FIFA2005
Sziasztok!!
A haverom Victor Marcao egy nagyon tehetséges patch készítő és nagyon jó kis arccsomagokat és egyebeket csinál és ezennel szeretném bemutatni a honlapját.
Cím: http://www.fifavictormarcao.uw.hu
Töltögessetek innen és fórumozzatok!!
Szerintem tök jó oldal!!
HALA MADRID!!!![/b]
A haverom Victor Marcao egy nagyon tehetséges patch készítő és nagyon jó kis arccsomagokat és egyebeket csinál és ezennel szeretném bemutatni a honlapját.
Cím: http://www.fifavictormarcao.uw.hu
Töltögessetek innen és fórumozzatok!!
Szerintem tök jó oldal!!
HALA MADRID!!!![/b]
Már nem nagyon emléxek 100%-ig pontosan, de:Bercy írta:Valaki segítsen, hogy a szabadrúgásokat, hogy lehet szépen, pontosan és eredményesen kivitelezni???
A célzót elviszed a sorfal fölötti pipába, megnyomod a D-t (alapban a lövés, nem tom átállítottad-e) és megnyomod mégegyszer a D-t még a piros csík előtt. Utána megint visszafele indul, és megállítod a abban a zöld keretben

Remélem érthető, ha nem akkor szólj és elmagyarázom
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
nem lehet, h a rar fájlban van belecsomagolva a bmp?Chris írta:amit letöltök az egy rar file, abból hogy lesz bmp?!
(van freezip a gépemen)

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Nagyon egyszerű!Chris írta:sziasztok!
egy kérdésem lenne:
letöltöttem a fifahungary-ről a barca 05-06 mez pack-t, hogyan kell telepíteni vagy bemásolni a fifa2005-be![]()
![]()
előre is köszi
Feltelepíted ezt a programot, utána import, megkeresed a letöltött mezt, beteszed, a végén pedig export,és ha minden igaz akkor új a mez

- balboa7
- Entrenador del Barça
...pl egy PC játék szaküzletbe 10 gurigájért!Drigo írta:Hi nem tudjátok hol lehet megszerezni a Madden NFL 2006-ot?

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

Szerintem nem igazán jelent még meg!
Különben mircen mindenki azzal nyomná már!
1-2 hét kb mire tölthető lesz.
De amúgy a demok alapján nekem is a pes jön be jobban! A fifa csillog villog de a játékélmény a pesben nagyobb!

De amúgy a demok alapján nekem is a pes jön be jobban! A fifa csillog villog de a játékélmény a pesben nagyobb!
- balboa7
- Entrenador del Barça
...PS2-ön már megjelent igen!...de PC-n tuti nem!Rivaldinho írta:Már megjelent, egyik haveromnak megvan már, de még nem láttam, azt mondja duván élethű

- balboa7
- Entrenador del Barça
...hát én se tom mikor jön ki azúj Fifa!
...sztem tolják a megjelenést a PES 5 miatt...ugye már beszerezhető az NHL,NBA,Madden de a Fifát halasztják...
...de véleményem szerint nem igen nyomja le maj a PES 5-öt, a két demo alapján!

...sztem tolják a megjelenést a PES 5 miatt...ugye már beszerezhető az NHL,NBA,Madden de a Fifát halasztják...
...de véleményem szerint nem igen nyomja le maj a PES 5-öt, a két demo alapján!

-
- Director del Fútbol
Még csak a demo jelent meg nem???Rivaldinho írta:Már megjelent, egyik haveromnak megvan már, de még nem láttam, azt mondja duván élethű
Én legalábbis nemtok róla,hogy a teljes már meglenne!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Már megjelent, egyik haveromnak megvan már, de még nem láttam, azt mondja duván élethű
-
- Director del Fútbol
Srácok! Én még pár hete azt hiszem, hogy épp innen töltöttem le a FIFA2006 demóját (valaki belinkelte), és hazavittem, de csak tegnap volt időm, kedvem megnézni. Nos játszani sem tudtam vele, mert úgy viselkedett a program, mint ha beragadt volna az egyik nyíl billentyűm, és folyamatosan ugrált minden a menüben!!! Így semmit sem tudtam csinálni! Ez csak nálam van gy, vagy más is tapasztalta? Van-e jól működő demó???
Köszi...
Köszi...
"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Jobb is lehetne!
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
-
- Capitá del Barça
Én most a cselezést és a lövőcselt keresem de nem találom... C+D nem jó, shiftel meg megse közelíti azt amit dinho művel...Morminho írta:hát én tagnap játszottam 1 meccset, most meg nem fogok, mert ülve elalszom annyira fáradt vagyok... de nem tudom az a shiftes műsör nektek működik amikor hosszan megtolja a labdát???
REAL MADRID C. DE F.