Hú gyerekek, ez nem semmi meccs volt. Ma reggel is vigyorogva keltem fel.
Valaki írta meccs előtt, hogy most igazán visszakaphatnánk valamit a sorstól, amit eddig elvett. Éreztem, hogy ez most be fog következni. Bár egyáltalán nem nevezném mákos győzelemnek, legalábbis a svédek elmúlt évi sikereihez képest.
Korcsmár hihetetlen. Hol volt ez az ember eddig? Liptákkal nagyon jó kis párost alkottak, Juhász visszatérésével gondolom az exVidis szorul majd padra, de a védelmünk egy időre megvan oldva.
Rudolfot régóta kedvelem, nagyon kell ő ebbe a csapatba. Tényleg a meccs legjobbja volt, nagyon agilis játékos.
Ha mindenki felépül, és pályára léphet, akkor nálam valahogy így nézne ki a kezdő:
------------------Király---------------
-Varga--Juhász--Korcsmár-Laczkó
--------------Pintér/Elek--------------
-Koman-------Gera-----Dzsudzsi---
-----------Szalai-----Rudolf----------
És akkor a padon még mindig olyanok ülnének, mint mondjuk Gulácsi, Lázár, Lipták, Vadócz, Hajnal, Stieber, Szabics.
Ha pedig nagyobb csapat ellen játszunk, akkor Pintér és Elek is pályán, mondjuk valamelyik csatár kárára.
Apropó Stieber, tegnap nem mutatott sokat, de ebből ne induljunk ki, nagyobb teher lehetett szegény srácon, mint Ibrán mikor idejött.
Elképesztően örülök, nagyon büszke vagyok a fiúkra. Ha a maradék 2 meccsünket is behúzzuk, -már pedig nagy esély van rá- kalapot fogok emelni előttük, meg fogom tapsolni őket, függetlenül attól, hogy sikerül-e pótselejtezőt játszanunk, vagy sem.
Egervárit pedig nem szabad elküldeni. Hihetetlen szimpatikus ember, bőven lemérhető a fejlődés a kapitánykodása alatt, most tényleg úgy érzem, hogy valami elindult, és nem szabad abbahagyni. Persze a legfontosabb, hogy földön maradjunk, továbbra sem szabad elszállni és azt gondolni, hogy mostantól egy spanyolokat is hazaküldenénk, de azt hiszem ez a siker nagyon fontos volt, és nagyon jókor jött.
Hajrá Magyarok!