2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mondtam már, h irigylem az idegrendszered?daffy írta: ...
Hát ez jó ol. már vissza:))))))))))))))daffy írta:tudom,egész idáig azt pofázom,hogy gól nélkül a gólpassz csak egy sima passz,csak még nem sikerült 3-ra sem megértenipeccerta írta: Daff ne idegelj már:)))))))))))))
Gólpassz annyit jelent.... gólt rúgtak belőle,kül.. mi a fff ért hívnánk gólpassznak???????????????
tudom,egész idáig azt pofázom,hogy gól nélkül a gólpassz csak egy sima passz,csak még nem sikerült 3-ra sem megértenipeccerta írta: Daff ne idegelj már:)))))))))))))
Gólpassz annyit jelent.... gólt rúgtak belőle,kül.. mi a fff ért hívnánk gólpassznak???????????????
Daff ne idegelj már:)))))))))))))daffy írta:gól nélkül a gólpassz nem gólpassz,vagyis passzpeccerta írta: Rendben ,de akkor újra nem értelek ahogy más is kifejtette...
Gólpasszból nincsen gól vagy hogy van ez?:))))))))))))))))))
gólpassz nélkül pedig van gól,messi befut a félpályáról és beveri.
gól nélkül a gólpassz nem gólpassz,vagyis passzpeccerta írta: Rendben ,de akkor újra nem értelek ahogy más is kifejtette...
Gólpasszból nincsen gól vagy hogy van ez?:))))))))))))))))))
Rendben ,de akkor újra nem értelek ahogy más is kifejtette...daffy írta:én a gólpasszra gondoltam automatikusan,mivel annak közvetlen köze van a gólhoz,amit írtam,így tűnt logikusnakpeccerta írta: persze,tökéletesen igazad van:)
Igazából én
mondtam rosszat ,Daffy meg elsiette:
Én passzt mondtam,daff meg a magyarázatában gólpasszt:)
Ez csakugyan kezd kusza lenni de megértem miért mondta...
Sorry
én a gólpasszra gondoltam automatikusan,mivel annak közvetlen köze van a gólhoz,amit írtam,így tűnt logikusnakpeccerta írta: persze,tökéletesen igazad van:)
Igazából én
mondtam rosszat ,Daffy meg elsiette:
Én passzt mondtam,daff meg a magyarázatában gólpasszt:)
Ez csakugyan kezd kusza lenni de megértem miért mondta...
Sorry
A fejemmel ne is gondolkodj,alapból képtelen lennél rá ahogy fordított eset is igaz!daffy írta:a fejeddel nem tudok gondolkodni,csak azt értelmezem,amit leírsz. azt írtad,amit.peccerta írta: ok rendben,jár a 2 pont..
Akarom mondani gólpassz többet ér mint maga a gól,de gondolom eddig is pontosan tudtad mire gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kössünk bele a betonba?
Kössünk...
belekötni? ez egy ***** forum,véleményt írnak az emberek,ami gyakran ellentétes,ha ez neked kötekedés és felhúzod magad,akkor rossz helyen jársz
mert én nem ezt írtam...a gólpasszt definíció szerint mindig gól követi. Egyébként nem lenne gólpassz.
20tek írta:Ha már itt tartunk, akkor NEM, nem kizárt, mert a gólpasszt definíció szerint mindig gól követi. Egyébként nem lenne gólpassz.daffy írta:a többet az kizárt,mert a gól nélkül nem gólpassz a gólpassz,viszont gólt lehet lőni gólpassz nélkül ispeccerta írta:Érdekes megközelítés,de én is azt vallom,sokszor többet ér egy passz mint a gól,kérdés mi a realítás?
Messinek teljesen mindegy ,mindkettőben verhetetlen.Ennyi...
a fejeddel nem tudok gondolkodni,csak azt értelmezem,amit leírsz. azt írtad,amit.peccerta írta: ok rendben,jár a 2 pont..
Akarom mondani gólpassz többet ér mint maga a gól,de gondolom eddig is pontosan tudtad mire gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kössünk bele a betonba?
Kössünk...
mert én nem ezt írtam...a gólpasszt definíció szerint mindig gól követi. Egyébként nem lenne gólpassz.
Ha már itt tartunk, akkor NEM, nem kizárt, mert a gólpasszt definíció szerint mindig gól követi. Egyébként nem lenne gólpassz.daffy írta:a többet az kizárt,mert a gól nélkül nem gólpassz a gólpassz,viszont gólt lehet lőni gólpassz nélkül ispeccerta írta:Érdekes megközelítés,de én is azt vallom,sokszor többet ér egy passz mint a gól,kérdés mi a realítás?
Hogy melletted is igazat adjak daffy!Daffy ne kelljen csalódnom benned!...
Én kb 7évesen mentem először focizni,és az akkor edző egy papírt nyomott mindenki kezébe,azóta vallom a következőt:
"egy gólpassz sokkal többet ér egy gólnál"(a te szemszögedből)
Még akkor is ha csatár vagy. Igen első számú gólfelelős,és lőtt is egy rakat gólt,mellé még egy rakat gólpasszt adott.
Ne mondd nekem azt,hogy egy csatár akkor jobb ha 3gól 1gólpassz ,mintsem akkor ha 2gól 3gólpassz(mert amit írtál kb. ezt jelenti--»gól minősít)
Ez akkor is egy csapatjáték! Tök mindegy ki adja a gólpasszt,az hatalmas érdem.
ok rendben,jár a 2 pont..daffy írta:a többet az kizárt,mert a gól nélkül nem gólpassz a gólpassz,viszont gólt lehet lőni gólpassz nélkül ispeccerta írta:Érdekes megközelítés,de én is azt vallom,sokszor többet ér egy passz mint a gól,kérdés mi a realítás?
a többet az kizárt,mert a gól nélkül nem gólpassz a gólpassz,viszont gólt lehet lőni gólpassz nélkül ispeccerta írta:Érdekes megközelítés,de én is azt vallom,sokszor többet ér egy passz mint a gól,kérdés mi a realítás?
Jó ez így igaz.daffy írta:én egyenértékűnek gondolom a passzt és a gólt,de arra próbáltam utalni,hogy 20 év múlva messinek nem a 18(?) gólpasszára fognak emlékezni
Akkor már csak az összesített adatokkal fognak dobálózni.daffy írta:én egyenértékűnek gondolom a passzt és a gólt,de arra próbáltam utalni,hogy 20 év múlva messinek nem a 18(?) gólpasszára fognak emlékezniSanama írta: Daffy ne kelljen csalódnom benned!...
Én kb 7évesen mentem először focizni,és az akkor edző egy papírt nyomott mindenki kezébe,azóta vallom a következőt:
Még akkor is ha csatár vagy. Igen első számú gólfelelős,és lőtt is egy rakat gólt,mellé még egy rakat gólpasszt adott.
Ne mondd nekem azt,hogy egy csatár akkor jobb ha 3gól 1gólpassz ,mintsem akkor ha 2gól 3gólpassz(mert amit írtál kb. ezt jelenti--»gól minősít)
én egyenértékűnek gondolom a passzt és a gólt,de arra próbáltam utalni,hogy 20 év múlva messinek nem a 18(?) gólpasszára fognak emlékezniSanama írta: Daffy ne kelljen csalódnom benned!...
Daffy ne kelljen csalódnom benned!...daffy írta:általában a támadókat a góljaik szoktak jellemezni. cé és leo pedig már csapata első számú gólfelelőse. a passzokat öziltől és a xavi-ini duótól várják. a gólpassz stat így látókörön kívülre is kerülhet messinék. egy átlag szurkoló a cseleit és az azokból születő gólokat csodálja,míg xavinál nem. messi nálam 1 kategóriával jobb cé-nél,de ebben jelentős szerepet játszik a körülőtte lévő csapat.shutterisland írta:a legzavaróbb dolog az, hogy a barcásokon kívül senkit nem érdekelnek leo gólpasszai, és a semlegesek ezért felé emelik ronaldot.![]()
általában a támadókat a góljaik szoktak jellemezni. cé és leo pedig már csapata első számú gólfelelőse. a passzokat öziltől és a xavi-ini duótól várják. a gólpassz stat így látókörön kívülre is kerülhet messinék. egy átlag szurkoló a cseleit és az azokból születő gólokat csodálja,míg xavinál nem. messi nálam 1 kategóriával jobb cé-nél,de ebben jelentős szerepet játszik a körülőtte lévő csapat.shutterisland írta:a legzavaróbb dolog az, hogy a barcásokon kívül senkit nem érdekelnek leo gólpasszai, és a semlegesek ezért felé emelik ronaldot.![]()
Sencseni Úttörők:)))))))))))))))))) Ott van a szeren:)Atomot Nekik! írta:A Real nyugodtan kitömheti a kiscsapatokat (pl. a Sencseni Úttörőket), marha jó játékkal, engem nem zavar, ha mi meg hasonlóképpen kitömjük a Realt, és a végén visszük kupákat (és erősen fogjuk!)![]()
Madrid Globetrotters?
shutterisland írta:a legzavaróbb dolog az, hogy a barcásokon kívül senkit nem érdekelnek leo gólpasszai, és a semlegesek ezért felé emelik ronaldot.![]()
még amúgy azért kár, hogy a fociban nincs 2nd assist, mint a hokiban, szerintem abban is megmutatkozna a fölénye cr-el szemben.
amúgy csak arra akartam kilyukadni, hogy tudat alatt kicsit sz.r dolog, hogy amellett, hogy szurkolok a csapatomnak, messinek is külön, mivel ő cr-el egy külön háborút folytat szerintem a világ szemében.
és pl. ha úgy nyerünk, hogy messi sz.rul játszik, vagy nem rúg gólt, miközben cr hinteni fogja a 2-3 gólokat az összes kicsinek, az be fogja árnyékolni a boldogságom.
igaz, ez tavaly is így volt, aztán csattanós választ adott törpicúr a fontos meccseken.