Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi góljánál felugrottam és tapsoltam, hogy micsoda csapatom vanSuperMessi írta:Messinek meg 5 assistsja van a ligábanTudni kéne hogy ez micsoda de hogy nem goalassisst az biztos. Egyébként 2 assisst sor is van a statisztikáknál.
Szerk: Amúgy tényleg. Na meg Messi első góljában is tevékenyen benne volt, hisz ő játszott össze Iniestával, amire azonnal indult Messi. Nagyon szép volt az is.
Lehet, hogy Thiagonak, nem?Sanama írta:Fogalmam nincs,de fcb.com azt írja,hogy van 1 neki, a ligában?!?!?!
Thiago gólját nézd meg. Cesc adta neki a lasztit. Nem klasszikus gólpassz,de neki kell írni. Olyasmi mint amilyet Messi adott Villanak a Real ellen.Tocy írta:Tegnap adott gólpasszt Messi, Thiago és Iniesta, Cesc nem. Én is néztem, a hivatalos oldalon ez nem stimmel...
szerk.: Thiagonak amit adott, azt én nem nevezném gólpassznakDe statisztikailag oké
Fogalmam nincs,de fcb.com azt írja,hogy van 1 neki, a ligában?!?!?!SuperMessi írta:Kinek és mikor adott gólpasszt?noname írta:Sokat kell dolgozzon, hogy megkedveltesse magát, de eddig 88 perc alatt 2 gól és 1 gólpassz.Ez eddig nagyon meggyőző és a mutatott játék is. Hasonlóan jól cselez, mint Iniesta, de jobban odaér a kapu elé. Eddig jobban teljesít,mint vártam.
Kinek és mikor adott gólpasszt?noname írta:Sokat kell dolgozzon, hogy megkedveltesse magát, de eddig 88 perc alatt 2 gól és 1 gólpassz.Ez eddig nagyon meggyőző és a mutatott játék is. Hasonlóan jól cselez, mint Iniesta, de jobban odaér a kapu elé. Eddig jobban teljesít,mint vártam.
De tényleg, ez mi?Sanama írta:A neve a mai naptól fogva Cseszk
Igen de a Jerry Springer showba is voltam beugrós. Szóval mond mi a gond?! Várom Fabregas 10 méteres passzairól a videókat. Egyenlőre Xavi 70%-a srác.SuperMessi írta:Te a szórakoztatóiparban dolgozol?Varatrix írta:Nékem azért a fantázia hiányzik a játékból/játékából. Xavi kell a pályára!
Hát azért a Maestrot én is jobban szeretem és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül, de nem is ketten vagyunkSuperMessi írta:Te a szórakoztatóiparban dolgozol?Varatrix írta:Nékem azért a fantázia hiányzik a játékból/játékából. Xavi kell a pályára!