Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem én is, bár sok minden keresztbe vághatja 1 fiatal játékos karrierjét...eszter21 írta:Szernitem nem lehet belőle, hanem biztos, h lesz...Enrique írta:Azért így h beállt és majdnem gólt lőtt, az mindenesetre bíztató! Lehet még ebből a gyerekből klasszis!!
Na ja az a Fabregas gyerek tud valamit!Nagy hiba volt elengedni,de már kár ezen rágódni.Barcaforever írta:Nagyon nagy tehetség.De nézzétek meg S.Garciát nagyon nagy ő is és most persze jó lenne vagy Fabregas egyenes már most klasszis........
Játsztani kell ezt a fiút.Hajrá!!!!
Akkor hajrá HAnonymus!!HAnonymus írta:Én is 17 éves vagyok, nekem is van még időm kivárni:D:D
Csak pont az benne az óriási flash hogy egy olyan gyerek rohangál a kedvenc csapatomban aki az osztálytársam is lehetne... 1 nappal fiatalabb a legjobb haveromnál.
Biztos csak a szokásos magyar mentalitás... Sajnos..Charlie írta:thegreek írta:Vincze nem sok meccsen lépett pályára! Kb 3mérkőzésen játszott, mert a 3-on kiállították és 6 meccses eltiltást kapott! Utána pedig visszaküldték a Sion-hoz, mert a barca b-nél csak kölcsönben volt!
6meccses eltiltás?Mit művelt?Kung-Fu?
C.
thegreek írta:Vincze nem sok meccsen lépett pályára! Kb 3mérkőzésen játszott, mert a 3-on kiállították és 6 meccses eltiltást kapott! Utána pedig visszaküldték a Sion-hoz, mert a barca b-nél csak kölcsönben volt!
Nekem egyből a Vincze Ottó ugrott be, aki állítólag játszott a Barça B-benCharlie írta:Volt már valaha Barcelonában próbajátékon vmi ifista srác Magyarországról?Tud erről vki vmit?Azt tom hogy a Manchester Unitednél volt már.
C.