenni.
Holnap iszonyú nehéz lesz a Villareal ellen, főleg hogy alig van épkézláb védőnk:
Jds- Fontás-Mascherano-Abidal
Jds- Busquets,Mascherano-Abidal, Keita szűr
Jds- Mascherano.Abidal.Fontás- bár ezt kétlem...![]()
![]()
Hm...én korábban gondoltam arra, hogy majd a Madrid ellen állhatnánk fel hasonlóan, már ami a támadókat illeti, hogy Cesc is kezd, Villa kimarad, Iniesta fel, és Pedro/Alexis van Messi mellett. Hátul gyengének tűnik, de én örül annak, hogy Fontás kezd. A jobbhátvéd szerintem nem tuti, hogy Bartra lesz, én Dos Santosra fogadnék inkább, bár Bartra is esélyes. Én mindenesetre nem veszem készpénznek ezt a kezdőt, Pedro cserepadra ültetését semmi sem indokolja, nekem ez elég kérdőjeles, ez alapján a többit is fenntartással kezelem.visca el barca írta:a marca szerinti kezdonk estére
hát ez igy elég érdekes
Őszintén? Ez ütősebb, mint a két "csodacsatárral"visca el barca írta:a marca szerinti kezdonk estére
hát ez igy elég érdekes
El van tiltvakakasugynok007 írta:Alvessel mi van?messideco írta:Montoya pedig szerintem lassan az első keret tagja tudott volna lenni.
Holnap iszonyú nehéz lesz a Villareal ellen, főleg hogy alig van épkézláb védőnk:
![]()
5 sárgát szedett össze.kakasugynok007 írta:Alvessel mi van?messideco írta:Montoya pedig szerintem lassan az első keret tagja tudott volna lenni.
![]()
Alvessel mi van?messideco írta:Montoya pedig szerintem lassan az első keret tagja tudott volna lenni.
Jds- Mascherano.Abidal.Fontás- bár ezt kétlem...