A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Pool-nál úgyse kerülne a kezdő közelébe se,úgyhogy jobb lesz nekimessideco írta:Én értelmeztem rosszul vagy Joe Cole kölcsönbe megy a Lille-be?
Minek oda? Orvosi bábúnak?ab1daL írta:Premier League: Hargreaves a Manchester Citynél vesz részt orvosin
Valószínűleg igen, de még ha egészségesek lesznek is. Arshavin ezzel a formával nem tud fazont szabni a játéknak(pedig tudna..) Walcottot pedig én továbbra sem tartom túl hasznosnak. Oké hogy szélvész gyors, de a labdával nincs a legnagyobb barátságban, jó lenne ha egy kicsit több ésszel játszana.Tocy írta:Sczesny-Sagna,Vermaelen,Mertesacker,Santos-Song,Wilshere-Walcott,Arshavin,Gervinho-RvP nem hangzik így rosszul, csak az a baj, hogy a fele sérült lesz

Na igen. De ha mindketten érkeznek, akkor egyedül az irányító poszt lyukas, a többire azt mondom, hogy oké...ab1daL írta:Mertesacker se hivatalos még, André Santosról meg csak pletykálnak, várjunk még azért, a brazillal mindenképp. Egyelőre csak Park Chu Young szerződtetése a hivatalos.
Ez egyfajta könyöradomány lenne Hargreaves felé?! Mert a City sok hasznot nem fog belőle húzni, de ők tudják.ab1daL írta:Premier League: Hargreaves a Manchester Citynél vesz részt orvosin

Hogy ne 45, hanem 46 játékosból állhasson a keret, és közülük legalább 20 használhatatlan legyenTaibi írta: Minek kell ő oda?
Meg három éve folyamatosan sérült könyörgöm...Taibi írta:Minek kell ő oda? Ott van Touré, De Jong, Barry meg Milner is...ab1daL írta:Premier League: Hargreaves a Manchester Citynél vesz részt orvosin
Vagy a ligakupára egy külön csapatot még összevásárolnak gyorsan?
Minek kell ő oda? Ott van Touré, De Jong, Barry meg Milner is...ab1daL írta:Premier League: Hargreaves a Manchester Citynél vesz részt orvosin

Az Arsenal egy vicc... lehet igazolni koreai tehetséges játékost a Monaco-tól, persze, akkor ha van mellette olyan aki húzóembere a csapatnak... Chamakh tavaly jó igazolásnak tűnt, nem tudom miért nem megy neki...ab1daL írta:Premier League: Hargreaves a Manchester Citynél vesz részt orvosin
Federico Macheda a Newcastlehez, vagy a QPRhez kerül kölcsönbe a MU-tól.
Hivatalos: Arsenal: Pak Csu Jung érkezik a Monacótól

Szerintem rendben volt ez a nyilatkozat, csak az igazat mondta. Bár azért megemlíthette volna, hogy az a heti 180k sem jön rosszul...messideco írta:Nasri. Te szemét féreg!
Premier League: Mertesacker aláírt az Arsenalhoz - sajtóértesülés nso
Na így na. Valami elkezdődött. De miért az utolsó két napban?
Bulgáriát meg Walest azért verik egy ilyen csapattal is: Hart - Richards, Lescott, Terry, A. Cole - Walcott, Lampard, Barry, Young - Bent, Rooney.messideco írta:Szerintem ide tartozik:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/an ... ja-2092750
Milyen rém gyenge keret...
Hidd el megoldják ahogy ezzel a stadionnévvel is. Bevételnek számít a szponzori pénz is így majd valami kacifántos módon megszponzorálja a saját csapatát 3-4 cégen kérészül több 100millióval. Aztán ugyan ott van a pénzügyi Fair Play ahol a part szakad.Barcaman1993 írta: Ez tény, hogy valószínűleg már nem fognak minden évben 8-10 embert igazolni, de a 200 millás bevételből nem hiszem,hogy olyan fizukat lehet majd osztogatni, mint mondjuk a Real vagy mi, akik 400 millás bevételünk van. Ez szinte kizárt. De ez a 400 milla a stadion nevéért egy vicc...
Szerintem abszlút elfogadható amiket mondott. Idejében lelépett a süllyedő hajóról.messideco írta:Nasri. Te szemét féreg!

Ez tény, hogy valószínűleg már nem fognak minden évben 8-10 embert igazolni, de a 200 millás bevételből nem hiszem,hogy olyan fizukat lehet majd osztogatni, mint mondjuk a Real vagy mi, akik 400 millás bevételünk van. Ez szinte kizárt. De ez a 400 milla a stadion nevéért egy vicc...kanty írta:Nem fognak ők sem örökké igazolni, lásd Chelsea. Amikor már meglesz a megfelelő keret, akkor nem fognak többet igazolni. S az a bizonyos keret már megvan.Barcaman1993 írta:
A Financial Fair Play egyik pontja, hogy Manszúr sejkhez hasonló milliárdosok nem önthetik bele a pénzüket a csapatba. Onnantól kezdve pedig nem lesz pénz a szupersztárok leigazolására. Fejebb említettem, hogy mi 400m-ból gazdálkodunk, míg ők 150-200-ból. Ez pedig nagyon nem elhanyagolható különbség. 200 millából nem hiszem, hogy olyan fizukat tudnak adni, mint Yaya Tourénak, Nasrinak és sorolhatnám...
Financial Fair Play minden csapatot egyformán fog érinteni.