Offtopic
- ozsimiki
- Adminisztrátor
hát Daffy nem tudom,h tudtál ilyen ügyes lenni.
én semmi csalás nélkül,szintén borzalmas feltöltési sebességgel,de mindig 1-1,5ös arányt hoztam. Ha épp filmeztem,vagy bármi,akkor is ment a torrent. Mára szerencsére már megnőtt a feltöltési sebességem is így könnyebb.
én semmi csalás nélkül,szintén borzalmas feltöltési sebességgel,de mindig 1-1,5ös arányt hoztam. Ha épp filmeztem,vagy bármi,akkor is ment a torrent. Mára szerencsére már megnőtt a feltöltési sebességem is így könnyebb.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
nekem van 2000 pontom, és csak 500 pont lenne egy meghívó, mégse küldhetek a szigorítás miatt
(csak "donor" küldhet
)

-
- Director del Fútbol
Daffy ment egy pü.
Amúgy akinek ncore-ra van egy felesleges meghívója az dobjon egy püt nekem is
Amúgy akinek ncore-ra van egy felesleges meghívója az dobjon egy püt nekem is

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
megy privi mindjártdaffy írta:eljött ez a nap is. kiraktak ncore-ról
tölteni tölthettem,de visszatölteni,csak 1-2 kbps-kel tudtam,pedig 60 megás netem van. az okát nem értem,de elég zavaró. ha valaki tud meghívót valamely rendes oldalra,az írhatna egy pü-t.

eljött ez a nap is. kiraktak ncore-ról
tölteni tölthettem,de visszatölteni,csak 1-2 kbps-kel tudtam,pedig 60 megás netem van. az okát nem értem,de elég zavaró. ha valaki tud meghívót valamely rendes oldalra,az írhatna egy pü-t.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Hát a design tényleg elég egyszerűre sikeredett, remélhetőleg a visszajelzések alapján dobnak egyet a felületen.gordi. írta: nekem nem tetszik![]()
Egyenlőre csak ismerkedem a dologgal, de tényleg nincs rajta sok újdonság (bár nem is számítottam rá).

- gordi.
- Barça B
a facebookhoz hasonló dolog. közösségi oldal, ismerősöket tudsz bejölni, újdonság, hogy őket körökbe(ismerősök,barátok,stb) tudod rakni ( ergo pl: a haverod nem látja azt a postot amit a barátnődnek postolsz..)Ilúvatar írta:mire jó a google+?Slither írta:Végre szereztem egy Google+ meghívót.![]()
Érdekes, hogy Ázsiában milyen sok ember használja már, itt meg alig találtam vkit...illetve pontosan mi is az
nekem nem tetszik

@És mindenki másnakMessidona10 írta:Biciklivel mentem már 42-vel, de öcsém 45-ig is meghajtotta (10 évesen :O)
100 métert meg 13.58 alatt futottam, de évről évre javul. Ezen persze sokat segít, hogy a nyáron minden nap 2 kilométert lefutottam. Ja és újra fel tudom venni a farmeremet, amit kinőttem tavaszra

http://www.youtube.com/watch?v=WQlWvtgGIZI
világbajnokságon van lassabb nálunk

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Hát vékony is vagyokziipp írta: Vékony lehetsz akkor. 195/85 kg, de én így is soványak érzem magam.
Az aláírásképeden szakadtam...![]()
![]()
magyarfoci.jpg
![]()
![]()

Vékony lehetsz akkor. 195/85 kg, de én így is soványak érzem magam.L.Messi 10 írta:Én csak hobbiból focizok, de a sulis tornákon az én 193cm/75kg-os kombómat se kedvelikInitom írta:ha már paraméterek![]()
én 15 éves vagy( május 1.) 183 cm és 82-83 kiló.
NB2 U-17 be focizok...hát,nem nagyon szeretnek ellenem játszani
Az aláírásképeden szakadtam...

-
- Barça B
16 éves 165cm és 66 kg vagyok, de gyilkolok a pályán!!!!:))L.Messi 10 írta:Én csak hobbiból focizok, de a sulis tornákon az én 193cm/75kg-os kombómat se kedvelikInitom írta:ha már paraméterek![]()
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Én csak hobbiból focizok, de a sulis tornákon az én 193cm/75kg-os kombómat se kedvelikInitom írta:ha már paraméterek![]()

Talán itt van a legjobb helyen:
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... isz_meccs/
Eléggé fura, vagy nagyon laza a tag vagy Elton. Monfills eléggé jól lereagálta.

http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... isz_meccs/
Eléggé fura, vagy nagyon laza a tag vagy Elton. Monfills eléggé jól lereagálta.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ha már paraméterek

Abi & Tito
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én 12ből voltam tavaly a 8. De mivel 14en buktak az osztályba, és most 14 ember bukott hozzánk, így a baj se tudja hányadik leszek.S.Agüero írta:Én most utolsó előtti vagyok a tornasorban!![]()
![]()

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én 176 centi voltam mikor középsuliba mentem, most is annyi vagyok, és majdnem utolsó vagyok a tornasorba, már amikor tesizek. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
Erről az jutott eszembe, hogy maratonon (42,2 km) a legjobbak 20-21 km/órával futnak végig.S.Agüero írta:Elmentünk ma haverommal csak úgy biciklizni így utolsó nap suli előtt aztán megláttunk egy traffippaxot. Gondoltam próbáljuk ki, h milyen gyorsan tudunk biciklizni. Olyan 50 méterről nekiindultam aztán tekertem ahogy tudtam és 40 km/h-val mentem.Utána 20 méterről elkezdtem futni és 21 km/h volt a futásom.
![]()
Ezek milyen gyorsnak számítanak csak úgy érdekességképp?
Valaki ért egyáltalán az ilyenekhez, h milyen gyorsan kellene lennem biciklin+simán futva?![]()
Köszi előre is a választ!
Nyugodtan írjon az is aki nem ért hozzá!
![]()
- MatyiG
- Adminisztrátor
köszi a dícséreteketpalesz77 írta:Plusz ha jól tudom 13-14 éves vagy nem? Én pl akkoriban nagyon kis "fejletlen" voltam - ne vedd sértésnek -, középsuliba 159cm-el mentem, most 175 vagyok... Szóval az atletikus képességeid még bőven javulni is fognak szerintem, de ez is szép teljesítmény - főleg manapság, amikor már minden 3. ember túlsúlyos...S.Agüero írta:nekem a 100 méteren 14.6 volt, igazából hosszútávon vagyok jó, ott kúperen 3200 métert futottam
![]()
amúgy egyenes úton mentem egész jó bringával(fél éve kaptam) viszont 40-50 méteren nem biztos h teljesen fel tud gyorsulni.

szerk: Alberto: azigen, nem semmi.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.08.31. 21:47:54-kor.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Biciklivel mentem már 42-vel, de öcsém 45-ig is meghajtotta (10 évesen :O) 
100 métert meg 13.58 alatt futottam, de évről évre javul. Ezen persze sokat segít, hogy a nyáron minden nap 2 kilométert lefutottam. Ja és újra fel tudom venni a farmeremet, amit kinőttem tavaszra

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messidona10 2011.08.31. 21:40:49-kor.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Plusz ha jól tudom 13-14 éves vagy nem? Én pl akkoriban nagyon kis "fejletlen" voltam - ne vedd sértésnek -, középsuliba 159cm-el mentem, most 175 vagyok, szerintem nem is kell mondanom mennyivel jobban teljesítek most futásnál pl... Szóval az atletikus képességeid még bőven javulni is fognak szerintem, de ez is szép teljesítmény - főleg manapság, amikor már minden 3. ember túlsúlyos...S.Agüero írta:nekem a 100 méteren 14.6 volt, igazából hosszútávon vagyok jó, ott kúperen 3200 métert futottam
![]()
amúgy egyenes úton mentem egész jó bringával(fél éve kaptam) viszont 40-50 méteren nem biztos h teljesen fel tud gyorsulni.
- MatyiG
- Adminisztrátor
nekem a 100 méteren 14.6 volt(2 éve), igazából hosszútávon vagyok jó, ott kúperen 3200 métert futottam

de mondom kipihenve meg komolyan véve a futás lenne max 25 bicóval meg meg max 45. főleg kicsit messzebbről nekiindulva.

de mondom kipihenve meg komolyan véve a futás lenne max 25 bicóval meg meg max 45. főleg kicsit messzebbről nekiindulva.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.08.31. 21:37:13-kor.
-
- Director del Fútbol
Haver szintén a faluba jött be bringával mikor a rendőr megállította hogy jó lenne ha lakott területen belül nem száguldozna.
mivel előbb lemaradt a kép

Anno bringával 50 volt a vége saját erőből, mikor haver motorral húzott akkor 80-an félkézzel tartva a kormányt némi halálfélelemmel.
Futva 25körül 78kg-val jelenlegi 95-el max szabadesésben menne
mivel előbb lemaradt a kép

Anno bringával 50 volt a vége saját erőből, mikor haver motorral húzott akkor 80-an félkézzel tartva a kormányt némi halálfélelemmel.
Futva 25körül 78kg-val jelenlegi 95-el max szabadesésben menne